“Disciplina koju dijete voli jer ne boli”  je praktični seminar koji je namijenjen roditeljima, odgojiteljima, učiteljima, pedagozima, psiholozima, socijalnim pedagozima, logopedima, edukacijskim rehabilitatorima, socijalnim radnicima, trenerima i drugim stručnjacima koji rade s djecom.

Ovo je područje oko kojeg i roditelji i stručnjaci najčešće traže pomoć ili imaju pitanja:

 • bavi se važnom i izazovnom temom granica te kako ih postaviti i održavati da čuvaju dijete i Vas i da su poticajne za dijete.
 • Kako održavati granice i istovremeno imati dobar, blizak odnos s djetetom i što kada dijete ne poštuje Vaše granice, pravila i zahtjeve ili molbe.
 • Postoji li rješenje i što činiti ako dijete viče na Vas ili na drugo dijete, ako udara, ruga se, odbacuje nekoga, plačljivo je i/ili se ponaša često ljutito…
 • Uvježbavamo Ja poruke modificirane za uspješniji razgovor s djetetom te učimo koje su to nijanse koje čine razliku u odnosu na uobičajene Ja poruke, također učimo određene konkretne rečenice i druge metode koje pomažu i Vama i djetetu.
 • Što je potrebno da bismo uspjeli naučiti djecu granicama, poštivanju pravila, sebe i drugih, a da pri tome čuvamo samopoštovanje djeteta i ono najdragocjenije i u obiteljskom i profesionalnom okruženju – naš odnos.

Rješenje svakako postoji! Dođite i učite s nama u ugodnom okruženju kako bi i Vama i djeci život bio još ljepši i lakši.

Navedeni seminar dio je kompleta/edukacijske cjeline „Preduvjeti sretnog i uspješnog odgoja“.  
Možete se prijaviti zasebno samo na seminar „Disicplina koju dijete voli jer ne boli“, jer je samostalna zaokružena cjelina, a idealno se nadovezuje i upotpunjava s još dva seminara te zajedno čine zaokruženu cjelinu.

Želimo Vas obavijestiti o trenutnoj posebnoj prilici:
za znatno nižu cijenu možete dobiti navedeni komplet „Preduvjeti sretnog i uspješnog odgoja“ od sva 3 ključna seminara za odgoj djece (i za roditelje i za stručnjake koji rade s djecom) za 649.00kn (cijena za komplet).
Puna cijena za komplet od ova 3 seminara je 750.00 kn, čime ostvarujete sretnu uštedu od 101 kn.

Uplatom iznosa odjednom od 649 kn dobivate:

1. snimku seminara: “Kako poticati razvoj samopoštovanja i samopouzdanja djece” – na seminaru su obrađeni konkretni sadržaji kojim odmah možete poticati samopoštovanje i samopouzdanje djece. Također, u tijeku seminara imate i upute, kao i polaznici koji su sudjelovali uživo, za vježbe za jačanje Vašeg samopoštovanja i poticanja istog u odnosu s djetetom/djecom, a kako biste vježbe mogli provesti samostalno.
Ovo je važna tema za svako dijete i svakog roditelja i stručnjaka te svaku osobu u blizini djeteta, čak i ako smatrate da Vaše dijete ima jako samopouzdanje! Učimo elemente za koje nam je iskustvo pokazalo da ponajviše utječu na to koliko će dijete, i odrasla osoba, dugoročno u životu biti SRETNO i USPJEŠNO.
Snimka traje oko 3 sata.

2. seminar radioničkog tipa “Disciplina koju dijete voli jer ne boli” (sudjelovanje na ostalim radionicama iz ovog kompleta nije uvjet, može se doći samo na ovu temu): 17.11.u 17.30h – sudjelovanje uživo putem Zooma.
Ovo je područje oko kojeg i roditelji i stručnjaci najčešće traže pomoć ili imaju pitanja.
Bavi se važnom i izazovnom temom granica te kako ih postaviti i održavati da čuvaju dijete i Vas i da su poticajne za dijete.
Kako održavati granice i istovremeno imati dobar, blizak odnos s djetetom i što kada dijete ne poštuje Vaše granice, pravila i zahtjeve ili molbe. Što učiniti ako dijete viče na Vas ili na drugo dijete, ako udara, ruga se, odbacuje nekoga, plačljivo je i/ili se ponaša često ljutito…
Učimo određene konkretne metode, specifične rečenice i tehnike koje pomažu i Vama i djetetu.
Što je potrebno da bismo uspjeli naučiti djecu granicama, poštivanju pravila, sebe i drugih, a da pri tome čuvamo samopoštovanje djeteta i ono najdragocjenije i u obiteljskom i profesionalnom okruženju – naš odnos.
Rješenje svakako postoji! Dođite i učite s nama u ugodnom okruženju kako bi i vama i djeci život bio još ljepši i lakši.

