Foto: meowgag.com

Jeste li se ikada osjećali kao da postoje neke karakteristike u vašoj osobnosti koje vas i dalje izazivaju, bez obzira na to koliko pokušavate raditi na njima? Posve je moguće da još uvijek vučete karmu iz prošlih života. Ali nije sve izgubljeno!

300×250 centar text-39

Pogledajte ispod na slici kristalne oblike; jedan od njih će vas najviše „dozivati“.

U nastavku otkrijte nerazriješenu karmu iz prošlih života!

Odaberite svoj kristalni oblik:

1. Otpuštanje i napuštanje nezdravih odnosa

U prošlom životu obično ste bili izolirani i sami, te ste se osjećali napuštenih od strane drugih ljudi. Zato cijenite svoje odnose i učinit ćete sve kako biste spriječili da se bilo koji odnos raspadne.

Ponekad možete vidjeti samo pozitivnu stranu ili potencijal te osobe i teško je prihvatiti da taj ideal nije stvaran kada se odnos počinje raspadati i nažalost, da je ponekad toksičan. Kada imate ta iskustva, imate tendenciju da se borite za odnos dulje nego što je zdravo. To je rezultat tjeskobe zbog samoće ili nedobivanja poštovanja od drugih.

Kada naučite prepoznati znakove upozorenja, spasit ćete sebe od povrjeđivanja i razočaranja. Ovaj izazov može biti u bilo kojem vašem odnosu, bilo da je to obitelj, prijatelji, partner ili kolege.

Novi za clanke 752. Sumnja u sebe i sabotiranje sebe i svojih ciljeva

U prošlom životu niste se bojali vjerovati, ali često ste bili nepromišljeni, što vam je donijelo loše rezultate. Vaše odluke dovodile su vas i druge u opasnost, financijski i fizički. Zbog tih pogrešaka počeli ste sumnjati u sebe tijekom prethodnog života, a sjena je još uvijek s vama danas.

Postoji nekoliko načina na koja možete raditi na ovom problemu, nemojte nepromišljeno donositi  odluke i priznajte sebi zasluge za sve uspješne i mudre odluke koje ste donijeli i djela koje ste nedavno učinili.

Drugi savjet je da ne tražite previše mišljenja i savjete drugih ljudi. Smjernice drugih ljudi, iako dobronamjerne, samo će vam izazvati veću konfuziju!

Novi za clanke 753. Nemogućnost vjerovanja drugim ljudima

U prošlom životu bili ste žrtva lukavosti i ismijavanja, tako da danas često imate tendenciju da budete na oprezu. S vremena na vrijeme niste sigurni kome se možete povjeriti i zbog te zbrke možda ste poklonili povjerenje onima koji su vas u konačnici iznevjerili.

U ovom životu ćete privući ljude koji će testirati vašu vjeru i povjerenje u njih. Ključ je obratiti pažnju na intuiciju, jer znakovi su uvijek tu.

U konačnici, najbolje je da se otvorite ljudima kad izgradite odnose s njima. Nakon nekog vremena moći ćete vjerovati njihovom integritetu, a zatim ćete moći donijeti svoju odluku o tome jesu li dostojni biti u vašem unutarnjem krugu.

meowgag/Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr 

SAVJETNICI

ATMA telefonsko savjetovalište

060 600 303

Imate pitanje ili problem koji vas muči? Želite da vas kompetentna osoba sasluša, ohrabri i savjetuje? Došli ste na pravo mjesto!

Naš kvalificiran i iskusan tim stručnjaka iz različitih domena je tu za Vas: psiholozi, iscjelitelji, astrolozi, duhovni mediji, savjetnici uspjeha… NEMA nerješivog problema!

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaSpoznaj silu uma: Sve što je čovjek IKADA stvorio, prvo je bila misao!
Slijedeća objava10 znakova da je vaša srodna duša prerušena u vašeg najboljeg prijatelja
Atma

Učinite od svog života ono najbolje što on može biti – nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše – budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni…

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here