Foto: stocksnap.io

Čovjek treba dobro paziti koga pušta u svoj život.

Osobe kojima dopusti pristup u svoje najdublje predjele odredit će ne samo njegovu budućnost, već i kvalitetu njegove sadašnjosti. Odredit će hoće li živjeti u miru i sreći, ili će neprestano biti u nekom tihom ratu s drugima.

39

Osobe koje pusti u svoj život mogu mu taj život pretvoriti u raj ili pakao. One će odrediti hoće li se ujutro buditi s osmijehom na licu ili će se pitati kako preživjeti još jedan dan.

Čovjek treba dobro paziti koga pušta u svoj život. Te osobe će odrediti koliko će moći biti svoj, a koliko će u strahu od tuđeg ega, osobnosti i nametanja plesati po njegovom ritmu.

Odredit će koliko će jednoga dana zbrajati lijepih uspomena ili će možda bježati od svoje prošlosti kojom se baš i ne može ponositi. Te osobe odredit će kojih će emocija više dobiti, ali istovremeno i dati, jer uz negativnu osobu nemoguće je uzvraćati pozitivne osjećaje.

Čovjek treba dobro paziti koga pušta u svoj život. Koliko god bio jak i mislio da ništa iz vana ne može upravljati s njegovim odlukama nemoguće je da ne padne pod nikakav utjecaj onih koji mu se približe i neprimjetno zavuku pod kožu.

Onoliko koliko dopusti negativnim ljudima da mu se približe toliko će jednoga dana pokušavati pobjeći sam od sebe, jer je puštanje nekih ljudi u život nemoguće a da se te osobe zauvijek ne zavuku u njegova razmišljanja i osjećaje.

Više od svega čovjek treba dobro paziti koga pušta u svoj život. To je najvažnija životna škola i i bez nje sve ostale padaju u vodu.

39

Zato se ponekad odvojite od svih i svega, i dobro razmsliite gdje ćete postaviti granice, unutarnje ograde mogu vam spasiti ili upropastiti život.

Nitko ne može reći da nije znao da će mu se dogoditi to što se dogodilo, jer međuljudski odnosi nisu ništa drugo nego čista matematika.

Ako na ulaznim vratima svoga života imate samo srce, ali ne i razum, jednom će biti prekrasno očistiti se od svega što ste u njega primili.

Vodite o tome računa ranije!

Mario Žuvela

24 HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

 

3 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.