Art: Adam Scott Miller

52
Prvo liječi dušu, zatim tijelo.
~ Hipokrat

Sve bolesti i nelagode u tijelu su konačna fizička manifestacija energetskog disbalansa na razini duše. Živimo u uzročno posljedičnom svemiru i svaka manifestacija ima uzrok, namjeru, svjesnu ili nesvjesnu. Tako možemo promatrati dušu kao glavni izvor, ona definira sve ostalo, fizičko, mentalno i emotivno. Kako gore tako i dolje i obrnuto, iz eteričnog polja energija se spušta u fizičko, ako smo fizički bolesni, bolesna nam je i duša, pati od svih akumuliranih emocija, misli, strahova.

Toksične misli uzrokuju toksične emocije koje uzrokuju toksično tijelo. Možemo puno napraviti pravilnom ishranom, detoxom itd, ali tako liječimo simptome ne i uzrok i u bližoj budućnosti postoji velika šansa da se bolest vrati. Bitno je harmonizirati i uskladiti sve aspekte našeg bića.

Zato je energetsko iscijeljivanje pristup koji rađa plodove, oslobađa dušu pritiska emocija, sjećanja i svega što nije u balansu sa istinom i popušta pritisak na umu i tijelu, istina je bezuvjetna ljubav od koje smo satkani i ne moramo pristajati na ništa manje od toga.

Ljubav nije bolesna, nije tužna, ona je vesela, inspirativna, puna svjetla koje sve obasjava.

Damir Stefanović, terapeut i savjetnik
soulwalkdamir.com
https://www.facebook.com/damir.stefanovic.737

39

39

Prethodna objava24.02. Zagreb – Svjetlosna radionica Naši Preci – Radionica transformacijskog disanja
Slijedeća objavaKako sam spasila sebe
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.