Dvije radionice u kojima ćemo uz korišenje rituala Mjeseca + rituala koje sama radim objedinjujući znanja iz raznih izvora (oni će pridonositi vašoj ljubavi prema sebi) otpuštati nepotrebno staro i prizivati željeno novo.

Meni su ovi rituali iznimno pomogli u mojem životu. Od kada sam ih naučila, otpustila sam neke dijelove koje sam nosila u sebi preko 30 godina, a i ostvarila neke fantastične želje. Uistinu su moćni. I sada ih prvi puta dijelim i sa vama predivnim dušama. Ponekada nam dobronamjerni savjet – “otpusti”, nikako ne pomaže. Znam i sama. Niti meni nisu pomagali. Iako sam mentalno znala da trebam nešto otpusitit, međutim moj sustav nikako nije mogao. Ovi rituali su mi u tome magično pomogli, samo od sebe je spalo. Tako da ako se pitate kako stvarno otpustiti staro, dođite na ovu jedinstvenu radionicu. Ovi rituali će vam sigurno pomoći da otpustite ono što vam ne treba i oslobodite prostor za novo i da naučite kako da ostvarite što želite. 

Radionica se sastoji od dvije radionice na kojima ćemo prolaziti sljedeće:

  • Otpuštanje tereta, razočaranja, pogrešaka, neuspjeha, negativnog govora prema sebi i drugima, … svega teškoga što ste nakupili na sebe ili vam se događalo u 2022 godini.
  • Osvještavanje što je bilo dobro – unosimo svijetlo na pozitivna učenja koja ste naučili u 2022 godini.
  • Prizivanje vaših želja srca za 2023 godinu – otvaranje prostora za novo.
  • Jasnoća što je to točno što želite i koji je najbolji način da to i dobijete.

Često pročitamo ili čujemo savjete da bi nešto bilo dobro da napravimo i osjetimo da bi bilo dobro, kažemo sebi “budem”, ali na kraju to ne učinimo. Ne učinite, možda jer ne stignete ili zaboravite. Iako znate da nema promjena, dok ne učinite svoje korake, ali eto … vrijeme ode, obaveza 100 i opet sve isto. 

Iz tog razloga sam ovu radionicu namijenila da sve napravimo na radionici. Radionica će biti praktična. Prva radionica će biti u oslobađajućoj energiji, a druga radionica u pozivajućoj energiji. Da bi ušlo novo, staro treba izbaciti – da ima mjesta 🙂

Staro drevni vrlo moćni rituali.

Dva dana, dani: 5.01.2023. (blizina punog Mjeseca) i 19.01.2022. (blizina Mladog mjeseca) u 18h
Trajanje 70 min i prvi i drugi termin.
Na Zoom-u

Cijena za uplate do 30.12.2022.do 12h – 333 kn.
Za uplate nakon tog vremena do 04.01.2023. – 414 kn, odnosno 55 eur.

Podaci za uplatu su sljedeći:
Sretan život,
obrt za usluge i trgovinu
IBAN HR5024840081135290747

Prvi puta ritualna radionica “Lagan ulazak u novo”

Otpuštajmo i kreirajmo zajedno uz moćne rituale.

Savršena prilika sada je tu za vas. Iskoristite ju i profitirajte za sebe.

Prijava obavezna na [email protected]