Ukoliko imate što za reći i volite pisati, javite nam se. Vaš članak, ukoliko je dobro napisan, ima potencijal doći do ozbiljnog broja čitatelja s kojima ćete podijeliti svoje znanje ili mudrost, a također je i način s kojim možete promovirati svoju uslugu, proizvod, događaj ili dobiti ‘followere’ na društvenim mrežama.

Nećemo uspjeti objaviti sve što nam pošaljete, morat ćemo birati i procijeniti što se uklapa u ‘Atma priču’. Možda je tekst dobar, ali nije u našem duhu, a možda je u našem duhu, ali vam je potrebno nešto više prakse u samom pisanju kako bi članak bio zanimljiv. Tu ćemo morati biti subjektivni i odabrati prema osjećaju kojeg vježbamo već duži niz godina, a rezultat čega je i sam portal. Ponekad ćemo i pogriješiti, ali i to je neizbježno.

Pokušajte članak ne napisati u blogerskom stilu, već da bude primjeren portalu i relevantan čitateljima.

To također može biti i prijevod nekog teksta sa stranih portala koji vas je inspirirao, uz obavezno navođenje linka.

Ne objavljujemo izvještaje s prošlih događanja.

U svakom objavljenom članku bit će objavljeno vaše ime, link na neku od vaših stranica ili eventualno pozivnica za neki događaj koji organizirate. Ukoliko je potrebno da se uz vaš članak pojavi i neka fotografija ili ilustracija, ona mora biti vaša autorska, ili priložena uz dozvolu autora ili pak možete odabrati neku fotografiju iz izvora koji su oslobođeni autorskih prava (pixabay.com, pexels.com, unsplash.com…). Obavezno priložiti link odabrane forografije. Ukoliko ste neodlučni, popratnu ilustraciju ćemo odabrati sami.

Objave ovakve vrste članaka su besplatne. Ne plaćate ni vi nama, ni mi vama! Ideja je širenje i dijeljenje dobrih informacija i vibracija 🙂

Ako vam se sviđa naša ponuda i vidite se kao jednog od autora, su-kreatora Atme ili imate dodatnih pitanja, javite nam se.

Kad nam pošaljete članak ili upit, odgovor ćete dobiti čim stignemo ;-), najčešće u roku 2-3 dana.

Radujemo se suradnji!

Kontakt

atma.hr

e-mail: [email protected]
mob: +385 (0)91 5077-040
tel:+385 (0)21 260-000
skype: dharma3d

O nama

Portal ATMA postoji u želji da vam pomogne od života stvoriti ono najbolje što može biti – nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i avanturu. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše – budite svoji, živite slobodno, živite sada, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite, dijelite i budite sretni…

Pošaljite nam poruku!

Dnevni Jyotish Horoskop