Ljubav…. eh ta ljubav… vječita učiteljica života. I to našeg vlastitog! Uči nas sve dok ne postanemo propusni, dok je ispravno ne kanaliziramo, uči nas voljeti… prvenstveno samog sebe – da, sebe, da bi ispravno mogli vrednovati druge, uči nas služiti joj ponizno, strpljivo čeka da je potpuno prihvatimo u svoj život. Daje nam beskonačne prilike.

Suprotno, ukoliko se toj životnoj sili odupireš, u vlastitoj si zamki gubitka odnosa i neravnoteže sa samim sobom jer život će šibati sa svih strana dok čovjek ne odustane i konačno preuzme osjećaj mira, povlačenja, spoznaje samog sebe kroz tišinu i istinu.

Kroz povijest ratuju radi nje, oslikavaju je, pišu pjesme koje joj pjevamo u slavu… pa našoj zahvali nema kraja, a ona uzvraća na načine pa se množi i nagrađuje nas iz nama nepoznatih izvora i čini čuda u nama samima i okolini.

Proteže se kroz nas na sve očima vidljiva i nevidljiva polja, čak i na četiri noge… a šifrirana je i čuči u kodu svega što nas okružuje… jer sve na svijetu i u prirodi ima jedan isti izvor, a to je upravo Ljubav.

To je tajna zapisana u atomu i molekularnoj strukturi svega što je živo i postoji, sve što je beskonačno obnovljivo te sav život izvire iz istog izvora… neki je nazivaju božanskom energijom, svetom geometrijom, a ja ću sa razine srca i emocija izjaviti da je to Ljubav.

Budite vlastita meditativna energija… djelujte i bivajte u osjećaju ljubavnog blaženstva, što znači da ti želim da tvoj jezik postane mek, riječi iscjeljujućih namjera, ton glasa ugodan, pogled blag, kreiraj zdrave misli koje kreiraju i ugodne događaje u ovoj stvarnosti. Sve što činiš, čini iz ljubavi.

Sutra će te ona nagraditi srodnom dušom koja će prepoznati vaš potencijal ljubavi i ono što možete zajedno stvoriti. Njene su dobrobiti kreacija ugodne atmosfere doma kao i radnog mjesta. Usklađeni s njome, odabrat ćeš poslove, djelovanja i odnos sa životnim partnerom iz samog izvora Ljubavi…  a sve stare boljke, loše navike, prizma negativnog pogleda će sama otpasti novim zdravim stavom i vibracijskim poljem.

Neće postoji više u središtu pažnje materijalni interes i nestaje vlastito ropstvo negativnim mislima i brigom. Ona sve liječi. Sve vidi, na sve ukazuje.

Ljubav je voće i najslađi nektar našeg života kojeg ona oblikuje… upravo sada možeš odlučiti što ostavljaš u nasljedstvo svojoj djeci, unucima, voljenima, svijetu.

Ljubav kroz mene prenosi poruku kroz spajanje osoba u partnerskim vezama i tretmanima koji nas dovode u ljubav i koji nam pokazuju put ka njoj.

Kako si je ti odlučio/la doprinositi ovom svijetu?

“Centar svjesnosti”
Ita Štefanek i Branimir Stojanović
Energetsko duhovni terapeuti
FB: https://www.facebook.com/centarsvjesnosti
Mob: 095 322 61 00
E-mail: [email protected]