Ukoliko imate što za reći i volite pisati, javite nam se. Vaš članak, ukoliko je dobro napisan, ima potencijal doći do ozbiljnog broja čitatelja s kojima ćete podijeliti svoje znanje ili mudrost, a također je i način s kojim možete promovirati svoju uslugu, proizvod, događaj ili dobiti ‘followere’ na društvenim mrežama.

Nećemo uspjeti objaviti sve što nam pošaljete, morat ćemo birati i procijeniti što se uklapa u ‘Atma priču’. Možda je tekst dobar, ali nije u našem duhu, a možda je u našem duhu, ali vam je potrebno nešto više prakse u samom pisanju kako bi članak bio zanimljiv. Tu ćemo morati biti subjektivni i odabrati prema osjećaju kojeg vježbamo već duži niz godina, a rezultat čega je i sam portal.

Pokušajte članak ne napisati u blogerskom stilu, već da bude primjeren portalu i relevantan čitateljima.

Ako nam šaljete recept, sastojci trebaju biti isključivo biljnog podrijetla.

Ako nam šaljete zdravstveni savjet, preporučeni preparati ili namirnice također trebaju biti biljnog podrijetla.

Ne objavljujemo izvještaje s prošlih događanja.

U svakom objavljenom članku bit će objavljeno vaše ime, link na neku od vaših stranica ili eventualno pozivnica za neki događaj koji organizirate. Ukoliko je potrebno da se uz vaš članak pojavi i neka fotografija ili ilustracija, ona mora biti vaša autorska, ili priložena uz dozvolu autora, dokaz o kupnji ili pak možete odabrati neku fotografiju iz izvora koji su oslobođeni autorskih prava (pixabay.com, pexels.com, unsplash.com…). Obavezno priložiti link odabrane forografije. Ukoliko ste neodlučni, popratnu ilustraciju ćemo odabrati sami.

Tekstovi trebaju biti napisani na hrvatskom jeziku.

Naslov je podložan promjeni.

Tekstovi se šalju na email [email protected]. Jedan email s jednim tekstom (ne više tekstova u jednom mailu) i ne više od jednom tjedno.

Plaćanje

Objave ovakve vrste članaka su besplatne. Ne plaćate ni vi nama, ni mi vama! Ideja je širenje i dijeljenje dobrih informacija i vibracija, podrška mladim i novim autorima, stjecanje iskustva u pisanju te međusobna medijska podrška.

Autorska prava

Imajte na umu da ako koristite sadržaj nekog drugog autora, bilo s našeg govornog područja ili kao prijevod, moguća su kršenja autorskih prava. Ukoliko se dogodi da nas netko prozove zbog kršenja autorskih prava u tekstu koji ste nam poslali, odgovornost snosite vi kao potpisani autor članka – ne portal Atma.

Ako vam se sviđa naša ponuda i vidite se kao jednog od autora, su-kreatora Atme ili imate dodatnih pitanja, javite nam se.

Kad nam pošaljete članak ili upit, odgovor ćete dobiti čim stignemo ;-), najčešće u roku 2-3 dana.

Radujemo se suradnji!

Kontakt

e-mail: [email protected]
mob: +385 (0)91 5077-040