Uh, taj predivan čudni osjećaj!

Da bi vam moje iskustvo bilo što jasnije, kroz par rečenica ću opisati svoj put promjene do vremena kada sam krenuo na Napredni tečaj.
Jedne večeri u ožujku 2014. godine sam pušio cigare i ponešto vise, sve do trenutka kad se svijetlost oko mene intenzivno pojačala, zidovi su postali rozi i ambient se doimao nestvarnim. Shvatio sam da sam se skoro onesvjestio.

Nakon ovog neugodnog iskustva odlučio sam promjeniti svoje loše navike i krenuti novim, smislenim putem života. Istog trena sam počeo tražiti izlaz iz misli i navika koje sam dotad toliko duboko ukorjenio da se danas divim sebi na učinjenim promjenama. Od te večeri prestao sam sa aditivima, počeo čitati razne duhovne knjige, baviti se rekreaciom i yogom, promjenio prehranu i počeo piti samo vodu. Navedene su samo neke od pozitivnih navika koje sam stekao iako sam siguran da ih je i do sto učinjeno do današnjeg dana. Nedugo nakon promjena počeo sam osjećati kako se moja percepcija i osjetila mijenjaju na jedan potpuno novi način koji do tada nisam iskusio.

Uh taj predivan, čudni osjećaj!

Novi životni put me odveo do letka Theta Centra. Sada se vratimo u vrijeme kada sam slušao Napredni tečaj i ključnom razlogu mog pisanja iskustva.

U trenutku prvog niza instalacija osjećao sam se kao da više ne mogu, da su tolike silne instalacije previše za mene ovako “malog”. Na prvoj kratkoj stanci izašao sam na zrak, prošetati uz Riječinu. Intenzivne boje, istančan njuh, mekoća dodira i lepršavost su me obuzele u trenutku kada sam stupio na šetnicu pred Sunce. Obuzeo me osjećaj istinske radosti i pomislih kako je život lijep gledajući ga na jednostavan način.

Trebalo je proći sedam dana da instalacije novih programa i vjerovanja dođu do punog izražaja. Tada sam primjetio da se moja stvarnost ubrzano mijenja.

U uvodu spomenuta promjena percecije i osjeta (Uh taj predivan, čudni osjećaj!) sada se pojačala i osjećaj dolazi sve češće. Kao da velika staklena kugla stoji ispred vaših očiju i kroz nju gledam. Sve učestalije se kugla poveća i javlja se nejasan osjećaj promjene percepcije vida i shvaćanja materijalnog. Sve jasnije i glasnije čujem svaku riječ te snažno osjećam njenu vibraciju.
Iskusio sam apsolutnu sigurnost u život i samoga sebe.
Osjećaj kao da meni i svemu što postoji nema ni početka ni kraja, da sam dio svega i sve je dio mene.
Zahvalan sam Stvoritelju, Majci Zemlji, Ocu Nebu ,Svim anđelima ,biološkom Ocu i Majci ,svim svojim životnim učiteljima, i na posljetku, naravno, Siniši i Nadi!

Anonimno, Rijeka

ThetaHealing® tehnika radi iscjeljivanja putem theta moždanih valova kojima se
prodire duboko u podsvijest i iscjeljuju te reprogramiraju djelovi naše ličnosti koji su
zapeli, u strahu su, itd….

Više o tehnici pročitajte ovdje:
http://www.thetacentar.com/theta-iscjeljivanje/