Nedostaje vam pokretljivost, lakoća i energija? Imate kronične bolove? Kralježnica vam nije dovoljno snažna ili fleksibilna? Znate li koliko emocije, stres i traumatske blokade doprinose tome?  Uklonite simptome zajedno s uzrokom kroz jedinstvene TOLSY vježbe u kojima radimo s tijelom, emocijama i živčanim sustavom.

Vježbe su kreirane na temelju Somatic Experincing otpuštanja stresa iz tijela i harmonizaciji živčanog sustava u kombinaciji s oslobađanjem emocija, energetiziranjem meridijana i svjesnoj utjelovljenosti.

Kroz jednostavan, lako izvodljiv pokret, dah i svjesnost postepeno otključavamo snagu i fleksibilnost.
Susret po susret, postepeno produbljujemo vježbe. Upoznajemo se našim tijelom i dopuštamo mu da nas polako vodi. Ono je mudro, intuitivno i točno zna što mu treba, a na putu mu stoji naša glava koja nesvjesno kontrolira i zadržava pokret. Iako su tehnike koje koristimo jednostavno i lako razumljive, potrebno nam je vrijeme kako bi naučili slušati te fine, suptilne impulse. No jednom kada se podsjetimo i počnemo slušati počinje se otvarati iskustvo slobode u vlastitom tijelu koje je nevjerojatno.

Što možete očekivati?

  • lako izvodljive, lagane vježbe prilagođene vašim potrebama,

  • duboko opuštanje i bolje raspoloženje,

  • veću fleksibilnost,

  • kombinacije aromaterapije, zvučne terapije, daha, muzike, plesa i meditacije,

  • skriptu sa glavnim vježbama kako biste mogli vježbati kod kuće,

  • set meditacijskih snimki za opuštanje kod kuće,

  • malu, intimnu grupu.

TERMINI

Ciklus se sastoji od 6 tjedana i imamo tri grupe koje započinju:

  • 14.5., grupa utorkom u 9.30 do 11.00

  • 15.5., grupa srijedom u 19.30 do 21.00

  • 19.5., online grupa subotom u 8.00-9.30

Svaki ciklus se sastoji od 6 dolazaka, jednom tjedno u izabranom jutarnjem, večernjem ili online terminu.  U slučaju nemogućnosti dolaska ciklus je moguće nadoknaditi dolaskom u drugu grupu ovisno o broju ljudi i uz prethodnu najavu i dogovor s voditeljem.

KOTIZACIJA I PRIJAVE

99€ za 1,5 mjesec ciklusa uživo.  (109€ ukoliko želite uživo +online pristup).

70€ za 1,5 mjesec online ciklusa.
Za sudionike prethodnih ciklusa odobravamo 10€ popusta za + 5€ popusta po osobi za zajednički dolazak (vrijedi samo za grupe uživo).

Prije plaćanja kotizacije postoji mogućnost dolaska na probni sat.  Javite nam se i organizirat ćemo ga za vas.

Prijave i pitanja na:
[email protected]

091/177 7770
www.sensaviva.hr

Sponzorirana kotizacija:
Ako želite doći na vježbaonicu, a niste u mogućnosti platiti traženu kotizaciju, javite nam se pa ćemo razmotriti mogućnosti koje su dostupne. Razmjena mora postajati i želimo svima dati priliku za promjenu koju žele učiniti jer time mijenjamo svijet, osobu po osobu.

O VODITELJICI

image1 1Gordana Radić je kreatorica i voditeljica Tree of Life Soma Youth programa. Strastvena pobornica integrativnog pristupa čovjeku, ona spaja neurološki, psiho-emotivni, duhovni i tjelesni aspekt. Od plesa u ranoj mladosti, Shiatsu edukacije do meditacijske Sufi-Zen vrtnje Gordana je postepeno otkrivala i gradila svjesno utjelovljenje. Brojne energetske edukacija dalje su istančale njezin senzibilitet. Kroz tekuću psihoterapeutsku specijalizaciju (NLPt psihoterapija) produbljuje razumijevanje ljudskog ponašanja i psihosomatsku tematiku. Tree of Life Soma Youth kreirala je inspirirana Somatic Experiencing osobnim iskustvom i iskustvom njezinih klijenata u oslobađanju trauma i stresa kroz spoj i razumijevanje jezika živčanog sustava i psihosomatskih obrambenih mehanizama.

LOKACIJA

Holistički centar Sensa Viva Kreativa

Mlinovi ulica 64, Zagreb, Croatia