Foto: pixabay.com

Svaki muškarac je različit te ga privlače i različite stvari kod žene. Štoviše, ono što on želi ovisi jeli u potrazi za djevojkom, suprugom ili nekim s kim bi izašao van u subotu uvečer. Imajući to u vidu, donosimo deset osobina koje muškarci najviše traže kod žena.

atma.hr – 78
Samopouzdanje

Muškarci žele da su njihove žene samopouzdane; netko tko bez straha ulazi u prostoriju punu ljudi i pravi kontakt očima je vrlo atraktivna osoba.

Sa ženama koje su samopouzdane oko svog izgleda i sposobnosti lakše se družiti nego sa onima kojima je potrebna stalna afirmacija.

Lijepo je i kada se žena može osloniti na muškarca i tražiti podršku s vremena na vrijeme, međutim, ako to stalno radite, muškarci će smatrati da ste pomalo dosadni i ovisni.

Dobar smisao za humor

Nitko ne voli biti stalno s nekim tko je naporan i uvijek ozbiljan. Muškarci žele ženu koja se smije njihovim šalama, koja se i sama zna šaliti i uživati u smijehu.

Oni ne žele nekoga tko je pesimističan i stalno ima negativno mišljenje o svemu te ne zna uživati. Žene koje su vesele i pozitivne više se sviđaju svima, ne samo muškarcima.

atma.hr – 75
Dotjeranost

Nema sumnje da je izgled važan, jer je to ono što muškarce, na početku, i privlači kod žena. Muškarci uglavnom vole ženstvene žene, a to vjerojatno ima veze i s tim što se oni pored njih osjećaju muževnije.

Na primjer, većina muškaraca voli djevojke s lijepom kožom i kosom, ali tu je manje riječ o frizuri i make-upu koliko o njezi i dotjeranosti. Rijetko tko želi ženu koja ne održava osobnu higijenu.

Neovisnost

Neovisnost je privlačna osobina za većinu muškaraca – njima se sviđaju žene koje imaju svoj život. Iako muškarcima prija ženska pažnja, one žene čiji se život vrti isključivo oko njihovih muškaraca, će biti nametljive.

Muškarcima je potrebna pažnja i briga, ali u isto vrijeme im je potreban i prostor samo za njih. Muškarac uglavnom prirodno voli biti taj koji osigurava sredstva i potrebno mu je da žena, u izvjesnoj mjeri, ovisi o njemu, da ga podsjeti da je i on potreban.

atma.hr – 39

Razumijevanje

Muškarci žele ženu koja ih razumije, nekoga tko nije zanovijetalo. Ona treba prihvatiti muškarca onakvim kakav jest (i obrnuto). Osim toga, iako se suprotnosti možda i privlače, muškarac želi da žena poštuje njegova uvjerenja, a poželjno je i da joj se sviđaju iste ili slične stvari kao i njemu.

Žena koja stalno nešto zamjera je odbojna. Svi traže partnera koji će ih podržavati i cijeniti.

Iskrenost i lojalnost

Naravno da muškarac želi ženu koja neće lagati i koja će mu biti odana. On želi “imati jamstvo” da ona neće, čim on napusti prostoriju, flertovati s njegovim prijateljem.

Dakle, očigledne osobine koje muškarci traže kod žena su vjernost i pouzdanost. Oni žele nekoga tko će biti na njihovoj strani bez obzira na sve.

atma.hr – 78
Zrelost

Dječji govor može biti sladak s vremena na vrijeme, ali muškarcima se uglavnom sviđaju žene koje se ponašaju zrelo i u skladu sa svojim godinama. Žena bi po njima trebala biti u stanju voditi normalan razgovor, u kojem se ne spominju često odjeća i šminka, biti zanimljiva i ne previše pričljiva i glasna.

Brižnost

Muškarcima se definitivno sviđaju žene kojima je stalo do njih i koje će napraviti male napore da im pokažu svoju zabrinutost.

Male geste su vrlo cijenjene, posebno kuhanje 🙂

Muškarci se osjećaju dobro kada znaju da njihova žena obraća pozornost na njih, primjećujući male stvari. Ipak, oni vole i imati prostora samo za sebe pa ne treba ni pretjerivati, biti mama broj 2.

atma.hr – 78
Podrška

Muškarci traže žene koje će im biti podrška, posebno kada su zainteresirani za dugoročnu vezu. Za muškarca koji se npr još uvijek “bori s karijerom”, podrška njegove partnerice mu je vrlo važna.

Njemu je potreban netko tko će ga saslušati, bez ismijavanja ili omalovažavanja. Netko tko će mu dati objektivan savjet i u čijem će društvu izgledati dobro pred drugima.

Opuštenost

Muškarci traže opuštene žene, napete osobe se nikome ne sviđaju. “Djevojka iz susjedstva” je najomiljenija za ozbiljnu vezu. Autentična, srčana i duhovita žena koju mogu dovesti kući i upoznati s roditeljima i žena s kojom mogu provoditi kvalitetno vrijeme i zabaviti se.

Muškarcima se sviđaju žene koje se znaju opustiti, one koje nisu u stalnom strahu da će im se šminka razmazati, one koje znaju što su ležernost i uživanje.

Autor: minimagazin.info

67 STVORITE NOVO JA

banner za knjige stvorite novo ja