Tko sam ja?

Certificirani maser koji kombinira ayurvedske, metameričke te tehnike akupresure, TFT tapkanja i AFRO iscjeljujućeg dodira. Imam 9 godina iskustva u radu s različitim ljudima širom svijeta. Moje recenzije govore u svoje ime (https://www.facebook.com/AIHMOS). Tijelo svakog klijenta vidim kao produžetak mog i tretiram ga u skladu s tim.

Zašto sam jedinstven?

Samo dodirom tijela, mogu osjetiti koja akupresurna točka pritiska nije uravnotežena i osloboditi je organskim energetskim iscjeljenjima kroz moje ruke.

Koristim specifično ulje za svaki konstituciji tip tijela – došu (vata, pitta, kapha) i miješam ga s eteričnim uljima

U ponudi su:

  • Opuštajuća i duboka masaža tkiva
  • Sportska masaža
  • Masaža za liječenje čakri
  • Akupresura /EFT terapija tapkanja
  • Ekoterapija iscjeljivanja

Drevna afrička i ayurvedska masaža

Za ove masaže koristim ulje s prirodnim korijenjem pomiješano s biljem kao što su Sida, Aloe, Vetivera i sl. koje će vam vratiti neodoljiv osmijeh zbog kojeg će se ljudi osjećati ugodno u vašoj blizini. Dopustite mi da vam donesem taj skriveni osmijeh svojim čarobnim iscjeljujućim rukama.

Kombinacija moje afro/ayurvedske masaže je poput rukopisa – ima svoju osobnost, ima dušu, ima tajnu. Dolazi iz srca, ne samo iz ruku. Stvara se polako iz intuitivne perspektive omogućujući protok energije. Masaža je umjetnost, znanje, vještina koju morate razumjeti, to je beskrajno lijep svijet mašte koji nastaje radom, srcem i ljubavlju prema masaži. Baš kao što rukopis ispisuje i popunjava prazne bijele stranice papira i stvara magiju, tako vrijedne maserske ruke ispisuju čaroban osjećaj na tijelu i smanjuju bol i stres, a pružaju olakšanje, opuštanje i ugodu.

Kontakt

Facebook: Awudi Intuitive Healing Massage
Mob: 095 423 8231
E-mail: [email protected]