Foto: pixabay.com

Ljubav je sila koja sigurno najsnažnije pokreće čovjeka, ali joj ne trebate dopustiti da određuje svaki vaš korak. Vrlo je važno voditi računa o drugima, ali ne i po cijenu vlastite sreće.

atma.hr – 78
Ako želite imati sretan i ispunjen život, onda sljedeće stvari nikada ne biste trebali uraditi zbog muškarca pa čak i da je “zadnji na svijetu”.

Ne odustajte od svojih snova

Ako ste oduvijek željeli biti npr. učiteljica, nemojte mu dopustiti da vas odgovori od vaše želje. Ne dopustite mu da vas dovede u situaciju da birate između njega i svog sna. Ako je vaša ljubav dovoljno jaka, sigurno ćete pronaći rješenje koje će odgovarati oboma.

Ono što žena nikada ne smije učiniti je odustati od svojih snova, samo da bi ugodila muškarcu.

Ne mijenjajte svoj izgled

Samo zato što muškarci vole vidjeti zgodne pjevačice i foto-modele ne mora značiti i da njihove partnerice moraju izgledati poput njih.

Ako vas tjera da se oblačite kako njemu odgovara ili čak predlaže plastičnu operaciju, vi stvarno nemate što tražiti s njim.

To je vaše tijelo i vi odlučujete što ćete s njim. Ako vas stvarno voli, voljet će vas upravo onakvu kakva jeste.

atma.hr – 39

Ne zapostavljajte prijatelje

U današnje vrijeme jednostavno vam fali vremena da biste postigli sve što isplanirate. Međutim i kada imate slobodnog vremena, ne bi trebalo da ga provodite samo sa svojim partnerom.

Vašoj obitelji i prijateljima ste isto tako potrebni, kao i njemu. Raspodijelite vrijeme tako da se nitko ne osjeća zanemareno.

Nemojte glumiti da ste nešto što u stvari niste

Nikada se nemojte pretvarati da ste nešto što niste. Ne glumite da ste manje inteligentni ili sposobni samo zato da bi se on osjećao bolje.

Vjerovali ili ne, muškarci zapravo vole samostalne i neovisne žene. I, sigurno će i vaš biti ponosan što ima pored sebe nekog kao što ste vi.

Nemojte se izgladnjivati

Nema ništa loše u tome što želite biti zdravi i dobro izgledati. Pripazite na prehranu i vježbajte zato što vi tako želite, a ne da biste udovoljili partneru.

Najvažnije od svega je da ste vi zadovoljni svojim izgledom i da se dobro osjećate u svom tijelu.

atma.hr – 75
Ne dopustite mu da vas kontrolira

Koliko god da ga volite, ne smijete dopustiti da vam kontrolira život. Ako ste u ozbiljnoj vezi, normalno je da ćete sve veće odluke donositi zajedno. Ali on nipošto ne smije samostalno donositi odluke koje se tiču vašeg života.

U redu je da vas posluša i savjetuje, ali konačnu odluku donosite samo vi.

Uostalom, to je vaš život i vi određujete kako ćete ga živjeti.

Autor: minimagazin.info

atma.hr – 78