Foto: pixabay.com

Kada pronađete pero, vjerujte da je to znak koji vam Svemir šalje i otpustite sumnje. Uživajte u načinu na koji Duhovni vodiči djeluju i pažljivo promatrajte.

atma.hr – 78
Jeste li se pitali što bi to moglo značiti kada nađete pero? To je jedno od načina na koji nam Duhovni vodiči šalju znakove.

Za početak, perja (i druge stvari – kao što su kovanice, stvorenja – poput ptica, leptira i vilinskih konjica), mogu biti znakovi od anđela, vodiča ili voljenih koji su u blizini – šalju nam poruke, vode nas i pružaju potporu. To može biti potvrda da su vaše misli ispravne ili njihov način pozdravljanja.

Pronalaženje pera često je čaroban trenutak. Perje predstavlja let i slobodu, lebdi i gleda iz više perspektive, kreće se izvan granica i ograničenja. Različite boje i kombinacije boja također mogu dati dodatni smisao. (Pogledajte dalje u tekstu o različitim  značenjima boja).

Tumačenje značenja perja

Kada ugledate znak, uzmite u obzir ono o čemu ste razmišljali prije nego što ste ga ugledali ili što se događa u vašem životu u tom trenutku. Što bi vam znak mogao govoriti? Nemojte previše tražiti smisao.

Čak i ako ne razumijete što vam poručuje u tom trenutku, pojašnjenje se može kasnije pojaviti ili ga možete apsorbirati na podsvjesnoj razini. Samo vjerujte da je to znak i otpustite sumnje. Uživajte u načinu na koji Duhovni vodiči djeluju i pažljivo promatrajte.

atma.hr – 52
Zamolite za pero (i druge znakove)

Možete zatražiti da vam se pero (ili drugi znakovi) pojave. Znakovi nas često podsjećaju da budemo u miru, da se opustimo u prirodi i u tijeku života. Značenja, s vremena na vrijeme, mogu biti duboka, a ponekad vrlo jednostavna.

Najbolji savjet je da ne tumačite znak na silu kada se pojavi. Prihvatite ga kao priliku za povezivanje, zapamtite ga i zahvalite sveprisutnim Duhovnim vodičima.

Ukoliko je vaš znak predmet poput pera, možete ga držati na posebnom mjestu blizu vas, u svojoj ladici ili na vašem svetom prostoru / duhovnom oltaru. Možete ga pustiti natrag u prirodu ili gdje ste ga našli.

Što različite boje perja znače?

Američki starosjedioci (Indijanci) su ljudi koji imaju veliko duhovno razumijevanje perja, njihovih boja i njihovog značenja. Oni će se pažljivo brinuti o svim perima koja se pojave i gledaju na njih kao na sveti dar ili moćan talisman u borbi. Što se tiče boje perja, uvijek preporučujem da tražite prvo odgovor u sebi.

Imate li neku posebnu osobnu povezanost s bojom? Koji osjećaj ili sjećanje ta boja budi u vama? Koja su univerzalna značenja te boje? Jeste li pronašli pero kao odgovor na pitanje ili kao neku vrstu priznanja? Neka vas uvijek vodi vaš instinkt i dojmovi koje prve dobijete.

Preporučujem da ih zapišete i vodite dnevnik znakova i sinkroniciteta. Možda ćete uvidjeti više povezanosti s ovim znakom, stoga ostanite oprezni i uživajte u misteriji procesa.

U nastavku je kratki sažetak mogućih značenja boja perja (eksperimentirajte s njim te ga koristite kao opći vodič, ali uvijek prvo slušajte svoje srce):

atma.hr – 78
Bijela – pročišćavanje, duhovnost, nada, povjerenje, vjera, zaštita, mir, nebo, anđeli, a također djeluju kao blagoslov i mudrost povezana s Mjesecom.

Crvena – korijenska čakra (novac, imovina, sigurnost, karijera), tjelesna vitalnost / energija / životna snaga / akcija, sreća, strast, emocije, hrabrost.

Plava – grlena čakra (komunikacija, prihvaćanje, izražavanje svoje istine) mir, nadahnuće, mentalne sposobnosti / znanja, veza s duhovima, duhovna zaštita i psihičke svijesti.

Žuta – čakra solarnog pleksusa (intuicija, sreća), blagoslov i mudrost povezana sa snažnom energijom sunca, inteligencija, razigranost, radost, veselje, mentalna budnost, vizije.

Zelena – (srčana čakra – ljubav, emocije, odnosi, praštanje), zdravlje, ozdravljenje, priroda, okoliš, duhovi prirode, duhovi biljaka, duhovi životinja, rast, plodnost, sklad, jedinstvo, novac, blagostanje, uspjeh.

Narančasta – (sakralna čakra – fizički odnos, ljubav, apetit, privlačnost), energija, promjena, optimizam i ambicija, uspjeh, nove ideje, snaga volje, kreativnost, fizička ljubav, snaga volje, neovisnost.

banner za knjige zivot izmedju zivota

Ružičasta – bezuvjetna ljubav, romantika, osjećaji, prijateljstvo, briga, suosjećanje, harmonija, pomoć, suosjećanje, dobrota, blagost, vjernost, čast, inspiracija.

Siva – mir i neutralnost, autentičnost, fleksibilnost.

Ljubičasta – (krunska čakra – univerzalna svijest, duhovna veza), povišeni duhovni rast i iskustvo, viša misao.

Smeđa – zemlja, stabilnost, uzemljenje, izdržljivost, dom, prijateljstvo, poštovanje.

Crna – zaštita, upozorenje, odbijanje ili upozorenje na negativne energije, smrt (kao zatvoreno poglavlje), mistična mudrost – znak da prolazite kroz duhovnu inicijaciju, rast ili povećanje mudrosti. Kada su perje prelijeva, to predstavlja veliki mistični uvid (pogotovo ako je prelijevanje u sjajnim duginim bojama).

atma.hr – 52
Kombinacije boja:

Crno-bijelo perje može predstavljati zaštitu ili osjećaj jedinstva.

Crna pomiješana s ljubičastom predstavlja vrlo duboku duhovnost. Mističan znak.

Crno – bijelo – plava kombinacija na perju označava promjene na horizontu.

Smeđo – crni – prugasti uzorak (kao pero fazana) – odnos između fizičkog i duhovnog.

Smeđa i bijela – sreća, zaštita.

Crveno – zelena pera najavljuju pružanje financijske pomoći. To je vrlo sretan znak.

Sivo – bijela pera simboliziraju nadu.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

5 KOMENTARA

  1. Putem peranarocito i cesto s nama kontaktiraju zaista duhovni vodici ali andjeli zeleci reci da su tu za nas i da nam pomazu.Putem kovanica isto tako zeleci nam reci da smo vrijedni ida nastavimo putem duhovnosti.Zapravo nas ohrabruju.Zapravo su to znakovi srece.Treba ih stalno prizivati u nas zivot i zahvaljivati se.

  2. ja nadjoh belo na trenerci nis mi nije jasno gde sam ga mogao pokupiti pomislih preko brega da nije kada sam se vracao kuci,ali znam da sam gledao nakon toga u noge i namestao trenerku nije nicega bilo.. no ne znam sta sa njime,planiram da ga ostavim u sobi na polici posto sam ga u kucu uneo.