Ljudski um ima prirodnu tendenciju odbijanja promjena, iako su one predviđene u bliskoj budućnosti. Promjena je neizbježna i događa se svakodnevno. Jer sve što je eonima bilo skriveno u tami, bit će otkriveno, prikazano i izneseno na svjetlo naše svijesti da spoznamo.

atma.hr – 52
Mnogi će biti u šoku i nevjerici. Uzmite si vremena za obradu svojih misli i starih uvjerenja. Budite ljubazni i strpljivi prema sebi.

Čovječanstvo se svjesno budi i proširuje svoju svijest na mnoge načine fizički, emocionalno i duhovno. Nedostatak neznanja nije ničija krivnja, nego kraj mračnih vremena za planet Zemlju.

Dogodit će se osobna i globalna transformacija za svakoga i za Majku Zemlju. Obratite pozornost na svoju okolinu i budite pažljivi na iznenadne promjene za sebe osobno, svoje životinje i vremenske prilike.

Budite uvjereni da duhovni svijet zna kako i kada će se svatko od nas pomaknuti i trebati pomoć. Vaši anđeli čuvari uvijek su uz vas i čitaju vašu svijest. Ono što je svijet oduvijek želio je ljubav, mir i harmonično jedinstvo međusobno u obiteljima, zajednicama, državama, zemljama i Svemiru.

atma.hr – 52
Život je dragocjen dar koji nam je podario naš Stvoritelj. Ovdje ste namjerno i sa životnim planom koji morate ispuniti.

Volite sebe, steknite suosjećanje za druge, budite puni poštovanja i imajte integritet u svim svojim riječima, djelima i postupcima.

Poštujte svoju dušu tako što ćete postati najviša verzija kakvu je Bog zamislio da budete.

U Božanskoj ljubavi i milosti.

Kanalizirala Linda Zimmerman
Trener duhovnog života/autor