Online vikend tečaj 23-24. ožujka sa Syamanandini

Svako živo biće je zaseban izražaj kreativne energije Stvoritelja. Iako svatko od nas posjeduje svoju osobnu kombinaciju fizičkih, mentalnih i emotivnih karakteristika, svi smo dio zajedničkoga polja postojanja i dolazimo od iste majke Prirode. Ayurveda kao znanost koja pažljivo prati ritmove svemira pomaže nam osvijestiti tu svoju posebnost kao pojedinca i nerazdvojivu povezanost sa čitavom kreacijom.

Sklad je ključna riječ u opisu onoga što vam se nudi na ovoj radionici. Sklad unutar nas, sklad s okolinom i vizija kako mogu osobno, na svoj jedinstven način, pridonijeti ljepoti kreacije. Postavke Ayurvede tisućljećima prenošene generacijama predanih učitelja su tu da ih i mi možemo utkati u našu svakodnevicu.

ayurveda 7065690 1280

Kako?

  • praćenjem stila života koji podržava naše zdravlje
  • ritualima i ayurvedskim tretmanima koji se mogu izvoditi i doma
  • biljkama iz našeg okoliša korištenim prema ayurvedskim principima
  • začinima kao lijekovima

ayurveda 8492242 1280

Primjena ovih jednostavnih protokola nam pruža mogućnost da postanemo najbolja moguća verzija samih sebe i tako ispunimo zadaću tog rijetkog oblika ljudskog postojanja. Ispunjenost, predanost, ljubav i poštovanje prema svakom obliku života su karakteristike istinskog zdravlja.

NAUČITE AYURVEDU NA ONLINE VIKEND RADIONICI SA SYAMANANDINI

ayurveda online tecaj syamanandini1

Syamanandini Devi Dasi učila je Ayurvedu kod dr. Liladhara Gupte, a potom i kod legendarnog dr. Vasant Lada. U ayurvedskoj klinici Vaidyagrama, koja se nalazi kod grada Coimbatore u Južnoj Indiji, boravila je u više navrata, a nakon duljeg rezidencijalnog studija primila je diplomu ayurvedskog i pancha karma terapeuta s najboljim ocjenama.

Datum: 23-24. ožujka 2024. g.

Vrijeme: 10.00-12:30  i  13.30-16.00 / ZOOM Online

Cijena: 108 Eur

Kuća Dharme – Dharma Yoga Centar & Škola Zagreb

Prijave na: [email protected]