Foto: pixabay.com

„Ljudi misle da je srodna duša netko tko vam savršeno odgovara, i to je ono što svi žele. Ali prava istinita srodna duša je ogledalo, osoba koja vam pokazuje sve ono što vas zadržava od napretka, osoba koja vam ukazuje da sami možete promijeniti svoj život.“ – Elizabeth Gilbert

atma.hr – 52
Čeznete li za povezivanjem s posebnom osobom na dubok, osoban način pun ljubavi? Želite li osjetiti svoje srce kako se prelijeva od radosti jer ste zaljubljeni?

Ponekad zapnemo u svojim zauzetim životima i zaboravimo kako je nevjerojatno biti zaljubljen i povezati se s nekim na jako dubokoj intimnoj i duhovnoj razini. Možda provodimo svoje vrijeme čeznući za nevjerojatnom ljubavi u svom životu, umjesto da poduzimamo stvari kako bi pronašli, stvorili i privukli ljubav koju zaslužujemo.

Ako vidite da vaš život nema ljubav koju bi htjeli imati i ako ste skoro zaboravili kako je to biti ludo, duboko zaljubljen, možda je vrijeme da svoje srce okrenete naopako i preuzmete veliki rizik da bi dobili najviše što možete iz svog života.

Ove 3 tehnike za spuštanje zidova otvaraju energetski put kako bi vaša srodna duša ušla u vaš život. Istinita intimnost znači da više ništa ne skrivate. Otvorena ste knjiga, dopuštajući svima da vas čitaju, guraju i ispituju. Može biti zastrašujuće biti potpuno otvoren i iskren s ljudima, ali ćete vidjeti da je zapravo jako osvježavajuće. Dajete drugima dopuštenje da budu otvoreni u vezi svojih života, na što su možda čekali godinama da netko poput vas spusti štitove.

Tajna je ne imati nikakve strahove za budućnost ili bilo koji ishod do kojeg može doći. Koristite svoju intuiciju ako se bojite i jednostavno se dijelite slobodno i potpuno. Ovo će vam omogućiti da vratite vlast nad svojim srcem i spustite se putovima predivnog novog ljubavnog života.

atma.hr – 52
Prva tajna

Prva tajna za privlačenje apsolutnog ljubavnika ili srodne duše u vaš život je da potpuno prihvatite i volite sebe onakvim kakvi jeste.

Voljeti sebe, sa svim svojim manama, slabostima i nesigurnostima, vas pretvara u snažan manifestirajući magnet. Ulaženjem duboko u prihvaćanje sebe, pronaći ćete da je mnogo lakše za sve druge koji se duže s vama osjećati mir. Kada ste u redu sa svim svojim dijelovima, lako je otvoriti vrata intimnosti s bilo kim. Nije ni važno da li je to romantična ljubavna veza, jednostavno ćete osjećati spajanje na dubljoj razini sa svima.

Svi zaslužujemo osjetiti slobodu i radost kada smo popuno opušteni da možemo istinski dopustiti da volimo. Nema nikakvog drugog načina nego istinska ranjivost da pronađemo ovu božansku intimnu vezu. To je ono najbliže što možemo osjetiti kada smo potpuno živi.

Zamislite da prva stvar koju radite svako jutro je da se okupate u bazenu ljubavi prema sebi. Umjesto da provjeravate email ili uzimate šalicu kave, uzmite to vrijeme da vježbate prihvaćanje, cijenjenje i odobravanje svih dijelova sebe koji vam se nisu svidjeli ili ste osuđivali. Nemojte se dizati iz kreveta dok se stvarno ne osjećate dobro u vezi svih svojih dijelova. Čak možete i napraviti popis svih stvari u vezi sebe koje ste osuđivali u prošlosti i vježbati kako ostaviti te dijelove.

Samo zamislite da je „ventil ljubavi“ na sredini vaših prsa, spojen sa srcem, da se polako otvara i daje toplu, slatku ljubav svim onim dijelovima. Ostanite u kontinuiranom stanju prihvaćanja svega što nađete u sebi, što duže možete.

Nemojte se udaljiti od vježbanja samoljubavi kroz cijeli dan. Koliko možete voljeti svoj partnera je proporcionalno s tim koliko bezuvjetno možete voljeti sebe. Vidjet ćete da je lakše upoznati i manifestirati srodnu dušu kada postanete duboko srodni sa sobom.

„Stupanj do kojeg volite sebe će odrediti vašu sposobnost da volite drugu osobu koja će odražavati mnoge vaše vlastite osobnosti i kvalitete.“ – Sanya Roman

atma.hr – 52
Druga tajna

Slijedeća tajna je vježbati kontakt očima s ljudima.

Kada ste dovoljno hrabri da spustite svoju stražu i dopustite sebi da ostanete u stalnom kontaktu očima s nekim, dopuštajući im da gledaju u vaše oči i dušu, znači da ste dopustili sebi da ponovno budete otvoreni i ranjivi.

Trik je pronaći način da uklonite svoj oklop. Svaki put kada ovo napravite ustvari govorite svemiru da „mu vjerujete i znam da ćeš brinuti o meni.“

Duga i duboka „promatranja duša“ kroz oči drugog bića je jedno od najmoćnijih i najhrabrijih djela koje čovjek može napraviti te će podići vaše vibracije i preobraziti vaš život.

Treća tajna

Još jedan način za poboljšanje ljubavnih vibracija je stupiti u kontakt s duhovnim ratnikom u vama.

Postoji divlji, neukroćeni i nezasitno slobodni dio vas koji samo čega da ga otkrijete. Ako želite naći ovaj dio, počnite dijeliti dijelove sebe koji se ne mogu dijeliti. Kada se otvorite i podijelite ono što se ne može dijeliti s nekim, svi oni stari štitovi iz vaše prošlosti će pasti.

Ovaj život je jako kratka i divlja vožnja u seriji mnogo inkarnacija, škola… Možda čak i ne dobijete šansu da volite nekoga sutra, stoga je najbolja stvar koju možete napraviti je razgovarati o onome o čemu ne možete razgovarati i odmah ukloniti svoj društveni oklop.

Napustite sav strah

Važno je voljeti druge tako slobodno i potpuno da možete napustiti sav strah. Zamislite kako je voljeti nekoga kao da nikada prije niste bili povrijeđeni. To je prava ljubav i ono što će privući mnoge srodne duše na vaš put.

Isprva može biti jako izazovno promijeniti prošla ponašanja, zaštita, skrivanje i izbjegavanje prilika za više intimnosti. Tajna je biti iskren sam sa sobom i gledati duboko unutra.

Budite odgovorni za ono što nađete i uzmite vrijeme za analizu svojih zidova uzrokovanih strahom. Čim uočite odakle dolazi izvor straha, onda ga možete nadići. Postane jako jednostavno ostaviti se stvari kada shvatite kako vas sprječavaju da osjećate nevjerojatan osjećaj potpunog življenja i duboke zaljubljenosti.

„Intimnost znači da nema privatnosti. Ništa ne držite privatno sada, barem s osobom s kojom ste intimni, ostavljate privatnost. Goli ste – bili vi dobri, loši ili što god da jeste, otvarate svoje srce. Bez obzira koju cijenu plaćate za to, kroz koje god probleme prođete s tim. To dovodi do rasta.“ – Osho