Otvoreno za sve, nema preduvjeta

Na ovoj ONLINE radionici učitelji Theta iscjeljivanja Nada i Siniša predstavit će svoje znanje o virusima i kako su oni povezani sa ljudskom sviješću i razvojem ljudske svijesti u proteklih 10.000 godina i danas u modernom društvu. Uključujući i pojavu korona virusa.

Virusi posjeduju kolektivnu svijest i operiraju u domaćinima, bez kojih ne mogu živjeti. Unatoč tome oni mogu pre – živjeti i preko 1000 godina negdje skriveni u ledu ili zakopani u zemlji u hibernirajućem stanju.

Dakle njima trebaju domaćini da bi živjeli – a to smo mi. Na nevidljivoj razini postoji veza između virusa i ljudske vrste. Virusi dobivaju od nas utočište i mjesto za rast i razvoj, a što mi dobivamo od virusa?

Odgovor nije ono što mislite…saznat ćete na radionici koliko su virusi važni i kako točno oni doprinose ljudskoj vrsti!

Osjećaj manje vrijednosti

o virusu 1

S virusom se često povezuje jedna interesantna emocija, odnosno stanje svijesti – osjećaj/stav o manjoj vrijednosti.

Do pojave familije korona virusa lječenje virusa je bilo relativno lagano – osjećaj manje vrijednosti provlačio se kroz sve zaražene osobe. Bilo svjesno ili podsvjesno. Ako bi osobe rekle da se ne osjećaju manje vrijedno to je samo zato što nisu bili svjesni sebe. Mišićnim/energetskim testom pokazalo se baš suprotno! Da se itekako osjećaju manje vrijedno!

Lječenje se svodilo na rad s manjom vrijednosti i nadogradnjom imunološkog sustava kroz znanja iz Theta iscjeljivanja sa tečajeva Intuitivna anatomija i Bolesti i poremećaji. Rezultati su bili brzi i efikasni. Tek su teži slučajevi trebali i liječničku pomoć i podršku farmacijskih lijekova.

Korona virusi imaju tek 40% uporište u osjećaju manje vrijednosti, a više u nekim drugim elementima…o tome ćete saznati na radionici.

Zašto osjećaj manje vrijednosti?

o virusu 2

Zamislite nekog 1000 puta većeg od vas? Kako biste se osjećali kraj takvog diva? Odgovor je jednostavan: maleno, malo, manje vrijedno, manjih kapaciteta, manjih zasluga.
E pa upravo tako se virusi osjećaju kraj svega ostaloga. Pogledajte ovaj video koji objašnjava različite veličine mikroorganizama:

Kada se i vi u životu osjećate maleno – onda ste na “istoj valnoj dužini” kako se kaže u narodu, s virusom. Osjećate se jednako, vibrirate jednako i virusu je lagano ući u vaš tjelesni i umni sustav i napraviti dar-mar.

Na radionici…

  • Na radionici ćemo raditi daljnja objašnjenja poveznice između ljudske svijesti i psihe te svijesti i psihe virusa
  • Objašnjavat ćemo neke od reakcija imunološkog sustava i zašto imunološki sustav nekad ne reagira, a nekad reagira prejako
  • Radit ćete vježbe u grupama za identifikaciju što u vama proizvodi privlačnu silu za viruse
  • Objasnit ćemo koje dobrobiti mi kao vrsta imamo od virusa i kako je virus pomogao razvoju čovječanstva
  • Objasnit ćemo utjecaj korona virusa i efekt poznat kao post-korona

Učitelji će napraviti svima vježbe:

  • Update i nadogradnja imunološkog sustava
  • Čišćenje i reprogramiranje dominantnog osjećaja/misli/programa koji privlači viruse u vama
  • Napravit ćemo svi zajedno 4 od 28 postupaka za iscjeljivanje post-korona simptoma
  • Promjena virusnih oblika u oblike koji nisu štetni za naše tijelo

Na radionici ćete čuti i o posebnom postupku za lječenje korone i post-korone korištenjem Theta iscjeljivanja, koji smo razvili u Theta Centru.

PRIJAVE

Radionica je ONLINE, otvoreno za sve, nema preduvjeta. Radionica je interaktivna, ne snima se, trebate sudjelovati, nije izvedivo naknadno gledanje preko snimke.

TERMIN:
17.08.2022. od 20 – 22 sata

CIJENA:
200 kn
Podatke za uplatu dobit ćete nakon prijave.

PRIJAVE:
Obavezna prijava preko prijavnice na sljedećem linku. Prijavljeni će dobiti link za uključivanje ODMAH nakon ispunjavanja prijavnice, u automatskom odgovoru na email koji ste upisali prilikom prijave. Radionica se održava preko programa Zoom.

prijavi se plava