tesla metamorfoza

Inteligentne energije Tesla metamorfoze rade s inteligencijom tijela čovjeka, s ciljem da se postigne iscjeljenje koje nastaje kao rezultat uzajamnog dogovora između osobe i više svijesti.

atma.hr – 52
Ono što se u službenoj medicini naziva bolešću zapravo je samo simptom, a uzrok je na nekom drugom mjestu. Medicina često pokrije simptom, a uzrok bolesti ostaje. Na primjer, kada imamo glavobolju, uzmemo tabletu i glavobolja prestane, ali uzrok je još uvijek tu. To može biti visok krvni pritisak, stres, upaljeni sinusi ili nešto drugo. Pitanje je, također i što je uzrok uzroka – uzrok visokog krvnog pritiska, stresa, blokiranih sinusa ili nečega drugog.

Dr. Deepak Chopra je izjavio u jednom radio intervjuu:

„I ostaje činjenica da ni jedna od naših medicinskih intervencija niti doseže do suštinskog uzroka bolesti niti stvara značajne razlike u smrtnosti ili proširenosti bolesti. One samo promijene njenu formu. Zaista je frustrirajuće kada gledate pacijente kako dolaze ponovo i ponovo, a vi im stalno dajete tablete za spavanje, sredstva za smirenje i antibiotike radi njihove napetosti ili za čireve, a pri tome znate da to neće riješiti njihov problem ili bolest.

Riječ iscjeljenje se čak ni ne koristi. Vi samo tretirate pacijenta. Iscjeljivanje je izraz koji svi liječnici izbjegavaju.“

Dogovor između osobe i više svijesti

Inteligentne energije Tesla metamorfoze rade s inteligencijom tijela čovjeka, s ciljem da se postigne iscjeljenje koje nastaje kao rezultat uzajamnog dogovora između osobe i više svijesti, na svjesnoj ili podsvjesnoj razini. Naše tijelo ima sposobnost da samo sebe iscijeli, a isto tako može kreirati bolest.

Japanski znanstvenik dr. Kikuo Chishim tvrdi da mnoge bolesti koje nazivamo zaraznima ne nastaju kao rezultat infekcije izazvane djelovanjem bakterija ili virusa iz okoline već kao rezultat bolesnih razmišljanja, loših navika i drugih okolnosti. Drugim riječima, patogeni mikroorganizmi i virusi nisu u toj mjeri uzrok bolesti, oni su rezultat bolesti.

„Većina infektivnih oboljenja nje uzrokovana mikroorganizmima koji prodiru u naše tijelo izvana, u većem broju slučajeva uzrok su patogeni mikroorganizmi koji se spontano stvaraju u našem tijelu kada je ono slabo i nedovoljno vitalno.

Naše tijelo spontano stvara patogene mikroorganizme? Znamo li zašto? Naše emocije i misli imaju utjecaj na naše zdravlje, to je očigledno ali, imamo li mi apsolutnu kontrolu nad njima? Izgleda da u ovom trenutku možemo samo nagađati zajedno sa suvremenom znanošću. Medicinska znanost promovira kemijska rješenja – dezinfekciju, sterilizaciju, lijekove i cjepiva. Jesu li to velike zablude?

atma.hr – 52
Nevezivanje za rezultat donosi najbolji rezultat

Mnoga iscjeljenja koja se događaju kao rezultat Tesla metamorfoze zdravlja nadilaze granice logičnog uma. Praktičar ne mora ni znati koje zdravstvene probleme klijent ima. Nema potrebe da skeniramo niti da dajemo dijagnoze, jer mi i nismo ti koji obavljaju iscjeljivanje. Čak je i bolje ako ne znamo, jer kada bismo znali, tada bismo vjerojatno svjesno ili podsvjesno htjeli da mi riješimo problem i tako bismo možda stali na put i ograničili proces iscjeljenja. Važno je da ne budemo vezan za krajnji rezultat.

Zašto je važno da se ne vezujemo za rezultat i kako bismo mi to mogli ograničiti liječenje time što želimo riješiti zdravstvene probleme klijenta?

Ako se naša namjera svede na to da riješimo problem na koji se klijent žali, djelovat ćemo kao aspirin koji pomogne da više nemamo glavobolju, pokrit ćemo simptom, a pravi uzroci glavobolje i dalje će biti prisutni.

Mi ne znamo koji su pravi uzroci tegoba koje klijent ima. Čak i ako bi nam pokazao dijagnozu liječnika da, na primjer, ima cirozu bubrega, ostaje pitanje što je uzrok ciroze bubrega? Važno je znati da se ovdje događa iscjeljenje koje nadilazi naš intelekt i naša znanja te da prihvatimo da mi ne upravljamo procesom. To je neka viša inteligencija koju možemo nazvati bog, univerzum, ljubav ili kako god osjećamo i želimo nazvati je, te inteligencija tijela pacijenta.

Evo jednog primjera.

Anjina teta je povrijedila ruku i zamolila ju je da joj napravi tretman. Nakon završenog tretmana žalila se da je ruka još uvijek malo boli, kada je podigne. Tada ju je netko nazvao na telefon i dugo se zadržala u razgovoru koji ju je prilično uzrujao. Kada bi je nešto tako iznerviralo, uvijek bi otišla u sobu izmjeriti tlak, što je učinila i ovaj put. Vratila se i rekla da joj aparat za mjerenje tlaka ne radi dobro. Otišla je užurbano kod susjeda, ali se vratila razočarana jer ni susjedov tlakomjer nije radio kako treba.

Zamolila je Anju da je odveze do doma zdravlja i tek kada joj je liječnik izmjerio tlak koji je bio savršeno normalan, prihvatila je činjenicu da je zapravo sve ok. Ona je godinama imala prilično povišen krvni tlak i malu razliku između gornjeg i donjeg tlaka, što je posebno opasno.

atma.hr – 52
Što govori ova priča?

Razlog zbog kojeg se teta željela iscijeliti je bila ruka koja ju je boljela, a ishod je bio vraćanje njenog krvnog tlaka u normalno stanje. Pritom ni teta ni Anja, nisu razmišljale o njenom krvnom tlaku. Da se Anja koncentrirala i svela svoju namjeru na to da mora iscijeliti ruku, možda bi bilo poboljšanja samo u ruci, a krvni tlak bi ostao isti.

Ova ljekovita energija svijesti pomaže u ponovnom uspostavljanju koherentnog zračenja svjetlosti i omogućuje prijenos informacija koje mogu reprogramirati DNK kodove i tako ih dovesti ponovo u zdravo stanje. Ono što je lijepo u ovom procesu je da se sve događa prirodno, bez upotrebe bilo kakvih uređaja ili instrumenata.

Otto Warburg, dobitnik Nobelove nagrade je izjavio: „Tesla kalem je molekularni pojačivač. Svaka stanica u našem tijelu ima sićušnu bateriju u sebi. Ovo navodi na zaključak da praktičar za vrijeme tretmana djeluje kao Tesla kalem i tako mu je omogućeno da surađuje s ovim inteligentnim moćima prirode.“

Pripremila Snježana Krčmar

Tesla valovi Snježana

https://zlatna-svjetlost.com/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100064835555399