Foto: pixabay.com

Kada živite i dišete sreću, osjećate se povezaniji sa životom. Donosimo sedam navika sretnih žena koje i vi možete početi prakticirati kako biste imali ispunjeniji, bolji i ljepši život.

300×250 centar text-39

Vole sebe

Njima je poznato da ljubav prema sebi nije sebična. One ispunjavaju svoje potrebe, jer su svjesne da kada su one sretne i zadovoljne onda je i lakše posvetiti se drugima. Kada vodite računa o sebi tada pomažete i drugima. Ako stalno žrtvujete svoje potrebe kako biste pomogli drugima i zbog toga patite, nitko nije zadovoljan.

Prihvaćaju prolaznost

Žene koje osjećaju smiraj u svom životu znaju da sve ima svoje vrijeme i mjesto. Veze, poslovi i iskustva dio su većeg plana. Sretne žene prepoznaju da je život balansiranje između zadržavanja i puštanja. One se osjećaju sasvim dobro kada se oslobađaju stvari koje im više ne koriste. Rade na razvijanju svoje duhovne strane.

Slijede svoje snove

Neki ih mogu zvati sebičnima, ludima pa čak i apsurdnima, ali sretne žene ostvaruju svoje snove i fokusiraju se na svoje ciljeve s neustrašivom snagom. One često brzo manifestiraju ono što žele i to zato što duboko vjeruju u svoje snove.

300×250 centar text-39

Ne brinu o novcu

Sretne žene su izuzetno velikodušne. One znaju da što više daju to će više i dobiti. Ali one ne daju očekujući nešto zauzvrat. Ova energija stvara bogat način razmišljanja koji im donosi veće bogatstvo. Sretne žene imaju zdrav odnos prema novcu i one su naučile da je taj odnos povezan s njihovim samopoštovanjem. Jasno im je da što se više cijene i vrednuju to i više novca “privlače”.

Nije im važno je li vam se sviđaju

Njima apsolutno nije bitno što drugi misle ili pričaju o njima. Jedina stvar koja im je bitna je da se sviđaju samima sebi. Ova samouvjerena, “zarazna” energija često privlači mnogo ljudi. Sretne žene obično imaju dobre prijatelje.

300×250 centar text-39

Znaju da je odbacivanje zaštita

Sretne žene ne shvaćaju odbacivanje osobno. One znaju da će im život uvijek dati ono što im je potrebno. Npr čovjek s kojim su izašle, a nikad se poslije nije javio, potencijalni posao koji nisu dobile ili neka odbijenica za njih su znakovi da to i treba biti tako. One vjeruju da je nešto bolje na putu…

Vide sve kao ravnopravne

Sretne žene ne vide razliku između bilo koga i bilo kakve situacije. One ne osuđuju i ne ističu nedostatke koje drugi možda imaju. One neće pokušavati dokazati da niste u pravu. One prihvaćaju životne različitosti. Mudra osoba uvijek radije traži sličnosti nego razlike.

Autor: minimagazin.info

SAVJETNICI

ATMA telefonsko savjetovalište

060 600 303

Imate pitanje ili problem koji vas muči? Želite da vas kompetentna osoba sasluša, ohrabri i savjetuje? Došli ste na pravo mjesto!

Naš kvalificiran i iskusan tim stručnjaka iz različitih domena je tu za Vas: psiholozi, iscjelitelji, astrolozi, duhovni mediji, savjetnici uspjeha… NEMA nerješivog problema!

LJUBIČASTI SAN NARUKVICA – LAXMI

KOLEKCIJA ISCJELJUJUĆI NAKIT - Ljubičasti San

Narukvica od ahata, hematita i ametista

Ahat pruža unutarnju stabilnost, mirnoću i zrelost.

Hematit dovodi u harmoniju um, tijelo i duh.

Ametist je kamen duhovne čistoće, mudrosti i meditacije.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaFestival suvremenog kazališta i plesni studio u Splitu kao put nepoznanice X
Slijedeća objavaTjedni horoskop 28.08.-03.09. – Najsretniji znakovi su Bik, Lav i Strijelac!
Atma

Učinite od svog života ono najbolje što on može biti – nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše – budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni…

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here