Čuvajte se njihovog bijesa: Rika ljutog Lava nadaleko će se čuti, od Djevice odselite u drugi grad!

0
27388
Foto: Glauco Gianoglio/pixabay.com
Responsive text-52 horizontalKako se ljuti koji znak i koju taktiku primijeniti kako biste izbjegli lavinu bijesa?

Svatko ima svoju točku vrenja, a reći ćemo vam samo da je izreka “ne diraj lava dok spava” u potpunosti točna!

OVAN

Ovnovi se definitivno najbrže razbjesne. U njima u svakom trenutku tinja vatra koja će buknuti u pravi ljuti požar ako im nagazite na žulj, što je ujedno i njihova mračna strana.

Ovan nikada neće prvi započeti svađu, ali će vrlo rado završiti, i to eksplozivno. Ako im ispritiskate prave dugmiće, vidjet ćete erupciju bijesa kakvoj nikada ranije niste prisustvovali.

Ipak, koliko god da se brzo ljute, toliko se brzo i umire, a lako i opraštaju. Od svih znakova oni najlakše opraštaju i zaboravljaju sukobe.

Responsive text-61BIK

Bikovi su obično prilično uravnoteženi, i treba im dosta vremena da se naljute. Ali, ako ih dovedete do tog stadija, dobro ih se pazite.

Najlakše ih razbjesni izdaja, nevjera i dupli standardi. Ipak, treba ih baš duboko razočarati da biste ih doveli do bijesa, jer ne žele trošiti energiju na svađanje. Nakon rasprave, treba im dosta vremena da se smire.

Zato je najbolje ostaviti ih na miru da srede misli, jer ako forsirate razgovor, samo ćete ih dodatno razbjesniti. Nakon velike svađe s njima, vaš odnos nikada neće biti isti, čak i ukoliko odluče da vam oproste.

BLIZANCI

Blizanci su, to znate, prilično dvolični, pa zato nije lako ni procijeniti kako reagiraju u raspravama. Nekada djeluju savršeno staloženo, a najradije bi vas pregazili.

Pored toga, Blizanci su pričalice, a takvi su i u raspravama. Od njih očekujte užasno duge tirade na temu vaše neljudskosti. Vrlo lako iz smirenog sarkazma mogu prijeći u pravi nalet bijesa sa svih vrištanjem i bacanjem stvari.

Jedina dobra stvar u vezi s njima je ta da ih bijes ne drži dugo. Sve dok im ne dajete savjete na temu kako je trebalo da postupe umjesto da bijesne, nadajte se brzom pomirenju.

300×250 centar text-39

RAK

Rakovi su strašno nježni, osjetljivi i puni razumijevanja. To isto očekuju zauzvrat. Ako osjete da ih ne volite dovoljno, ili da ih ne razumijete, padaju u očaj prije nego u bijes.

Ako ne promijenite ponašanje, prelaze na taktiku pasivne agresije, a ukoliko im ni to ne upali, prije će se sakriti negdje nego što će se posvađati s vama.

Kada su ljuti, najradije ne razgovaraju. Prilično su voljni razraditi svaki problem, ukoliko ih baš niste povrijedili do srži.

Važno je samo razgovarati s njima, jer, ukoliko ih ignorirate, to će shvatiti kao vašu krajnju nezainteresiranost za vaš odnos i vjerojatno će ga prekinuti.

Ono što ih najviše dovodi do ludila su izdaja i nelojalnost, i tada može doći do prave eksplozije bijesa, sa sve bacanjem stvari i urlicima. Reći će i mnogo stvari koje zaista ne misle, pa zato ne shvaćajte to osobno.

Kad se istutnje, lako će oprostiti većinu stvari, a o njima čak neće ni razgovarati s vama, već će se jednostavno pretvarati da se ništa nije ni dogodilo.

Nitai

NITAI


26 GODINA ISKUSTVA – ISCJELJIVANJE NA DALJINU, TAROT, ČAKRE, ANĐELI, KRISTALI, LJUBAV, HOROSKOP MAYA

Broj telefona: 060/600-303  KOD 05
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

LAV

Rika bijesnog Lava nadaleko će se čuti, i ništa neće prešutjeti kada ih naljutite. Bacat će stvari po kući, urlikati i šutirati namještaj, a sve kako bi napravili još veći spektakl.

Reći će i mnogo ružnih stvari koje ne misle. Najbolje bi bilo da ne ulazite u raspravu s njima, već da im date vremena da se ispušu.

Lav neće dugo ostati ljut na vas. Zapravo, velika je šansa da će izravno poslije svađe ušetati u sobu kao da se do prije par minuta niste “klali” – Kako se brzo naljuti, ekspresno se i odljuti.

Za ostale znakove kliknite na stranicu broj 2

HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 149 kn - Kupi ovdje

1
2
PODIJELI
Prethodna objavaStiže Nova vibracija za čovječanstvo!
Slijedeća objavaNajdublji strah svakog znaka: Nikada ne izbjegavajte Raka, ne sukobljavajte se s Ribama!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here