Foto: pexels.com

Rijetki su prijatelji koji su tu kada nam je neophodno, ali ima mnogo onih s kojima se družimo i u čijem društvu smo opušteni i osjećamo divne vibracije. Postoje i osobe koje na nas djeluju deprimirajuće, a sve to se može objasniti energijom broja koji nosimo, astro numerologija kroz magiju brojeva pruža spoznaju onoga što na prvi pogled izgleda nedokučivo.

atma.hr – 78
Prijateljstvo je emocija koja nas spaja sa srodnim dušama, čvrsto nas vezuje i prepliće u uzajamnom davanju i primanju i čini nas bogatijima. Zbog načina na koji živimo, teško je danas imati pravog i iskrenog prijatelja.

Premalo vremena odvajamo za druženje, ne posvećujemo se svojim bližnjima pa se sve više udaljavamo jedni od drugih. Neka prijateljstva traju vječno, što ukazuje na to da se određene osobnosti vezuju na nevidljiv, ali kvalitetan način. Numerologija, kroz brojeve, jasno ukazuje na suštinu svih odnosa pa nam otkriva i tajnu prijateljstva.

Rijetki su prijatelji koji su tu kada nam je neophodno, ali ima mnogo onih s kojima se družimo i u čijem društvu smo opušteni i osjećamo divne vibracije. Postoje i osobe koje na nas djeluju deprimirajuće ili nas čine nervoznima. Sve to se može objasniti energijom broja koji nosimo, astro numerologija kroz magiju brojeva pruža spoznaju onoga što na prvi pogled izgleda nedokučivo.

Da bi sagledali na koji način se družite s određenim osobama, potrebni su vam osobni brojevi, koji se, na kraju zbrajaju u jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 14.5.1973. a vaša prijateljica ili prijatelj 17.9.1977. vaš osobni broj je: 1 + 4 + 5 + 1 + 9 + 7 + 3 = 30 = 3 + 0 = 3, dok je broj vaše prijateljice ili prijatelja: 1 + 7 + 9 + 1 + 9 + 7 + 7 = 41 = 4 + 1 = 5.

Vaši osobni brojevi zajedno daju broj prijateljstva, a on se, u ovom slučaju 3 + 5 = 8, ogleda kroz energiju broja 8.

atma.hr – 39

PRIJATELJSTVO U BROJU JEDAN

Pošto energija broja jedan nosi veliku snagu, racionalnost, ali i toplinu jer ga karakterizira vladavina Sunca, to čini da ovo prijateljstvo ima čiste, racionalne, poštene i prije svega, jake spone i da jedno drugome pomažete kada je neophodno.

Pri tom, osoba čiji je i osobni broj prisutan u zajedničkom više se u takvom odnosu osjeća zaštićenom i ona je tihi vođa, dok druga osoba gaji dobre odnose jer pored ovakvog prijatelja dobiva olakšanje, odnosno rasterećenje.

PRIJATELJSTVO U BROJU DVA

Brojem dva vlada Mjesec, koji ima određene mogućnosti kada su u pitanju promjene u stanju svijesti, usponi i padovi pa će i prijateljstvo temeljeno na iracionalnom okolini možda biti neshvatljivo, ali će vama odgovarati.

Takav odnos je prilično miran, ponekad i blokirajući, ali u osnovi je nepredvidljiv, uz čudan osjećaj da se uz osobu koja nudi takvo prijateljstvo smirujemo i nalazimo rame za plakanje, a ponekad i materijalnu sigurnost.

 PRIJATELJSTVO U BROJU TRI

Jupiter, koji vlada brojem tri, omogućava osobama koje se druže dublje emotivno vezivanje, ali i lepršavost u odnosima i opasnost od nečega dubljeg. Prijateljstvu između žene i muškarca on može dati drugu dimenziju i izazvati potajne želje.

To ne znači da se moraju nadići okviri prijateljstva jer u takvom odnosu duboki osjećaji jednog partnera pružaju zaštitu onom slabijem.

atma.hr – 75
PRIJATELJSTVO U BROJU ČETIRI

Ovaj broj odražava dobre odnose na poslu i uspješnu suradnju, naročito kada su u pitanju konstruktivne stvari. Pošto Saturn vlada brojem četiri, to govori da ovo prijateljstvo ima dublje osnove, da datira iz vremena i prostora koje je okom nevidljivo, tjerajući partnere da se kroz sva iskušenja poprave.

Drugim riječima, da kroz prijateljstvo i međusobno praštanje rade na sebi. Normalno je da im je zbog toga ponekad teško, ali zato moraju biti svjesni da sve što se u takvim odnosima događa ima neku važnu pozadinu.

PRIJATELJSTVO U BROJU PET

Ovaj broj čini odnos između dva bića najfleksibilnijim. Kroz brak, obitelj pa i prijateljstvo, osjeća se veliko rasterećenje. Pošto je Merkur vladar broja pet, dominira lepršavost, sloboda kretanja i širina pogleda.

Zato su ova prijateljstva najljepša, djetinjasta i toliko oslobađajuća da svakome odgovaraju.

PRIJATELJSTVO U BROJU ŠEST

Venera, koja dominira brojem šest, odnose između dvije osobe učvršćuje kroz obitelj, tradiciju, pomoć i međusobno davanje. Ona stvara lijepo druženje u krugu obitelji ili čak vezuje više obitelji.

Ovakva prijateljstva traju dugo, tako da se ponekad zapitate što je to što vas uvijek okreće ka nekoj osobi, a onda spoznate da ste vi njoj jednostavno potrebni kao i ona vama.

atma.hr – 78
PRIJATELJSTVO U BROJU SEDAM

Kada se ovaj broj nađe u vašim prijateljskim odnosima, znajte da su oni temeljeni na duhovnosti, brizi i ovisnosti. Pošto Uran vlada ovim odnosima, dajući im dozu trenutnog i impulzivnog, prijateljstvo se održava na čudnoj međusobnoj ovisnosti.

Dok traje traje, a kada dođe do zasićenja, udaljavate se jedno od drugog neko vrijeme.

PRIJATELJSTVO U BROJU OSAM

Snaga boja osam daje odnosu nevidljivu zaštitu. Ovim brojem vlada Mars pa je ovo prijateljstvo zaštićeno, ponekad tajno, ali u osnovi vrlo mirno i opuštajuće. Takva energija daje blage vibracije i impulse i međusobnu zaštitu.

Lijepo je imati prijatelja u čijem se društvu osjećate opušteno i sigurno zbog saznanja da će vam uvijek priskočiti u pomoć.

PRIJATELJSTVO U BROJU DEVET

Broj devet predstavlja skup svih brojeva u nizu i zbog toga sadrži u sebi iskustvo svih i energiju svakog. S Neptunom, njegovim vladarom, ukazuje da se sudbina poigrava vašim odnosima i da u tom prijateljstvu plaćate nešto. Kao da vas spaja nevidljiva sila.

Ponekad ne možete prepoznati prave vrijednosti, ali uvijek osjećate da postoji nešto više u tom odnsu. Vrlo često su ovo neizbježna poznanstva, ali prerastaju u prijateljstvo samo kada ga osobe same prepoznaju.

conopljanews


Widget not in any sidebars