Foto: unsplash.com

Osjećate li se ikada neprilagođeno, kao da ste nekakav odmetnik?

Kao netko tko ne pripada ovdje na ovaj planet? Ne možete shvatiti zašto svijet funkcionira na način na koji funkcionira? Kao da pripadate negdje drugdje ili ste došli s nekog drugog mjesta?

To je vjerojatno zato što jeste!

300×250 centar text-39

Imate duboko razvijenu empatiju

Zvjezdane duše su se pojavile iz svemira kako bi bile ovdje u ovom posebnom trenutku na Zemlji,  koja prolazi kroz monumentalni pomak od treće do pete gustoće. To je bez sumnje izazovan prijelaz, ali vi kao zvjezdana duša, već ste upoznati s tim. Dok će drugi taj koncept smatrati duhovnom glupošću, vama sve to ima smisla.

Ali to ne znači da vam je i lakše. Prvo, imate ovo tijelo s kojim se trebate povezati, a ova gustoća čini da sve izgleda zasebno i odvojeno.

Vi imate duboke osjećaje empatije i možete pokupiti emocije ili misli drugih ljudi. Ponekad ih možete krivo protumačiti misleći da su vaše vlastite i to nije jednostavno odgonetnuti.

300×250 centar text-39

Postoji li Viši plan?

Dakle, što je božanski plan? Zašto ste se našli na ovom neobičnom mjestu, gdje kao da ništa ne funkcionira kako treba i svatko se mora boriti za svoj dio kolača?

Budite sigurni, postoji Viši plan. Postoji dublji razlog. Radi se o tome da je ljudima potrebna pomoć da postanu božanska djeca svemira. Zvjezdane duše su se pojavile ovdje kako bi potakli božansku iskru multidimenzionalne svijesti unutar čovječanstva.

Možda ćete se susresti s izazovima na fizičkoj razini, ali imate duboku sposobnost rezoniranja i premještanja energije kroz polje. Mogli bi sjediti i ispijati šalicu čaja u omiljenoj čajoteci i cijelo vrijeme odašiljati energiju u polje druge osobe, koju oni nesvjesno preuzimaju. Na taj način oni nekako postaju svjesni  vibracije vlastite duše i polako se oslobađaju velova iluzije.

300×250 centar text-39

Vama je potrebno samo da vaša bol bude prepoznata

Dakle, imate duboku i neprocjenjivu misiju ovdje – da budete vi. To je dovoljno. To je sve što morate učiniti. Kažem ‘sve’, ali znam da to nije lako. Suosjećam s vama. Moje srce je s vama. Razumijem vašu bol. Znam da se borite kako bi se uklopili i bili prihvaćeni ovdje.

No, morate znati da ćete uvijek biti prihvaćeni od strane duha, od strane vaše braće i sestara po cijelom svijetu, od vaše obitelji duša, koja je u blizini u ovom posebnom trenutku.

Nije  uvijek potrebno da se svi problemi riješe, zar ne? Vi samo ponekad želite da netko prepozna vašu bol. Tako da znate da ste voljeni.

Izvor: wakeup-world / Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

ATMA savjetnici čekaju na Vaš poziv!

Brama

ATMA SAVJETNIKBRAMA


SRČANA ČAKRA, KARMA, POVEZIVANJE NA DALJINU, LJUBAV I OPORAVAK VEZA, DUHOVNOST, SRODNE DUŠE, MANTRE

Broj telefona: 060/600-303  KOD 01
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min
Prije poziva Brami možete besplatno postaviti pitanje preko Skype-a. Potražite branexy!

Milijana

MILIJANA


DUHOVNI MEDIJ, ANĐEOSKE KARTE, NEGATIVNE EMOCIJE I BLOKADE, KARIJERA, LJUBAV, PRIVLAČENJE OBILJA

Broj telefona: 060/600-303  KOD 02
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min


Widget not in any sidebars
Zora

ATMA SAVJETNIKZORA


DIPL. PSIHOLOGINJA, KARMIČKA DIJAGNOSTIKA, BIOTERAPIJA, RAD S DJECOM, TERAPIJA PAROVA

Broj telefona: 060/600-303  KOD 04
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

Nitai

NITAI


26 GODINA ISKUSTVA – ISCJELJIVANJE NA DALJINU, TAROT, ČAKRE, ANĐELI, KRISTALI, LJUBAV, HOROSKOP MAYA

Broj telefona: 060/600-303  KOD 05
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min


Widget not in any sidebars
Željko

ŽELJKO


ALTERNATIVE TEHNIKE LIJEČENJA, OBITELJSKO SAVJETOVANJE, JOGA, VEZA EMOCIJE-ZDRAVLJE, DUHOVNOST

Broj telefona: 060/600-303  KOD 03
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min


Widget not in any sidebars
DRVO SREĆE AMETIST

FENG SHUI DRVO SREĆE - Ametist i bakar


Vjeruje se da ovo Feng Shui drvce, isprepleteno od poludragog kamena Ametista i bakrene žice, pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.
Ametist je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe. Ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 18.08.2017.
Slijedeća objavaODUSTATI ILI NE: Znakovi da skrećete s pravog puta!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here