Unutarnja radost je jedan divan osjećaj, sreća koja se širi po cijelom tijelu, kao neka divna svijetlost u trbuhu koja je žuto svjetleća i širi se po cijelom tijelu. Osjetite taj divan osjećaj … a onda kada ga osjetite, proširite ga po cijelo  tijelu putem daha. Sa svakim udahom neka bude sve veće i veće i veće, a izdahom sve sjajnije i sjajnije i veselije.

Kada se proširi po cijelom tijelu i proširi po polju auru osjetite svoju energiju.

Ja ju osjetim kao protok po cijelom tijelu, kao da sam protočno prijemčljiva za predivna nova iskustva i još tog magičnog osjećaja i prelijevam ga van sebe na svijet uokolo sebe.

Kada ste u tom divnom stanju, zabilježite sebi nekako unutar sebe taj divan osjećaj i osvijestite da vam je to uvijek dostupno. Uvijek. I stvar je vašeg izbora želimo li osjetiti ovo stanje ili neko drugo.

Mi biramo. Mi odabiremo!

atma.hr – 52
Pitajte se što želite kreirati sada u tom divnom stanju? Želite li ga podijeliti sa nekim, želite li iz tog stanja plesati, želite li iz tog stanja pisati, želite li iz tog stanja izraziti sebe na svoj svojstven način, želite li… Pitajte se što želite…

Sjetite se da je to stanje u koje uvijek možete sami doći, uvijek!

Sreća je stvar izbora i odluke.

Kada smo u stanju radosti naša frekvencija je skroz visoko i da, doslovno kao da ćemo poletjeti, sve nam je moguće, nema nemogućega, svi izazovi su nam ostvarivi, na sve izazove gledamo u energiji „može, daj“, jer u našoj glavi tada je sve rješivo.

Toliko vam je tada dobro, da se ne želite „spustiti“. To je kao da ste zaljubljeni, ali ovaj puta zaljubljeni u život i u sebe.

Neprocjenjivo!!!

Neka vam to bude najveći prioritet – da se osjećate dobro, da se osjećate radosno.

Da, smijete se osjećati radosno i dobro!!!

atma.hr – 52
Nisu nas baš tako učili, uvijek je u pozadini bilo – da ali ako sam jako dobro, onda se dogodi nešto loše i padnem, pa bolje da ne padnem pre jako…

Da bilo je i toga, ali sve je izbor, danas mi biramo. Imamo toliko dostupnih informacija o promjeni svojih uvjerenja i kako ta ista ograničavajuća uvjerenja promijeniti i tko nam u tome može pomoći.

Sjajno je osjećati se dobro!!!!

Može uokolo vas sve biti “mračno” i tmurno i ružno i sivo …. ali ako ste vi unutar sebe dobro i svjetlo, rasvijetliti ćete tamu uokolo sebe, jer ćete vi biti taj donosioc svjetla.

Budite donosioc svijetla za sebe i svijet uokolo sebe!

Kada ste dobro, magnetični ste. Kada uživate u životu, privlačite ljude koji isto tako uživaju u životu. Kada ste dobro, privlačite još više situacija da se možete osjećati još bolje – jer slično privlači slično.

Ukoliko vam ne ide i ne ide…

atma.hr – 52
Pomislite odmah na nešto što vam je zadnji puta – prije dan, tjedan, mjesec, …. mjesece, izmamilo ogroman osmjeh na licu, uđite u taj osjećaj. Zamislite sunce na koži, zamislite toplinu na tijelu, zamislite kako čujete svoj smijeh i smijeh drugih uokolo vas … i malo pomalo osjetite taj osjećaj u tijelu. Ostanite u tome, potrudite se, zadržite ga i produbljujte ga i još i još.

Taj dio je potpuno na vama – to vam ne može nitko napraviti, već samo vi sami.

Potrudite se i uđite u taj osjećaj sreće i veselja i osjetite ga cijelim tijelom, neka se širi i proširujte i znajte da  je SJAJNO OSJEĆATI SE DOBRO!!!

Ono što vam stvara osjećaj, to su vaše misli. Zato, izaberite misli koje vam služe, a one druge odmaknite od sebe.

Ako se osjećate dobro, onda sve radite dobro i ne morate ništa raditi, već samo uživati u tom stanju.

Međutim, ukoliko se osjećate loše, tada osvijestite svoje misli i svjesno i namjerno ih promijeniti. Tražite i pomoć ukoliko vam je teško izaći iz svojeg nemira ili negativnih misaonih procesa.

Ali znajte da kada ste dobro – vi se osjećate super, vaša obitelj je bolje, magnetični ste, intuicija vam je širom otvorena.

Sigurno je i moguće osjećati se sjajno!!!

 

Puno ljubavi šaljem,
Nikolina Balenović Knez

Uzmite poklon e-knjigu “IDEJE ZA SRETAN ŽIVOT” OVDJE

81 THICH NHAT HANH: SVIJET JE MOJ DOM

banner za knjige SVIJET JE MOJ DOM

Prethodna objavaOVO je vaša najveća snaga, čuvajte je!
Slijedeća objava12 koraka za savršeno zdravlje: OVAKO se pomladite i živite dulje!
Nikolina Balenović
Nikolina Balenović Knez, intuitivna i feng shui savjetnica, koautorica internacionalnog bestsellera „Transformation lessons“. Najveća joj je strast da sa ljudima radi na osobnoj transformaciji ljubavi prema sebi, da osnažuje druge da budu autentična najbolja verzija sebe. Prenosi drugima kanalizirane poruke , te vrlo brzo uočava koje su blokade koje stoje na putu za ostvarenje punog potencijala osobe i daje rješenja kako navedene blokade riješiti. Ima poseban dar koji joj omogućuje viđenje istine, pružanje energije i podrške svojim klijentima kako bi promijenili svoje živote na vrlo dubok i snažan način. Life coach, diplomirani feng shui savjetnik, certificirani energetski terapeut, ThetaHealing® praktičar. Yogu vježba preko 13 godina, prošla je veliki broj edukacija ne temu intuicije, kanaliziranja i duhovnosti od Sonie Choquette i drugih, u osobnom radu na sebi je preko 15 godina, ujedno je bacc. ekonomist.