Najtamniji dio godine nas navodi da pogledamo i u najtamnije dijelove sebe. Vuče nas na povlačenje i introspekciju, ulazak u svoj unutarnji svijet i sve tajne, težine i crnila koje skriva. Potisnute emocije, snove i nade, bol koju ne želimo osjećati, razočaranja, tugu, zakopanu ljutnju, bijes, očekivanja…
Staro mora umrijeti da bi se rodilo novo.

Stoga vas pozivamo na radionicu SOMATSKO DISANJE, novu radionica iz ciklusa BodyMind. Somatskim disanjem, tehnikom koja oslobađa potisnuta teška stanja, napravit ćemo prostora za novo.

Radionica će se održati u
* ZAGREBU 19. 12. u 10 h na adresi Slavonska Avenija 3,
* RIJEKA 19.12. u 17 h na adresi Maršala Tita 4A, Matulji

Somatsko Disanje je radionica iz ciklusa BodyMind na kojoj se uz stručno vodstvo polaznike vodi u svjesno kontrolirano disanje, koje ima učinak na esencijalno emocionalno, psihološko, mentalno, duhovno i fiziološko stanje.

Na radionici kroz Somatsko Disanje – određeni tip disanja oslobodit ćemo potisnuti stres, emocionalne blokade, potisnuti bijes i ljutnju, tugu, tamne i teške „negativne“ emocije koje osjetimo u fizičkom tijelu, u vidu bolesti ili težine, nelagode i bola. Sve to utječe na naše psihološko, emocionalno, fiziološko stanje i općenito na kvalitetu života.

Nakon procesa otpuštanja svega što je u ovom trenutku teško i nepoželjno, otvara se prostor da se sa vlastitim dahom pokreće i otkriva novi prostor, jasnoće, sposobnosti i kontakta sa sobom, mirom i zadovoljstvom.

Riješimo se starog da bi mogli otvoriti i osvojiti prostor za novo !

Voditeljica: Jane Kramar psihoterapeutkinja i supervizorica IPD centra. Uz brojne edukacije iz integralne tjelesno orijentirane psihoterapije, studija psihologije, te uz višegodišnje iskustvo u podučavanju na programima IPD centra, velikom strašću i iskustvom vođenju radionica postiže zapažene rezultate kod polaznika koji znanja i iskustva sa radionica i programa uvode u svoju svakodnevnicu te vidno poboljšavaju kvalitetu života.

Radionica traje 3 sata, potrebno se udobno obući i ponijeti prostirku.
Prijave i informacije na [email protected] ili +385919255455
Cijena radionice je u Hrvatskoj 250 kn, a za Sloveniju 40 eura.