Art: Cameron Gray / ParableVisions.com

Došli smo do značajnog vremena u ovom 21. stoljeću na Novoj Zemlji, Zlatnog doba Vodenjaka. Mnogi su u strahu za svoju budućnost i budućnost svoje djece i unuka, ali ovo je zapravo vrijeme božanskih promjena na Zemlji.

Kako se čovječanstvo duhovno budi, kao i Majka Zemlja, sve se mijenja. Prorečeno je da će, prije svitanja ere Nove Zemlje, biti vidljivo puno tame. Promjena se događa na čudesne načine koje možda još svjesno ne vidite, ali vidjet ćete, kada za vas stigne vaše osobno vlastito vrijeme transformacije duhovnog buđenja.

Planet Zemlja i čovječanstvo uzdižu se iz 3. i 4. dimenzije u 5. dimenziju, što znači da je energija vibracija više frekvencije kojoj se treba prilagoditi. Postoje fizičke, zdravstvene i emocionalne promjene koje se mogu razviti u ovom procesu transformacije.

atma.hr – 52
Obratite pozornost i promatrajte promjene u vama, vašoj obitelji i ljudima s kojima komunicirate. Vodite brigu o sebi. Zbog toga ćete možda morati malo usporiti u svakodnevnoj rutini.

Volite sebe, prakticirajte tjelovježbu, vježbe disanja i izađite u prirodu kako biste balansirali i prizemljite se na Majci Zemlji.

Molite za Nebesku pomoć, oni poznaju vašu svijest i bit će tu da vam pomognu. U ovom trenutku ostanite smireni i mirni.

Sve se događa u božanskom vremenu.

Vole vas vaši Božanski Majka i Otac.

Linda Zimmerman