atma.hr – 52
Već nam je svima poznato kako naša uvjerenja kreiraju naš svijet i okolnosti u kojima živimo. Imamo uvjerenja koja nam služe i ona koja nam ne služe. Kako bismo živjeli život kakav želimo i koji nas ispunjava naš zadatak je da radom na sebi otklonimo ta negativna vjerovanja i otvorimo put onim podržavajućim uvjerenjima koja uvijek rade za naše najviše dobro.

Zanimljivo je da mi na širem području Balkana imamo jako puno tih ograničavajućih vjerovanja koja se tiču materijalnog blagostanja, što neka koja smo si sami nametnuli, što ona uz koja smo odgajani.

Donosim vam 10 onih koji su top!

  1. Novac ne pada s neba.
  2. Moraš puuuno raditi da bi imao.
  3. Ne mogu si to priuštiti.
  4. Nismo mi Rockefelleri/Đajić/ Kardashiani…
  5. Nikada neću imati dovoljno za sve što želim.
  6. Ne možeš biti bogat i pošten. / Ne može se pošteno zaraditi velik novac.
  7. Novac je prljav, odmah operi ruke.
  8. Novac mijenja ljude ( pretpostavka je na gore).
  9. I bogati plaču. (čak je postojala i vrlo popularna sapunica tog istog naziva)
  10. Vrag ide uvijek na veliki kup s***. ( Poistovjećuje se novac s vragom)

I još mnogo, mnogo, mnogo.

atma.hr – 52
Kako ukloniti ova ograničavajuća uvjerenja?

Tapkajući na određene meridijane u EFT-ju i osvještavajući svoja vlastita ograničavajuća vjerovanja kroz vrlo kratko vrijeme ih možemo potpuno ukloniti i zamijeniti ih podržavajućim vjerovanjima.

Radeći na vlastitim ograničenjima kada je novac u pitanju i savjetujući se i radeći sa svojim klijentima osmislila sam 30-dnevni intenziv program tapkanja o kojem više možete pročitati na linku. A o samoj metodi tapkanja sve možete saznati ovdje.

I sjetite se svih oni stvari za koje ste mislili da si nikada nećete moći priuštiti, a ipak ste na kraju uživali u njima.

S radošću,

Danijela

Danijela Medaković
EFT praktičar & Life coach
Savjetovanje, coaching, tapkanje
095/5488805
[email protected]
FB : Inkubator sreće

atma.hr – 52
Prethodna objavaGradimo li stvarno ili lažno samopouzdanje?
Slijedeća objava“Ne isplati se biti zabrinut zbog nasilnika i energetskih vampira” – 7 stvari na koje se trebate podsjetiti ovo ujutro
Danijela Medaković
Danijela Medaković, certifirani Life coach, EFT Praktičarka (obrazuje se po AAMET-ovim standardima pod mentorstvom Pike Rajnar), NLP Master i energetski psiholog u edukaciji. Kroz godine samorazvoja i rada na sebi kroz razne metode i tehnike otkrila sam i EFT koji mi je u potpunosti promijenio život i okrenuo ga naglavačke, naravno u pozitivnom smjeru. Od tada svo moje profesionalno usavršavanje i vještine i znanja kreću u smjeru EFT-ja i popularizacije ove jednostavne i učinkovite tehnika na našim prostorima. Kreirala sam tako i osnovnu radionicu tapkanja "Tapkanje za sve" koju održavam po cijeloj Hrvatskoj, kao i tematske radionice i programe "Tapkanjem do idealne težine" "Tapkanjem do financijske slobode" " Tapkanjem do ispunjujućih odnosa" i "Odtapkajte anksioznost" i više manjih tematskih radionica. Na web stranici www.tapkanje.eu pišem blog i vodim Facebook stranicu Tapkanje-EFT, pišem kolumne za respektabilne alternativne portale među kojima je prva Atma koja je zaslužna i za to što moji tekstovi, moja ideja i moja misija dolaze do vrlo širokog broja ljudi.