Image By flatart

Dana 17. veljače/februara 2024. Venera i Mars ulaze u egzaktnu konjunkciju u znaku Vodenjaka, što znači početak potpuno novog ciklusa u odnosima za sve horoskopske znakove – oba planeta su rodna i prvenstveno vladaju ljubavnim pitanjima. No posebnost ove veze je što će se dogoditi zajedno s Plutonom koji je 22.1. ušao u znak Vodenjaka i mijenjat će ljubavne saveze tijekom cijele godine! To znači da će se i oni ljudi koji su u čvrstom i sretnom braku suočiti s promjenama i kušnjama iz Svemira.

atma.hr – 52
U vezi će se pojaviti nešto čega prije nije bilo – više slobode, prozračnosti i lakoće. Na primjer, za neke će postati norma imati dva partnera, dok će drugi odlučiti stupiti u brak s teškom osobom, jer prema sudbini moraju proći ovu karmičku lekciju.

Bik

Venera, vaš vladar, u konjunkciji je s Plutonom i Marsom u vašem sektoru svrhe i statusa. To znači da u veljači/februaru možete imati karmičko poznanstvo s osobom ili razgovor u postojećoj vezi o službenom statusu veze.

Osim toga, Mars u vašoj karti je odgovoran za tajne pa možete imati početak nove skrivene romanse, primjerice na poslu ili s nadređenom osobom.

Budite uvjereni da će ovog mjeseca započeti nešto što će promijeniti cijelu vašu ljubavnu godinu i utjecati na cijeli život!

Vaga

Venera zajedno s Marsom i Plutonom prelazi u znak Vodenjaka, a ovaj sektor je odgovoran za zaljubljenost, strast i flert.

To znači da biste ove godine mogli doživjeti potpunu transformaciju vašeg odnosa jer će vam se pojaviti leptirići u trbuhu zbog potpuno nove romanse.

Najvjerojatnije će ova osoba biti vrlo ozbiljna financijski, jer Pluton u vašoj karti vlada sferom novca.

atma.hr – 52
Ovan

Venera je vladar vašeg partnera, a spajanje s Plutonom i Marsom (vaši vladari) dat će karmički susret i veliku promjenu u već postojećoj zajednici.

Ako ste slobodni, tada će vas od veljače/februara 2024. život upoznati s novim ljudima i pojavit će se strastvene romanse.

Sve se vrti oko Plutona, koji vlada vašim intimnim životnim sektorom, a također upravlja pitanjima osobne transformacije – upravo će ljubavni odnosi postati vaše pravo gorivo za napredak.

Škorpion

Pluton, vaš vladar, u konjunkciji je s Venerom i Marsom u vašem sektoru stanovanja. Vjerojatno ćete zbog selidbe započeti novu romansu ili će vas u veljači/februaru partner pozvati da započnete zajednički život.

Osim toga, možete doživjeti golemu promjenu u ljubavi, čak do točke podjele imovine i razvoda – Pluton često potpuno preinači kuću u koju ulazi.

Stoga, ako ste u dugoj vezi ili braku, u veljači/februaru bi se mogli pojaviti problemi.

atma.hr – 52
Vodenjak

Očekuju vas velike promjene, jer Venera i Mars započinju novi ciklus u vašem znaku! To znači da ćete postati inicijator globalne transformacije odnosa.

Na primjer, u veljači/februaru razgovarajte s partnerom o tome koliko ste spremni i želite postati roditelj, što znači da je vrijeme da odnos podignete na novu razinu.

Osim toga, možda ćete imati aferu s osobom koja će biti povezana s vašim poslom, a tada će se uredska romansa razviti u nešto ozbiljnije.

Lav

Venera, Mars i Pluton se približavaju u vašem bračnom sektoru, što znači da bi se vaša veza mogla zauvijek promijeniti u veljači/februaru!

Najvjerojatnije će započeti nova veza i ona će za vas postati sveobuhvatna – Pluton uvijek ima učinak “crne rupe” i neopisiv magnetizam za osobu. Ono vrijeme kada jednostavno ne možete odoljeti.

Ako ste u braku, tada će Pluton promijeniti vaš odnos kroz temu stanovanja – partner može predložiti da počnete živjeti odvojeno ili ćete stupiti u brak.

Julija Lifanova

ATMA/wday/Pripremila: Suzana Dulčić