Foto: unsplash.com

Jako vole rečenicu “samo jednom se živi”. Žele iskoristiti svaki trenutak i sve što im se nudi pa vam s njima nikad neće biti dosadno. U vezi s Blizancem morate biti spremni na spontanost i uživanje u svemu na što se odluče.

atma.hr – 78
Bilo da ste ozbiljna zaljubljenica u horoskop ili vam je on izvor dobre zabave, vjerojatno ste u nekom trenutku analizirali svog (potencijalnog) partnera i na temelju njegova horoskopskog znaka.

Ako ste zaljubljeni ili ste na putu da se zaljubite u muškarca rođenog u znaku Blizanca, u nastavku ovog teksta provjerite kakvi su kao partneri i je li njihov opis dobro pogođen ili su vaši Blizanci ipak nešto drugačiji.

1. Dobri su u skrivanju svojih emocija

Muškarci rođeni u znaku Blizanca ekstroverti su koji vole imati puno prijatelja i uvijek su spremni za dobar provod. Međutim, kada trebaju razgovarati o stvarnim emocijama na dubljoj razini, znaju se izbezumiti.

Radije bi sve zadržali za sebe i nastavili živjeti život bez takvih situacija. Zbog toga, ako u vezi s blizancem želite doći do pravih, iskrenih emocija i razgovora, trebate biti strpljivi.

2. Blizanci su fantastični komunikatori (čak i u svađama)

Blizanci po prirodi nisu skloni sukobima pa će vam u vezi s njima uglavnom biti osmijeh na licu. Međutim, ako dođe do svađe, budite spremni na razgovor s ljutitim Blizancem koji če učiniti sve da pobijedi u argumentiranoj raspravi.

Blizanci su, kada su u pitanju svađe, superlogični, a kada vjeruju da su u pravu, učinit će sve da to i dokažu.

atma.hr – 39

3. Učinit će sve da vam ugode u spavaćoj sobi

Kada je u pitanju seks, u vezi s Blizancima on je prava uživancija.

Muškarci rođeni u ovom znaku čine sve kako bi ugodili ženi, a istovremeno su spremni za isprobavanje novih stvari u spavaćoj sobi.

4. Vole živjeti u trenutku

Muškarci rođeni u ovom znaku jako vole rečenicu “samo jednom se živi”. Vole iskoristiti svaki trenutak i sve što im se nudi pa vam s njima nikad neće biti dosadno. Ova karakteristika može postati problem kada je u pitanju predan odnos.

Ako stvari među vama funkcioniraju dobro, bit će sretni, međutim ako se dogodi loš period, prije nego drugi će početi razmišljati o promjenama. Ipak, imajte na umu da je u redu pokušati se pobrinuti za njegove emocije, ali da istovremeno ne smijete zaboraviti zaštititi sebe.

5. Znaju s novcem

Iako se njihov društveni život na trenutke čini kaotičnim, kod Blizanca, kada su u pitanju financije, kaosa nema. Oni se jednostavno ne vole osjećati financijski nestabilnima pa stanje na računu i novčaniku uvijek imaju pod kontrolom.

Dobra financijska situacija pomaže i kada su u pitanju izlasci, tako da ćete s Blizancima vrlo često završiti u nekoj spontanoj avanturi.

atma.hr – 78
6. Uvijek su spremni za zabavu

Kada je u pitanju dobra zabava, Blizancima rijetko tko može konkurirati. Oni jednostavno vole lijepo i kvalitetno provoditi svoje vrijeme bez obzira na to gdje se nalazili.

Ako prije veze s Blizancem niste bili superdruštveni, pripremite se na promjene i nove prijatelje.

7. Uvijek moraju biti nečim okupirani, inače im postane dosadno

Muškarac rođen u znaku Blizanca uvijek mora imati neku zanimaciju. Ako mu postane dosadno, glavom će mu prolaziti svakakve misli i postat će jako nesretan.

Blizanci moraju imati nešto što će oh okupirati i zabavljati, a istovremeno vole živjeti bezbrižan život. Zato u vezi s Blizancem morate biti spremni na spontanost i uživanje u svemu na što se odluče.

zadovoljna.hr

49 HEMP RUKSACI

banner hemp ruksak 1