Foto: instagram.com

Poznata beauty blogerica Habiba koristi OVAJ prirodni sastojak umjesto komercijalnih proizvoda svakog dana i prezadovoljna je efektom, naročito kada joj se na licu pojave bubuljice!

atma.hr – 78
Većina žena definitivno je opsjednuta izgledom kože, naročito kada je u pitanju lice. Zato kupuju skupe preparate ili se njeguju prirodnim maskama, koje imaju odličan antibakterijski i pomlađujući učinak.

Ali, kada vam ponestane omiljene kreme ili sastojaka za vaše prirodne pilinge i maske, možete se poslužiti – običnom korom od banane!

Američka blogerica Habiba koristi je umjesto ostalih proizvoda svakog dana, i prezadovoljna je efektom, naročito zbog toga što je kora od banane fantastična kada vam se na licu pojave bubuljice.

Habiba tvrdi da bubuljice mogu nestati za dva sata, a pošto joj nitko nije vjerovao, odlučila je dokazati svoju tvrdnju – napravila je video i pokazala cijeli postupak i rezultat.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Habiba Chowdhury (@habibachowdhuryy)

atma.hr – 39

Sve što trebate učiniti jest izrezati mali dio kore zrele banane, najbolje one čija je kora dobila tamne točkice, takva banana je prepuna korisnih i ljekovitih tvari.

Položite je na na mjesto gdje vam je izašao prištić, okrenutu unutarnjom (bijelom) stranom prema licu i trljajte.

Zatim ostavite koru da stoji na tom mjestu dva sata, a povremeno ponovno istrljajte.

Nakon dva sata, još jednom istrljajte bubuljicu korom pa je bacite. Nemojte ispirati lice odmah, pričekajte nekoliko sati.

Za najbolji rezultat, stavite koru banane na problematična mjesta i ostavite da odstoji preko noći.

“Ova metoda je učinila čuda za moju kožu”, otkrila je prezadovoljna Habiba.

Pogledajte video:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Habiba Chowdhury (@habibachowdhuryy)

stil.kurir

atma.hr – 78