Foto: pixabay.com

Kristali su snažni iscjelitelji i nose čistu energiju, ali oni su i mnogo više od toga. Zapravo, čini se da svaki kristal ima vlastitu osobnost i možda čak i svoju vlastitu svijest.

atma.hr – 78
Ovo su 5 magičnih sposobnosti kristala:

1.) Kristali mogu komunicirati

Kristali su dobro poznati po svojoj sposobnosti liječenja, ali zapravo mogu komunicirati i prenositi poruke. Kristali su poput uređaja za pohranu i sadrže informacije koje osoba može preuzeti. Nakon rada s određenim kristalima, možda ćete otkriti nove informacije ili primati nove informacije.

Jedan od načina na koji ljudi koriste kristale za komunikaciju je korištenje viska. Kristal ide na kraj lanca ili trake i može se njime prelaziti preko tijela kako bi se pronašla područja napetosti, boli i ustajale energije. Mjesto koje privlači visak je mjesto gdje je potrebno iscjeljenje.

Kristalnim viskom također se može prelaziti preko karte kako bi se pronašli stvari / ljudi, ili čak kako bi pronašli savršeno odredište za putovanje. Također možete koristiti kristalni visak kako bi pronašli vodstvo.

2.) Kristali imaju svijest

Mnogi vjeruju da kristali imaju neku vrstu svijesti. Iako ta razina svijesti nije ni blizu razini svijesti prosječnog čovjeka, vjeruje se da kristali, baš kao i svi drugi u ovom Svemiru, imaju “vlastiti um”. Možda nećemo moći razumjeti ili shvatiti “um” koji posjeduje svaka stvar u ovom Svemiru, ali vrlo je vjerojatno da sve što je u ovom Svemiru, uključujući kristale, ima neki oblik svijesti.

Prema Nikoli Tesli – “U kristalu imamo čistu evidenciju egzistencije formativnog životnog principa iako pored svega ne možemo razumjeti život kristala – to je ipak živo biće.”

Prema svojim kristalima ne morate se odnositi kao prema svojim kućnim ljubimcima, ali kada se brinete za njih i odnosite se prema njima s poštovanjem, bolje rade i učinkovitije – pokušajte.

atma.hr – 39

3.) Kristali mogu biti portal

Jednom sam dobila kristal koji je koristio psihički medij. Ona je osjećala da je završila s tim ​​kristalom i proslijedila mi ga je. Te noći sam stavila kristal pored svog kreveta i imala sam najneobičnije snove! Putovala sam kroz različite dimenzije i susretala se s božanskim bićima, to je bilo nevjerojatno iskustvo!

Kad sam se ujutro probudila, shvatila sam da sam zaboravila očistiti kristal i vjerojatno da još uvijek ima zaostalu energiju u sebi. Kontaktirala sam s medijem i otkrila da je kristal koristila kao portal za pristup višim dimenzijama. Te noći sam odlučila opet ispitati svoju sudbinu i spavala sam s kristalima po mom krevetu. Ponovno sam putovala kroz različite dimenzije u mojim snovima i upoznala sve vrste svjetlosnih bića.

Bilo je to strašno iskustvo, ali nakon druge noći, znala sam da je vrijeme da očistim kristal i učinim ga svojim. Nakon čišćenja kristala, snovi su nestali, ali od tog trenutka sam shvatila koliko su moćni kristali!

4.) Kristali mogu promijeniti boju

Kristali mogu promijeniti boju ovisno o energiji osobe koja ga koristi. Mogu se na njima pojaviti tamne mrlje koje predstavljaju gustu energiju koja se prenosi u kristal kao dio procesa ozdravljenja.

Kristali mogu također dobiti svjetliju ili tamniju boju ovisno o energiji osobe koja koristi kristal.

atma.hr – 78
5.) Kristali mogu putovati

Čula sam bezbroj priča o ljudima koji su izgubili kristale da bi im se oni mjesecima ili godinama kasnije pojavili niotkud! Kristali su privučeni određenim mjestima i ljudima i gotovo kao da imaju sposobnost da sami odu kamo žele ići. Možda ste to doživjeli sami i osjećali da ste se privučeni kristalom i da ga trebate kupiti ili možda dati nekome.

Odvajanje od kristala može biti teško, ali kada dođe vrijeme da kristal ode, zaista se čini da ima vlastiti um.

Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr

88 ENERGETSKI KRISTALNI NAKIT

ENERGETSKI KRISTALNI NAKIT

Kristal koji vas privlači, pravi je kristal za vas!

Svaki kristal oko sebe zrači i izuzetno je moćan. Obično nosimo kristal koji nas privlači i pritom ne možemo pogriješiti jer je odabir na prvi pogled često najbolji. Od davnina se koriste i za liječenje i uspostavljanje ravnoteže. Oni djeluju kroz rezonancu i vibraciju. Pažljivo raspoređeni, kristali mogu promijeniti vaš život.

Narukvice su posebno djelotvorne zato što se nalaze na bilu, koje je kanal prirodne energije. Narukvica od odabranog kristala ublažava napetost, uravnotežuje energiju i jača imunitet. Ogrlice jačaju određenu sposobnost.

Kristal koji vas snažno privuče, bit će onaj pravi za vas!