Ako želite učiti medicinu kojoj je glavni naglasak na zdravlju – vraćanju i(li) održavanju zdravlja, koja njeguje individualan i holistički pristup i jednaku važnost pridaje tijelu, umu i duhu, a u terapijama teži prirodnim rješenjima, ayurveda je idealna za vas!

To je tradicionalna indijska medicina stara više od 5000 godina i po mnogim izvorima najstariji medicinski sustav. Sama riječ prevedena sa sanskrta znači ”znanje o životu”, što najbolje opisuje ayurvedu – to je znanost o zdravlju, liječenju i životu.

Naš program usavršavanja za ayurvedskog terapeuta obuhvaća znanja o masažama, tretmanima, prehrani, biljnim pripravcima, detoksikacijskim programima – panchakarmi. Program je verificiran je i upisuje se u radnu e-knjižicu, a komprimiran je tako da se dobiju suštinska, praktična i jasna znanja.

Predavači su domaći i strani vrhunski ayurvedski stručnjaci, a voditeljica je mr. sc. Irena Švenda, bachelor in science of ayurveda, mag. nutricionizma, mag. bio. proc. inž, žena iznimnog znanja i iskustva.

Upisi su u tijeku, prijavite se! Kompletan plan i program potražite na našim stranicama: https://www.galbanum.hr/obrazovanje/ayurvedski-terapeut