ZAGREB + ONLINE: 17.04.2023. od 18 do 22 sata
Preduvjet: Osnovni DNK2 ThetaHealing® tečaj

Drage žene,
vaš mozak je superkompjuter! Moćniji je i od najmoćnijeg računala na planeti Zemlji. Njegov puni potencijal je još uvijek znanosti nedostupan, ali je nama kroz svakodnevne energetske vježbe i ThetaHealing tehniku moguće otvoriti njegove neiscrpne potencijale. Zato ćemo ovu radionicu posvetiti otključavanju punog potencijala našeg ženskog mozga!

Svoj mozak možete svjesno usmjeriti u kreiranje svoje željene realnosti svakog dana. Potrebno je samo malo vježbe i samodiscipline, a znanje ćete dobiti na našoj radionici.

Možda ste i same bile svjedokinjama izjava kao što su “joj, ženska glavo”, “glupo žensko”, “žene imaju kokošji mozak” i situacijama u kojima ste potiskivale svoju intuitivnost i kreativnost. Radionica će vam pomoći da otkrijete gdje u svom životu blokirate pune potencijale svog ženskog mozga svijetu u kojem je gotovo sve, a posebno karijera i posao, posloženo prema muškom principu i muškoj strani mozga.

Zenska i muska strana mozga Theta centar Zagreb Zenske teme 1

Poseban dio radionice posvetit ćemo razlikama između muškog i ženskog mozga, kako bi imale dublje razumijevanje svog pristupa razmišljanju i donošenju odluka. Aktivirat ćete desnu stranu mozga, svoju kreativnost i intuiciju, te neuroplastičnost mozga.

Dobit ćete bolji uvid u mušku stranu mozga te razumijevanje zašto muškarci u vašem životu razmišljaju, komuniciraju i ponašaju se na određeni način.

Ponekad je teško “izgasiti” onaj dio nas kojeg Budisti zovu “majmunski mozak”, koji stalno brine, vrti stvari iz prošlosti ili nalazi problem za svako rješenje. Pozabavit ćemo se na radionici i njime, kako bi osnažili naš “intelekt”, dio našeg uma koji se bavi rješenjima, te bili svijest koja upravlja svojim umom, a ne obrnuto.

Aktiviranje zenske strane mozga Theta centar Zagreb Zenske teme

U intimnoj i podržavajućoj zajednici više od 40 theta praktičarki, a uz energetsku podršku učiteljica Nade i Beti naučit ćete:
• razliku između muške i ženske strane mozga
• zašto razmišljamo i ponašamo se drugačije od muškaraca
• kako razumijeti muškarce u svome životu
• kako hormoni upravljaju čime će vaš mozak biti zaokupljen
• koju energiju mozak troši osim hrane
• kako poboljšati neuroplastičnost mozga kroz thetu
• vježbe za poboljšanje intuitivnosti, povećanje memorije, fokusa, i koncentracije
• kako kreirati svoj dan korak po korak

Radit ćete niz energetskih i interaktivnih vježbi kojima ćete promijeniti neuronske puteve i aktivirati žensku stranu mozga:
• 
čišćenje mozga i svih neurona od energija zabrinutosti, strahova u vezi života, stvarnosti, prošlosti, budućnosti
• vraćanje mozga u idealne postavke za vas osobno
• instaliranje sposobnosti da živite sadašnji trenutak
• aktiviranje uspavanih centara vašeg mozga i vraćanje ravnoteže između lijeve i desne polutke mozga

Radionica “Ostvarenje punog potencijala ženskog mozga” 6. dio je programa “Ženske teme 2023″, koji se sastoji od 8 dijelova, a održava se u Zagrebu i online. Radionica je otvorena za sve sa završenim Osnovnim DNK2 ThetaHealing® tečajem, bez obzira jesu li pohađali prošle dijelove programa “Ženske teme”.

Više o cijelom programu “Ženske teme 2023” pročitajte: ovdje. Ako se odlučite za čitav program, dobit ćete audio snimke prethodnih radionica.

CIJENA OVE RADIONICE
53,00€ / 399,32 kn

CIJENA CIJELOG PROGRAMA
300,00 € / 2260,35 kn – PAKET svih 8 dijelova
Možete ići dio po dio i plaćati dio po dio ili doći samo na one koji vas zanimaju. U tom slučaju će vas ispasti 424€ (53€ x 8 dijelova), pa je bolje uzeti paket.

Ako niste završile Osnovni DNK2 ThetaHealing® tečaj ovo je izvrsna prilika da se na njega prijavite. Tečaj traje tri dana – petak od 17 do 22 sata, te subotu i nedjelju od 10 do 18 sati. Sljedeći termini Osnovnog tečaja:

21.04. – 23.04.2023. – Zagreb + Rijeka
26.05. – 28.05.2023. – Zagreb + ONLINE
23.06. – 25.06.2023. – Rijeka + ONLINE
07.07. – 09.07.2023. – Zagreb

Više informacija o Osnovnom DNK2 ThetaHealing tečaju pronađite ovdje. Prijaviti se na Osnovni tečaj možete ovdje.

PRIJAVE:
Obavezna prijava na “Ženske teme” preko prijavnice na kraju teksta na ovom linku.
Ako se želite prijaviti samo na radionicu “Ostvarenje punog potencijala ženskog mozga” odaberite 6. dio.

Prijavljeni će dobiti link za uključivanje u Zoom ODMAH nakon ispunjavanja prijavnice, u automatskom odgovoru na email koji ste upisali prilikom prijave. Radionica se održava uživo u prostoru Theta Centra u Zagrebu i ISTOVREMENO preko programa Zoom.

Veselimo se vašem dolasku!