Foto: unsplash.com

Jako vole rečenicu “samo jednom se živi”. Žele iskoristiti svaki trenutak i sve što im se nudi pa vam s njima nikad neće biti dosadno. U vezi s Blizancem morate biti spremni na spontanost i uživanje u svemu na što se odluče.

atma.hr – 78
Bilo da ste ozbiljna zaljubljenica u horoskop ili vam je on izvor dobre zabave, vjerojatno ste u nekom trenutku analizirali svog (potencijalnog) partnera i na temelju njegova horoskopskog znaka.

Ako ste zaljubljeni ili ste na putu da se zaljubite u muškarca rođenog u znaku Blizanca, u nastavku ovog teksta provjerite kakvi su kao partneri i je li njihov opis dobro pogođen ili su vaši Blizanci ipak nešto drugačiji.

1. Dobri su u skrivanju svojih emocija

Muškarci rođeni u znaku Blizanca ekstroverti su koji vole imati puno prijatelja i uvijek su spremni za dobar provod. Međutim, kada trebaju razgovarati o stvarnim emocijama na dubljoj razini, znaju se izbezumiti.

Radije bi sve zadržali za sebe i nastavili živjeti život bez takvih situacija. Zbog toga, ako u vezi s blizancem želite doći do pravih, iskrenih emocija i razgovora, trebate biti strpljivi.

2. Blizanci su fantastični komunikatori (čak i u svađama)

Blizanci po prirodi nisu skloni sukobima pa će vam u vezi s njima uglavnom biti osmijeh na licu. Međutim, ako dođe do svađe, budite spremni na razgovor s ljutitim Blizancem koji če učiniti sve da pobijedi u argumentiranoj raspravi.

Blizanci su, kada su u pitanju svađe, superlogični, a kada vjeruju da su u pravu, učinit će sve da to i dokažu.

atma.hr – 39

3. Učinit će sve da vam ugode u spavaćoj sobi

Kada je u pitanju seks, u vezi s Blizancima on je prava uživancija.

Muškarci rođeni u ovom znaku čine sve kako bi ugodili ženi, a istovremeno su spremni za isprobavanje novih stvari u spavaćoj sobi.

4. Vole živjeti u trenutku

Muškarci rođeni u ovom znaku jako vole rečenicu “samo jednom se živi”. Vole iskoristiti svaki trenutak i sve što im se nudi pa vam s njima nikad neće biti dosadno. Ova karakteristika može postati problem kada je u pitanju predan odnos.

Ako stvari među vama funkcioniraju dobro, bit će sretni, međutim ako se dogodi loš period, prije nego drugi će početi razmišljati o promjenama. Ipak, imajte na umu da je u redu pokušati se pobrinuti za njegove emocije, ali da istovremeno ne smijete zaboraviti zaštititi sebe.

5. Znaju s novcem

Iako se njihov društveni život na trenutke čini kaotičnim, kod Blizanca, kada su u pitanju financije, kaosa nema. Oni se jednostavno ne vole osjećati financijski nestabilnima pa stanje na računu i novčaniku uvijek imaju pod kontrolom.

Dobra financijska situacija pomaže i kada su u pitanju izlasci, tako da ćete s Blizancima vrlo često završiti u nekoj spontanoj avanturi.

atma.hr – 78
6. Uvijek su spremni za zabavu

Kada je u pitanju dobra zabava, Blizancima rijetko tko može konkurirati. Oni jednostavno vole lijepo i kvalitetno provoditi svoje vrijeme bez obzira na to gdje se nalazili.

Ako prije veze s Blizancem niste bili superdruštveni, pripremite se na promjene i nove prijatelje.

7. Uvijek moraju biti nečim okupirani, inače im postane dosadno

Muškarac rođen u znaku Blizanca uvijek mora imati neku zanimaciju. Ako mu postane dosadno, glavom će mu prolaziti svakakve misli i postat će jako nesretan.

Blizanci moraju imati nešto što će oh okupirati i zabavljati, a istovremeno vole živjeti bezbrižan život. Zato u vezi s Blizancem morate biti spremni na spontanost i uživanje u svemu na što se odluče.

zadovoljna.hr

49 HEMP RUKSACI

NOVI MODELI ! - RUKSACI OD KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja!

Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 199 kn - Izaberi svoj ruksak OVDJE

2 KOMENTARA

  1. Moj muž je jako veliki lažov, novce drži za sebe, djeca i ja smo više gladna, nego sita, a i jako, jako je lijen! Ni oko kuće ne želi čistiti, ni kositi, ništa, a za sex uopće nije. Koliko sam primijetila muški blizanci su jako lijeni, dok žene, baš naprotiv! Najgore svega je jako, jako dvoličan

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here