Foto: pixabay.com

Došli smo u fazu Velikog buđenja kada morate u praksi pokazati sve ono što ste dosad naučili. Tama odlazi s ovog svijeta nakon stotina tisuća godina neprikosnovene vladavine na ovoj planeti. Morate biti mirni baš kao oko uragana – dok sve oko vas bjesni i kaos je vani, vaš mir i dalje mora biti stabilan i ne smije ga poremetiti ništa što se događa oko vas. Prakticiranje dubokog unutarnjeg mira je sada od najveće važnosti.

atma.hr – 52
Svi vi koji radite na sebi kako god sebe nazivali – duhovni tragaoci, svjetlosni radnici/ratnici, indigo, kristalna djeca,… sada je važno da zapamtite samo jedno – sačuvati unutarnju mir i svjetlo do maksimuma.

Morate biti mirni baš kao oko uragana – dok sve oko vas bjesni i kaos je vani, vaš mir i dalje mora biti stabilan i ne smije ga poremetiti ništa što se događa oko vas. Prakticiranje dubokog unutarnjeg mira je sada od najveće važnosti. Sve što čujete ili vidite na vani, sve vaše interakcije s drugim osobama, sve pojave i događaji samo su iskušenje ili ispit da sami sebe promotrite i vidite koliko je vaš unutarnji mir zaista jak.

Vi ste ti na koje se oslanja svijet i to nije nikakva fraza. Došli smo, naime, u fazu Velikog buđenja kada morate u praksi pokazati sve ono što ste dosad naučili. A zadržavanje dubokog unutarnjeg mira je najbolji pokazatelj vašeg napretka. Uz mir, u ovim trenucima, od suštinske važnosti je zadržati optimizam, vedar pogled na svijet, radost, dobro raspoloženje, te ljubav i suosjećanje.

Ako ste naoružani s takvim stavom i emocijama, nitko vam ništa ne može!

Što je još važnije, vi tada postajete svjetionik kojim su drugi privučeni, a privučeni su vašim Svjetlom. Zato je toliko bitno da zadržite vibraciju koju ste dostigli dosadašnjim radom na sebi. Jer vi samim svojim stavom širite tu vibraciju i proširujete opseg svog vlastitog unutarnjeg Svjetla. Dovoljno je da ste tu gdje jeste i već ste učinili sve što ste mogli.

atma.hr – 52
Kroz vašu auru 24 sata dnevno isijava vaš Mir, vaša Ljubav i vaše Svjetlo. Vi sada morate biti jaki zbog drugih koji još nisu spoznali svoju pravu prirodu i ne znaju koliko su jaki i moćni. Samim činom isijavanja u svoju okolinu vaše vibracije, te vašeg Mira, Svjetla i Ljubavi, vi ste već izvršili svoju ulogu. Sve što učinite preko toga, je ogromno postignuće.

Znamo koliko je u ovom turbulentnom vremenu teško zadržati sve ove atribute, jer je jako puno smetnji. Podsjećamo vas, one su samo vaši završni ispiti ostajanja u vlastitom unutarnjem miru i to je sve.

Ne dajte se potresti ili iznervirati! Ne dozvolite se isprovocirati!

Ne dopustite da vam netko pomuti vaše dobro raspoloženje i osjećaj radosti. To samo ostatci vašeg ega pokušavaju doći do izražaja. Očistite te ostatke i krenite dalje! Daljnji rad na sebi od suštinske je važnosti jer, ponavljamo, vi sada držite Svjetlo visoko i za druge koji ga još ne vide i nemaju u tolikoj mjeri u njihovoj vlastitoj nutrini.

Budite hrabri, snažni Svjetionici i ne dajte se preostaloj Tami. Ona sada svakako odlazi s ovog svijeta nakon stotina tisuća godina neprikosnovene vladavine na ovoj planeti. Vi sada vodite nevidljivu bitku koja će biti zabilježena u svim kozmičkim Akasha zapisima. I ne mislite više nikad da vi, kao pojedinac, ne značite mnogo. Naprotiv, istina je sasvim suprotna!

Snaga ljudskog bića i njegove sposobnosti predugo su skrivane od vas i otud nevjera u vlastitu moć. Sada je vrijeme da je se sjetite i upotrijebite za dobro svih vas, za ovu i sve generacije Zemljana koje će doći.

Hvala vam za vaš trud, vaše Svjetlo i vašu hrabrost.

Utočište – Sanctuary