Ciklus od 5 susreta

ONLINE RADIONICA UŽIVO

Jeste li se već zbližili sa svojim nevidljivim vodičima i pomagačima?
Ako niste, na ovoj ćemo radionici zajednički otkrivati, družiti se i zbližavati s nevidljivom pomoći koja je stalno s nama i unutar nas. Osim komuniciranja s anđelima, arkanđelima i svojim Višim Ja, vježbat ćemo i razvijanje intuicije.

Čak i ako se već svakodnevno služite tom prekrasnom pomoći, postoje još mnogi slojevi i načini koji čekaju da ih otkrijete….

NA RADIONICI ĆEMO:

  • Se zbližiti s vlastitim duhom i njegovim vodstvom.
  • Produbiti kontakt sa svojim anđelom čuvarom.
  • Upoznati se s arkanđelima i načinom pristupanja njihovom vodstvu.
  • Vježbati konkretne načine povezivanja s anđelima i vodičima.
  • Osnažiti vlastitu intuiciju.
  • Kreirati moćnu grupnu energiju manifestacije.

Već za vrijeme radionice polaznici doživljavaju prekrasne znakove pomoći. Radionica je utemeljena na učenjima Sonie Choquette i nadograđena dodatnim saznanjima i osobnim iskustvom voditeljice. Unaprijed se radujemo tim zajedničkim druženjima i mnogim lijepim iznenađenjima koje će nam sigurno prirediti naši dragi pomagači.

POČETAK RADIONICE:  22. studenog 2021. (ponedjeljaak)
VODITELJICA: Sanja Plavljanić-Širola
VRIJEME ODRŽAVANJA: 18:00 -20:15 h, 5 ponedjeljaka za redom
MJESTO ODRŽAVANJA: Radionica se odvija online
CIJENA: 2 rate po 300kn (avans + druga rata tijekom radionice)
PRIJAVE: [email protected]
098/702927, 091/5355197

Obzirom da je broj polaznika ove radionice ograničen, svoje mjesto možete osigurati uplatom
prve rate na:
Happy You d.o.o.
Alberta Bazale 8, Zagreb
IBAN  HR9023600001102497452

DOJMOVI

Volim Sanjine radionice jer u svaku ona unosi svoju čarobnu pozitivnu energiju. Tijekom čitanja knjige Sonie Choquette „Zamoli svoje duhovne vodiče“, zaželjela sam da Sanja napravi radionicu na ovu temu. Ubrzo je objavila termin… Jedva sam čekala tu prvu srijedu! Okupili smo se i predstavljali, a onda smo primijetili jedno prekrasno bijelo pero u sredini sobe. And the magic begins 😊

RENATA

Poučen predivnim iskustvom iz radionice Ostvarivanja želja, nisam ni sumnjao da bi na anđeoskoj radionici moglo biti drugačije. A kako bi i moglo biti drugačije kad radionicu vodi utjelovljenje Anđela!? Sanja jednostavno živi sve ono o čemu podučava i to nesebično dijeli. I zato su meni, kao emotivcu, njene radionice predivne. Vrlo lako sam mogao osjetiti tu autentičnost i istinu u svemu što nam je objašnjavala.
Primjenjujući ta znanja, uvjerio sam se u istinitost svega što nam je rekla.
Svako jutro zamolim anđele da mi pomognu taj dan, da mi bude ugodna i mirna atmosfera na poslu, da mi dan bude pun radosti i ljubavi i guess what: to funkcionira!!
Eto, meni je na radionici bilo predivno i od srca ju svakome preporučam.
Pokušao sam što više toga upiti, što više toga osvijestiti.

DARIO

Svaka nova radionica meni je posebna užitak i veselje. Ovu sam išćekivala sa velikom radošću i kao i uvijek bila je puni pogodak. Radionice, igraonice, radost, veselje i učenje. Uvijek dragi ljudi i prekrasna energija. Sjećaš li se kako je na prvom satu bila neka čudna tišina i mir. E, pa sa tim mirom ja odlazim sa ove radionice. Hvala tebi i ekipi anđela i normalno polaznicima.

TATJANA

Radionica potiče sve najbolje u nama: maštu, zahvalnost, ljubav, vjeru i povezanost sa Svemirom.

BILJANA

Znate da su tu, osjećate ih, razgovarate s njima, pronalazite perca, ali još uvijek niste sigurni kako im prići, kako ih zazvati, čuti..
Onda krenete u “Sretan dan” -“Anđeosku radionicu” i uz vodstvo Sanje nađete se u skupini divnih žena čije se pozitivne  vibracije isprepliću, gdje postajete skupina anđela koja doseže nevjerojatne visine, gdje sve pršti od nadahnuća, sreće i druženja u neslućenim visinama.
Sanja, hvala ti za suptilno vodstvo prepoznavanja sebe, svoje intuicije, naših vodiča, anđela i moći ljubavi i zajedništva. I hvala svim mojim divnim anđelicama suputnicama na prekrasnom druženju prilikom  putovanja u čudesni svijet Anđela.

DANIJELA 

Prekrasno iskustvo, potvrda je da još više komuniciram sa Anđelima i Arkanđelima i sa duhovnim vodstvom. Aha – moment u puno stvari kroz razne situacije kroz koje prolazimo svakodnevno.

INA BAKIĆ

Ovu radionicu je teško riječima opisati, treba ju osjetiti i doživjeti svim čulima.

M.