Na digitalnom SAJMU ZDRAVLJA 2023 najavio se je i kongres akupunkture te svi članovi HUPED-a i oni koji se za kongres prijave preko digitalnog štanda na linku: https://sajamzdravlja2023.expodip.hr/hrvatski-kongres-akupunkture/ostvaruju pravo na 10% popusta na kotizaciju.

Kongres će se održati u Kraljici Jadrana, predivnoj Opatiji, u kongresnoj dvorani Conference park 25/7 u sklopu Amadria parka. Hrvatsko društvo za Akupunkturu u suradnji s organizacijskim timom i drugim organizacijama, uspjelo je, za Vas organizirati ovaj kongres, gdje će svoja zanimljiva predavanja, održati stručnjaci i stručnjakinje iz 15 zemalja, s 2 kontinenta. Održati će se radionice za do 40 polaznika iz akupunkturnih tehnika te komplementarnih tehnika liječenja, gdje će se predstaviti nove metode, a i renomirani stručnjaci i stručnjakinje će s Vama dijeliti svoje znanje. Sve radionice će se održavati na pacijentima s ciljem boljeg prenošenja znanja. Panel diskusija će se održavati svaki dan nakon predavanja u trajanju od 1h kako bi mogli svoja pitanja, mišljenja i ideje razmijeniti s predavačima.

Više informacija i prijave za sudjelovanje preko linka: https://sajamzdravlja2023.expodip.hr/hrvatski-kongres-akupunkture/

Kratki video najave pogledajte na linku: