Postavljate li sebi pitanje o identitetu kojeg inače nismo svjesni i s kojim smo u vječitom sukobu sa samim sobom?

U ovoj knjizi nije riječ isključivo o psihološkoj tematici, nego više o filozofskim razmišljanjima o našim najbitnijim životnim problemima koji u cjelini određuju naš život kao što su ljubav, strah, spoznaja, osjećaji i to sve kroz osobno iskustvo autorice koja ima namjeru to iskustvo podijeliti s nama drugima i drugačijima.

Autorica razmišlja o psihološkoj problematici polazeći od fundamentalnog stava Ja Jesam i ona kaže u nekoliko navrata u ovoj knjizi, i u

Riječi o autorici piše: „I dalje njen životni proces teče na njenoj ličnoj spoznaji onog što, kako kaže „Ja Jesam“ kao ljudsko biće. Sama spoznaja je počela kroz jedan dio njenog životnog procesa gdje nije bilo mjesta „za dalje“, nego samo je bilo mjesta za povratak sebi. Sami povratak prema sebi i onom svemu što, kako kaže „Ja Jesam“, je naizgled izgledao jako bolan. Ipak, njena univerzalna ljubav je toliko brzo išla prema njoj bez zadrške da je probila sve opne i obuhvatila cijelo njeno postojanje”.

Na temelju osobnih spoznaje autorice, u knjizi “Povratak sebi” možete dobiti očite smjernice na putu prihvaćanja sebe što rezultira povratku sebi. Ono po čemu je ova knjiga autentična je da nije planirana, izmišljena, te je svaka spoznaja napisana u istom trenutku spoznaje, ne iz uma, nego “iz sebe” a um je korišten kao alat za prijenos informacija kroz knjigu.

Specifična je po tome što autorica u knjizi postavlja pitanja ali ne daje odgovore na ista, jer na taj način svaki pojedinac može dati sebi odgovor prema svom bivanju i na taj način doći do svog autentičnog “Ja”.

Uvez: meki
Broj stranica: 78

Knjiga Povratak sebi 1 Knjiga se može naručiti na:

Email: [email protected]

Instagram: https://www.instagram.com/asima.vojic

Facebbok: https://www.facebook.com/asima.dervisevicvojic

Cijena: 15€