3. seminar radioničkog tipa “Čaroban svijet emocija” (sudjelovanje na ostalim radionicama iz ovog kompleta nije uvjet, može se doći samo na ovu temu): 07.12. u 17:30h –  sudjelovanje uživo putem Zooma.
Praktičan seminar na kojem počinjemo drugačije razumjevati emocije i učimo te vježbamo konkretne vještine nošenja sa izazovnim situacijama u komunikaciji i odnosima.
Ova tema na prirodan, spontan i ugodan način obuhvaća i odnose s djecom i sa odraslima. Primjenjivo s djecom od najmlađe dobi nadalje, primjenjivo i s (bračnim) partnerima, prijateljima i suradnicima.

Moguće je polaziti i samo 1 odabrani seminar od ova 3. Zajedno ova 3 seminara daju ključne preduvjete za dobar odnos s djecom, prevladavanje izazova i razvojno kvalitetan i uspješan odgoj.
Ako ste već bili na nekom od ta 3 naša seminara:
> pogledajte popis ostalih seminara i predložite nam koji biste voljeli za zamjenu: https://centarsreca.hr/za-roditelje-vrtice-i-skole/

Više o ovom kompletu:
https://centarsreca.hr/edukacije/komplet-3-seminara/

U nastavku slijede informacije o seminaru „Disicplina koju dijete voli jer ne boli“.

ODRŽAVANJE seminara “Disciplina koju dijete voli jer ne boli”:

 • srijeda, 17.studenog 2021. u 17:30 sati
 • Trajanje 2 do 3 sata (online, putem Zoom platforme).
 • Isti dan ili dan prije zaprimate na e-mail link i podatke za priključenje.

PRIJAVE:

 • Prijave se vrše isključivo na e-mail [email protected]
 • Po primitku Vaše službene prijave/prijavnice, šaljemo podatke za uplatu seminara, molimo prije toga ne uplaćujte  seminar.
 • Mjesto se rezervira uplatom, a u slučaju kada ustanova uplaćuje – slanjem Narudžbenice.

CIJENA:

 • Sam seminar iznosi 250,00 kn po osobi.
 • POPUST:
  naši pratitelji/lajk na Facebook, Youtube Instagram stranicama trenutno ostvaruju popust od 10% na ovaj seminar pod slijedećim uvjetima: potrebno je lajkati obje Facebook stranice i zapratiti instagram stranicu i profil te nam poslati screenshot istog.
  Ukoliko pojedinac naknadno makne praćenje/lajk gubi ovu i ostale povlastice i prava Centra Sreća.
  Biti će nam drago zahvaliti Vam se ovim popustom na podršci/lajku, a isto je potrebno učiniti za sve slijedeće:

https://www.facebook.com/bracnosavjetovanje/
www.facebook.com/CentarSreca
https://www.instagram.com/psihoterapeutkinja.gordana.g/
https://www.instagram.com/centar_sreca/
Youtube kanal: Gordana Galetić
Nadamo se da ćete naći mnoštvo korisnog sadržaja na navedenim društvenim mrežama.

 • Ukoliko dolazite iz ustanove ili organizacije i želite organizirati ovu temu za grupu djelatnika Vaše ustanove, cijena seminara je 2.150,00 kn za 20 djelatnika (2-3 sata trajanje).

Kompletna ponuda naših seminara i radionica za roditelje, vrtiće, škole, druge ustanove i organizacije nalazi se na našoj web stranici ili na: https://centarsreca.hr/za-roditelje-vrtice-i-skole/
Za dodatne upite slobodno nam se obratite na e-mail: [email protected]

Radujemo se učenju i druženju!
Gordana Galetić
i tim Centra za osobni i profesionalni razvoj „Sreća“
www.centarsreca.hr
https://www.facebook.com/bracnosavjetovanje/
www.facebook.com/CentarSreca
https://www.instagram.com/psihoterapeutkinja.gordana.g/
https://www.instagram.com/centar_sreca/
Youtube kanal: Gordana Galetić

Kontakt e-mail:  [email protected]