PROGRAM AROMATERAPEUT

Upoznajte čaroban svijet eteričnih ulja koji će vam pomoći da bolje upoznate sebe i druge, osvijestite svoje potencijale, pronađete dublji smisao kroz terapeutski rad s ljudima i počnite živjeti jedan novi kvalitetniji, sretniji život.

Program aromaterapije počinje  u ožujku 2021.  Škola traje 6 mjeseci, nastava se održava svaki drugi vikend (subota i nedjelja), program odobren od MZOS-a, upis u E- radnu knjižicu!

Aromaterapija je jedno mirisno putovanje koje nas mijenja na svim dimenzijama-fizički, emotivno, mentalno i duhovno. Aromaterapija na čovjeka gleda cjelovito kroz ta četiri segmenta koji su neminovno povezani. Nema potpunog zdravlja dok svi ti segmenti nisu uravnoteženi i upravo to je zadaća aromaterapije – da dovede u sklad naš duh i tijelo.

Naš program aromaterapije pružiti će polaznicima prvenstveno novo zanimanje, ali i jednu platformu za daljnji rast i eksperimentiranje u izradi prirodnih pripravaka, tehnika opuštanja i samorazvoja. Polaznici postaju terapeuti koji pomoću prirode i eteričnih ulja (aroma) pomažu ljudima da se osjećaju bolje.

Profesionalni aromaterapeuti kontinuirano koriste i povezuju grane:  masaže i manipulacije tijela, duhovnosti, tehnike opuštanja i izradu prirodnih pripravaka (dodaci prehrani, prirodna kozmetika).

Aromaterapeut se može baviti masažom, izrađivati vlastite pripravke za zdravlje i ljepotu, a može svoje znanje i iskustvo također pretočiti u duhovni rad.

Unutar programa aromaterapije za naše polaznike pripremili smo i dodatne pogodnosti, a neke od njih su:

– Isključivo rad u malim grupama kako bi se zadržao individualan pristup prema svakom polazniku,

– Online edukacija iz komunikacijskih i prodajnih vještina, kako bi Vas što bolje pripremili za Vaše klijente

– Konzultacije, ukoliko želite pokretati vlastiti posao, ili unaprijediti već postojeći mi Vam možemo u tome pomoći.

– Pomoć kod zapošljavanja ukoliko odlučite da želite raditi u beauty industriji (surađujemo sa preko 150 poslodavaca u Regiji)


PROGRAM TAJLANDSKI MASER

Promijeni svoj život, postani TAJLANDSKI MASER, otkrij svijet ove predivne terapeutske masaže koja spaja pozitivne efekte akupresure, yoge i refleksologije tako da se njome postižu smirenost i regeneracija umornih dijelova organizma, povećava se elastičnost tijela, stimulira se rad unutrašnjih organa i poboljšava se cirkulacija.

Počinjemo u veljači 2021. Nastava se održava kroz 9 vikenda (subota i nedjelja), program odobren od MZOS-a, upis u E- radnu knjižicu!

TAJLANDSKA MASAZA 2Tajlandska masaža pomaže u raznim kroničnim problemima svakodnevice od našeg vrlo poznatog sjedilačkog načina života do raznih psiholoških stanja od anksioznosti do depresije. Najčešće problematike sa kojima se susreće Tajlandski maser su zasigurno one prouzrokovane užurbanim načinom života i premalo kretanja. (Išijatikus, diskus-hernija, anksioznost izazvana stresnim načinom života, sportske ozljede i istegnuća…).

Maser tajlandske masaže se ne postaje preko noći to je jednostavno poziv jer pružajući osobi blagodati naučenih tehnika ujedno radimo i na sebi. Maser tajlandske masaže se osposobljava tijekom čitavog života i stalno ulažu u svoje znanje i sposobnosti. Također unapređuje svoj kako unutarnji psihički tako i fizički aspekt života.

Rezultati su veća fleksibilnost tijela, smanjenje umora, ublažavanje posljedica stresa, opuštenije tijelo, bistrina uma i cjelokupna opuštenost organizma.

Program je koncipiran kroz 9 vikenda praktične nastave, gdje je glavna okosnica upravo što više učenja i vježbe, kako bi se stekla sigurnost i preciznost u radu.