Svako jutro ste ponovno rođeni. Ono što danas radite je ono najvažnije… Što Vama Buddha poručuje? Kada odabirete Buddhu, znajte – Buddha odabire vas! Buddha vas privlači, poziva vas. Svaka njegova slika ima svoj vlastiti jedinstveni izričaj i to je tajna Buddhine slike.

atma.hr – 52
“Svi smo mi ono što mislimo. Sve što jesmo uzdiže se s našim mislima. Svojim mislima stvaramo svijet.”

Izaberite svog omiljenog Buddhu kako bi otkrili vašu budućnost, kako bi se poboljšali i pronašli istinsku sreću i dobili pozitivnu poruku Buddhe.

Prema budističkoj tradiciji, vaš izbor otkriva ovo o vašoj budućnosti:

Buddha 1

Stojite nogama čvrsto na zemlji i jako ste privrženi svojim voljenima. Vi ste mirna i razumna osoba.

Tražite ravnotežu u svakoj situaciji i ekstremi vam stvaraju neugodu. Brinete za svoj imidž, ali niste površni.

Uskoro će vaš ljubavni život doživjeti veliki razvoj. Ako ste sami, upoznat ćete nekoga. Ako ste u vezi onda će taj odnos prijeći na drugu razinu. A ako ste u braku, počinje novo poglavlje u vašem braku!

Buddhina poruka za vas: Znajte dobro što vas vodi naprijed i što vas sprječava u tome i odaberite put koji vodi do mudrosti.

atma.hr – 52
Buddha 2

Vi ste samostalni i imate vrlo jaku osobnost. Čini se da vas ništa ne može naljutiti ili uznemiriti. Vi radije sami rješavate stvari i ne volite ideju traženja pomoći od drugih.

Vrlo ste talentirani i možete učiniti mnogo toga. Obično ste oprezni i ne volite riskirati.

Trebali biste razmisliti o tome da napravite neke promjene u svom životu. Sada je trenutak da napravite tu promjenu. Ako to učinite, otkrit ćete da će se putanja vašeg života pomaknuti i postati još čudesnija!

Buddhina poruka za vas: Bez obzira koji put koji odaberete, zaista budite prisutni dok hodate njime.

Buddha 3

Vrlo ste tolerantni i podržavate raznolikost, bez obzira o čemu se radilo. Nikad niste agresivni, bez obzira na okolnosti. Vaša diplomatska priroda pomaže vam da dobro razumijete ljude.

Ne želite davati naredbe drugima niti im govoriti što trebaju učiniti ili kako će voditi svoje živote. Vi ste vrlo odana osoba i nikad ne biste učinili ništa što bi povrijedilo vaše voljene.

Postoji situacija koja visi nad vama. Vaša karta ukazuje da je najbolji način da izađete iz nje – da se suočite direktno s njom. Zauzmite se za sebe i budite pristojni kada se suočite s osobom ili ljudima koji su uključeni. Vjerujte u sebe! To će dovesti do velike promjene koja će se svidjeti vama i svima oko vas.

Buddhina poruka za vas: Klonite se negativnih ljudi. Oni imaju problem za svako rješenje.

atma.hr – 52
Buddha 4

Uvijek razmišljate o drugima i stavljate ih na prvo mjesto, uvijek prije sebe. Vi ste osoba od koje drugi traže pomoć. Potrebna vam je motivacija, ali ponekad vas ljudi iskorištavaju. Imate nježan i slobodan duh.

Vaši osjećaji su duboki i možete biti vrlo osjetljivi na negativne komentare drugih, iako to nikada ne biste pokazali. Dostojanstveni ste i mirni.

Vi već radite toliko toga za one oko sebe. Izuzetno ste darežljivi! Ali, da biste nastavili dalje na životnom putu, jasno je da se više trebate usredotočiti na sebe! Pokažite sebi više ljubavi i otkrit ćete nevjerojatne stvari koje će vam se dogoditi odmah!

Buddhina poruka za vas: Sreća je izbor, a ne rezultat. Ništa vas neće učiniti sretnim dok ne odlučite biti sretni.

Buddha 5

Vi ste okarakterizirani kao osoba s mnogo ciljeva, snova i vrlo ste kreativni. Kreativnost je vaš glavni alat i omogućuje vam da pronađete put i to je najbolji način ostvarivanja svih vaših ideja i želja.

Također ste vrlo elokventni i empatični, možete razumjeti druge ljude i u mnogim slučajevima možete im pružiti zaštitu i spokoj. Pošto imate tako mnogo snova i planova, vjerojatno živite život u tjeskobi i doživljavate emocionalne uspone i padove.

Više vjerujte u sebe i u sve što ste nedavno željeli manifestirati u vašem životu. Ako se više pouzdate u sebe, vidjet ćete radikalne pozitivne promjene u vašem životu.

To možete učiniti tako što ćete biti otvoreniji i iskreniji sa sobom. Imate svu potrebnu snagu unutar vas. Samo je iskoristite.

Buddhina poruka za vas: Svako jutro ste ponovno rođeni. Ono što danas radite je ono najvažnije.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić