atma.hr – 52
atma.hr – 52
Malene bliznakinje Brielle i Kyrie Jackson rođene su 12 tjedana prije termina. Težile su manje od kilograma, nisu bile dovoljno razvijene, a liječnici im nisu davali pozitivne prognoze za preživljavanje.

Nakon što su ih stavili u zasebne inkubatore, Briellino stanje se počelo popravljati i počela je dobivati ​​na težini. Međutim, iako se u prvi mah činilo da je počela da se stabilizira, medicinsko osoblje nije bilo optimistično da će beba preživjeti. Nakon nekoliko tjedana, iako je bila snažnija beba, počela je dobivati ​​napade i plakati toliko jako da bi ostajala bez daha i postajala plava.

atma.hr – 52
Sestra Gail koja ih je pazila činila je sve što je mogla, ali bebama kao da nije bilo pomoći. A onda je došla na genijalnu ideju koja je promijenila čitavu medicinu. Stavila je uplakanu Brielle pored njene slabašne sestrice. Iako je to bilo protiv pravila bolnice, Gail je na sve načine pokušavala da ih spasi, makar izgubila posao. A onda se dogodilo nešto potpuno nevjerojatno!

Brielle se smirila i stavila svoju malenu ruku oko sestre. Ubrzo nakon toga, uslijedilo je čudo – Kyrieno stanje se počelo stabilizirati i svakodnevno je dobivala na težini. Blizanke su se uspješno oporavile i sada su zdrave djevojke!

stil.kurir.rs