Čuvena ruska astrologinja Tamara Globa dala je prognozu za travanj/april 2024. godine. Mjesec koji je pred nama bit će nevjerojatno izazovan i aktivan. Pokušajte svoju energiju usmjeriti u mirnom pravcu. Budite spremni da poduzmete akciju. Sunce, Venera, Merkur bit će u znaku Ovna.

atma.hr – 52
Ovan

U ovom znaku ćemo imati i mlad Mjesec. Odluke mogu postati smjelije i rizičnije. Ne treba se ničega plašiti. Češće preuzimajte inicijativu u svim stvarima. Ne budite kukavice i lijeni. Radujte se – i to ne samo pobjedama. Poteškoće i porazi su vaša točka rasta. Moguće su provokacije drugih pa pokušajte na njih odgovoriti dostojanstveno.

Sve vam postaje moguće ovog mjeseca. Moći ćete sprovesti niz zanimljivih planova i ideja. Stvarate jaku osnovu za svoje blagostanje u bliskoj budućnosti. Budite spremni da radite na sebi.

U osobnom životu vas očekuju nevjerojatni događaji. Ako ste slobodni, na putu ćete sresti razne ljude. Ali morate napraviti pravi izbor. Ako ste u vezi, obratite više pažnje na svoju obitelj i prijatelje.

Situacija u karijeri se razvija na najpovoljniji način. Možete pronaći nove poslovne partnere. Sudjelujte u raznim projektima. Razina vašeg prihoda će ostati ista ako se ne trudite.

Vaše zdravlje možda nije najbolje. Pokušajte da ne podlegnete apatiji, češće se bavite sportom.

atma.hr – 52
Vaga

Ovog mjeseca imat ćete mnogo otkrića. Možete ići na putovanje i čak steći nova poznanstva. Budite ispunjeni entuzijazmom.

Možda ćete se suočiti s nekim izazovima u privatnom životu. Postoji rizik od razdvajanja ako veza postane napeta.

Ako ste slobodni, ovo nije vrijeme da se fokusirate na pronalaženje srodne duše. Na poslu ćete imati mnogo različitih stvari koje trebate raditi. Izvršit ćete nekoliko zadataka odjednom. Malo je vjerojatno da možete postići dobar rezultat.

Ipak, imate šansu da uspješno promijenite posao. Financijski problemi se moraju riješiti sada.

Vaše zdravstveno stanje će biti stabilno. Ali morate pratiti dobrobit svojih najmilijih.

atma.hr – 52
Djevica

Financijski uspeh i profit u vašem omiljenom poslu nisu sve što travanj/april 2024. sprema za vaš znak.

Jasnije ćete osjetiti ljubav voljenih, a usamljeni predstavnici znaka naći će svoju srodnu dušu.

Tamara Globa također savjetuje da obratite pažnju na zdravlje – tijekom perioda aktivnog razvoja potrebno je da slušate svoje tijelo i održavate ga u formi.

stil.kurir./krstarica.com