atma.hr – 45

Teorija pet elemenata nastala je kao jedno od drevnih znanja kineske metafizike, a temelji se na vjerovanju da su promjene i događaji u prirodi pod utjecajem kombinacije vrsta energije. Te vrste energije metaforički su opisane pomoću pet elemenata (drvo, vatra, zemlja, metal i voda), od kojih svaki ima yin i yang polaritet. Osim ovih pet elemenata, energije se opisuju i pomoću 12 simbola životinja. Poznato je da se oni izmjenjuju svake godine. Primjerice, 2020. godine slavi se godina Yang Metal štakora. Međutim, oni se također izmjenjuju svakoga mjeseca, svakoga dana te svaka dva sata.

Kombinacija svih ovih elemenata u trenutku rođenja neke osobe čini takozvanu natalnu kartu, koja se može koristiti kao jedan od alata za identificiranje talenata i traženje balansa kako bismo dostigli svoj puni potencijal. Na radionici ćemo proći osnove teorije pet elemenata i kineske astrologije te korisne praktične savjete za postizanje balansa na svim poljima – u poslu, zdravlju, odnosima.

O voditeljici: Livijana Vukmirović podučava upravljanje vlastitom energijom radi poboljšanja uspjeha u poslu i komunikacije u odnosima. Zanima je povezanost zdravlja i emocija, regulacija stresa te kineska metafizika. Polaznica je škole za osobni razvoj u centru Snaga namjere. Vlasnica je obrta za razvoj ljudskih resursa pod brandom HR Code.

Obavezne prijave na: [email protected]

Vrijeme održavanja: 6.3. od 18:30 – 20:30
Mjesto održavanja: Yogam studio Jarun

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here