Foto: pixabay.com

Svaki muškarac je različit te ga privlače i različite stvari kod žene. Štoviše, ono što on želi ovisi jeli u potrazi za djevojkom, suprugom ili nekim s kim bi izašao van u subotu uvečer. Imajući to u vidu, donosimo deset osobina koje muškarci najviše traže kod žena.

atma.hr – 52
Samopouzdanje

Muškarci žele da su njihove žene samopouzdane; netko tko bez straha ulazi u prostoriju punu ljudi i pravi kontakt očima je vrlo atraktivna osoba.

Sa ženama koje su samopouzdane oko svog izgleda i sposobnosti lakše se družiti nego sa onima kojima je potrebna stalna afirmacija.

Lijepo je i kada se žena može osloniti na muškarca i tražiti podršku s vremena na vrijeme, međutim, ako to stalno radite, muškarci će smatrati da ste pomalo dosadni i ovisni.

Dobar smisao za humor

Nitko ne voli biti stalno s nekim tko je naporan i uvijek ozbiljan. Muškarci žele ženu koja se smije njihovim šalama, koja se i sama zna šaliti i uživati u smijehu.

Oni ne žele nekoga tko je pesimističan i stalno ima negativno mišljenje o svemu te ne zna uživati. Žene koje su vesele i pozitivne više se sviđaju svima, ne samo muškarcima.

atma.hr – 52
Dotjeranost

Nema sumnje da je izgled važan, jer je to ono što muškarce, na početku, i privlači kod žena. Muškarci uglavnom vole ženstvene žene, a to vjerojatno ima veze i s tim što se oni pored njih osjećaju muževnije.

Na primjer, većina muškaraca voli djevojke s lijepom kožom i kosom, ali tu je manje riječ o frizuri i make-upu koliko o njezi i dotjeranosti. Rijetko tko želi ženu koja ne održava osobnu higijenu.

Neovisnost

Neovisnost je privlačna osobina za većinu muškaraca – njima se sviđaju žene koje imaju svoj život. Iako muškarcima prija ženska pažnja, one žene čiji se život vrti isključivo oko njihovih muškaraca, će biti nametljive.

Muškarcima je potrebna pažnja i briga, ali u isto vrijeme im je potreban i prostor samo za njih. Muškarac uglavnom prirodno voli biti taj koji osigurava sredstva i potrebno mu je da žena, u izvjesnoj mjeri, ovisi o njemu, da ga podsjeti da je i on potreban.

atma.hr – 52
Razumijevanje

Muškarci žele ženu koja ih razumije, nekoga tko nije zanovijetalo. Ona treba prihvatiti muškarca onakvim kakav jest (i obrnuto). Osim toga, iako se suprotnosti možda i privlače, muškarac želi da žena poštuje njegova uvjerenja, a poželjno je i da joj se sviđaju iste ili slične stvari kao i njemu.

Žena koja stalno nešto zamjera je odbojna. Svi traže partnera koji će ih podržavati i cijeniti.

Iskrenost i lojalnost

Naravno da muškarac želi ženu koja neće lagati i koja će mu biti odana. On želi “imati jamstvo” da ona neće, čim on napusti prostoriju, flertovati s njegovim prijateljem.

Dakle, očigledne osobine koje muškarci traže kod žena su vjernost i pouzdanost. Oni žele nekoga tko će biti na njihovoj strani bez obzira na sve.

atma.hr – 52
Zrelost

Dječji govor može biti sladak s vremena na vrijeme, ali muškarcima se uglavnom sviđaju žene koje se ponašaju zrelo i u skladu sa svojim godinama. Žena bi po njima trebala biti u stanju voditi normalan razgovor, u kojem se ne spominju često odjeća i šminka, biti zanimljiva i ne previše pričljiva i glasna.

Brižnost

Muškarcima se definitivno sviđaju žene kojima je stalo do njih i koje će napraviti male napore da im pokažu svoju zabrinutost.

Male geste su vrlo cijenjene, posebno kuhanje 🙂

Muškarci se osjećaju dobro kada znaju da njihova žena obraća pozornost na njih, primjećujući male stvari. Ipak, oni vole i imati prostora samo za sebe pa ne treba ni pretjerivati, biti mama broj 2.

banner za knjige osho strah

Podrška

Muškarci traže žene koje će im biti podrška, posebno kada su zainteresirani za dugoročnu vezu. Za muškarca koji se npr još uvijek “bori s karijerom”, podrška njegove partnerice mu je vrlo važna.

Njemu je potreban netko tko će ga saslušati, bez ismijavanja ili omalovažavanja. Netko tko će mu dati objektivan savjet i u čijem će društvu izgledati dobro pred drugima.

Opuštenost

Muškarci traže opuštene žene, napete osobe se nikome ne sviđaju. “Djevojka iz susjedstva” je najomiljenija za ozbiljnu vezu. Autentična, srčana i duhovita žena koju mogu dovesti kući i upoznati s roditeljima i žena s kojom mogu provoditi kvalitetno vrijeme i zabaviti se.

Muškarcima se sviđaju žene koje se znaju opustiti, one koje nisu u stalnom strahu da će im se šminka razmazati, one koje znaju što su ležernost i uživanje.

Autor: minimagazin.info