Obnovite svoj Reiki! Osvježite inicijaciju i poznavanje tehnike, jer samoiscjeljivanje je znak ljubavi prema sebi.

Često susrećem osobe koje su inicirane u Reiki, ali ga više ne prakticiraju. Nije razlog što im se Reiki možda zamjerio, već je najčešće slučaj da su zanemarili važnost osobne energetske higijene zbog svakodnevnih obaveza. S vremenom su zaboravili položaje ruku ili kako se crtaju simboli, a izostanak prakse ih je odvojio i od osjećaja sigurnosti u svoj osjet energije. No, inicijacija se nije izgubila, oni su i dalje kanali za iscjeljujuću energiju.

Obnavljanje 1. stupnja. Na ovom tečaju osvježit ćete svoje poznavanje svih tehnika 1. stupnja i njihovu praktičnu primjenu (položaji polaganja ruku, energiziranje hrane i predmeta, energetsko čišćenje, i dr.). Tečaj uključuje i Reiju (energetsko osnaživanje, tj. reinicijaciju). U slučaju da nismo u istom gradu, tečaj možete proći i na daljinu putem video veze.

Obnavljanje 1. i 2. stupnja. Osvježit ćete svoje poznavanje Reiki simbola te svih tehnika 1. i 2. stupnja, kao i njihovu praktičnu primjenu (iscjeljivanje prošlih trauma, slanje energije na daljinu i u buduće događaje, energetsko programiranje, uklanjanje toksičnih vezanosti, rad na prostoru, i dr.). Tečaj uključuje i Reiju (energetsko osnaživanje, tj. reinicijaciju). U slučaju da nismo u istom gradu, tečaj možete proći i na daljinu putem video veze.

Reiki grupa. Ako ste Reiki praktičar bilo kojeg stupnja, priključite se mojoj Reiki grupi na Facebooku. Članstvo u grupi vam donosi brojne koristi, poput razmjene iskustava, pristup pdf literaturi i brojnim videima o primjeni Reikija svih stupnjeva, vodič kroz stupnjeve (za ponavljanje), itd.. Više o svim benefitima članstva te uvjetima za članstvo pročitajte ovdje:

Reiki grupa Boris Pecigoš na Facebooku

Boris Pecigoš, Reiki majstor i učitelj

Reiki tečajevi i inicijacije, Vision Quest radionice, radiestezijska analiza prostora, energetsko čišćenje i zaštita prostora, radiestezijska analiza osobe, energetski tretmani, kidanje toksičnih vezanosti, energetsko čišćenje aure i balansiranje čakri, skidanje uroka i crne magije, trajna zaštita od energetskih napada:

E-mail: [email protected]
E-mail: [email protected]
Broj za informacije ili instant analizu i savjetovanje: 064/609096
Cijena: tel. 0,93 €/min., mob. 1,12 €/min., samo za 18+
(Operator: IT Jedan d.o.o., 072/700-700)