Osoba sa kojom bi najviše trebali pričati smo mi sami a ustvari najviše vremena provedemo pričajući sa drugima.

Upoznati sebe je potrebno kako bi što bolje razumjeli sebe, svoje emocije i reakcije, kako bi osvijestili koja uvjerenja nisu naša već smo ih pokupili odgojem i sredinom u kojoj smo odrasli.

Upoznati sebe znači osvijestiti razliku između uvjetovanog ja i stvarnog ja. Dopustiti sebi biti JA u svojoj potpunosti.

Upoznati sebe znači razumjeti sebe, prihvatiti se i voljeti.
Kada to istinski postignemo onda smo spremni isto tako prihvatiti i voljeti druge kao različite od sebe.

Od kuda početi, kako to osvijestiti, kako ustrajati, kako ostati prisutan u momentu, kako naučiti ne reagirati već odgovarati na situaciju te još mnoge druge teme, kao i tehnike i alate za ostvarivanje toga možete čuti na mom predavanju Upoznaj svoju snagu – oslobodi svoj život.

Radionica sadržava:

  • predavanje na temu ulaska u sebe i osvještavanja svojeg istinskog JA
  • energetski rad kroz koji ćemo se spajati sa svojim unutrašnjim djetetom
  • meditaciju za utjelovljenje dobivenih uvida.

Već dugi niz godina posvećena sam služenju kao svjetlosni radnik, reiki majstor učitelj, holistički terapeut i joga instruktor. Energetski tretmani, kanalizirana čitanja, transformacijske sesije, energetska čitanja i čišćenje samo su neki od načina na koji kanaliziram svog unutarnjeg iscjelitelja i duhovnog vodiča. Na taj način pomažem drugima u samoiscjeljivanju na duhovnoj, emocionalnoj, mentalnoj i tjelesnoj razini. Svojim osobnim rastom i transformacijskim YouTube videima, radionicama, webinarima, reiki tečajevima dijelim svoje božansko znanje i pomažem u podizanju globalne svijesti. Znanje koje uvijek rado dijelim sa vama može vas osloboditi i izliječiti točno tamo gdje je potrebno. Dat ću vam hrabrosti i potrebne alate da doživite novo, slobodno ja.

Pridružite mi se na mom predavanju kojeg ću održati u ponedjeljak, 20.06., s početkom u 17 sati. Prijaviti se možete putem maila: [email protected]
Cijena predavanja je 200 kn.

Više o meni možete pročitati na mojoj web stranici: https://www.belavjohn.com/