Kad naučiš kako da se riješiš sputavajućeg programa koji si dobio kao dijete i zamijeniš ga programom koji te podržava, tvoj život se pretvori u raj. Ja ljudima govorim da oni sami kreiraju svoju realnost, a oni se osvrnu i kažu da ne bi sebi baš napravili nered od života. Ali ne znaju da su to učinili podsvjesnim uvjerenjima.

atma.hr – 52
Ljudima koji su zaljubljeni do ušiju zatražim da se vrate do prvog trenutka kad su se zaljubili i pitam ih: “Jeste li bili zdravi tada?” Oni mi kažu: “Da, bio/la sam veoma zdrav/a.”

Pitam: “Jeste li imali energije?”

“Da, imao/la sam energije, mogao/la sam s tom osobom biti danima i nije mi bila potrebna hrana.”

Pitam: “Kakav je život bio?”

“Život je bio vrlo uzbudljiv, nisam mogao/la dočekati sljedeći dan.”

Zatim ih upitam je li taj prvi period zaljubljivanja, koji ja nazivam “medeni mjesec”, bi li to mogli nazvati rajem na Zemlji.

Kada mi potvrde, kažem im da to nije bila slučajnost, to je to bila kreacija.

Ono što život napravi rajem na Zemlji, dok si zaljubljen je to što ste puni samopouzdanja, ne oslanjate se na navike.

atma.hr – 52
Dan prije nego što upoznate nekog, posebno žene, upitam koliko im vremena treba da se obuku i pripreme za sastanak s nekim koga trebaju upoznati. Kažu da im treba obično oko 15 minuta.

A sljedeće večeri kad se ideš vidjeti s osobom koja je prodrmala tvoj svijet pitam: “Koliko ti je onda potrebno da se obučeš i spremiš?”

I sada se sprema sat, dva.

“Jučer je trebalo 15-ak minuta, a sad sat, dva. Zašto?”

Razlika je u tome što se prvog dana obukla po navici, jer se tako oblači svakog dana. Ali večeras, osoba se gleda u ogledalo, svjesna je sebe, uvjerava se da će biti najbolja moguća osoba koja može biti.

I kada se obje osobe ne oslanjaju na navike i oboje se trude biti najbolje osobe koje mogu biti, tada žive u sadašnjem trenutku, svjesni su sebe, prisutni su. I eto vam što?

Eto vam raja na Zemlji.

atma.hr – 52
Nemojte odbaciti element medicine dok vam se svijest ne proširi. Kada ljudi nisu dovoljno svjesni, kada njihova svijest nije dovoljno jaka da manifestira sve što žele, trebaju više brinuti o sebi. Da se zdravije hrane, da rade vježbe, da rade razne stvari koje pomažu njihovom zdravlju.

Ali kako postajete svjesniji, tako sve više postajete osoba koju možemo usporediti s Isusom. Tko čini sva ta čuda?!

Isus je za čuda rekao: “Vi to možete raditi bolje od mene, ali vi ne vjerujete.” I to je apsolutna istina.

Kada imate punu kontrolu svoje svijesti, s tim vjerovanjem vi stvarate čuda.

Dat ću vam primjer čuda spontane remisije.

Osoba koja ima neizlječivu bolest, jednostavno kaže sebi da joj je dosta svega, da neće više biti bolesna, da će promijeniti pogled na svijet.

I čim se to dogodi, moment promjene percepcije, tada se događa ono što se zove spontana remisija.

Neki bi to nazvali čudom, ali to je bilo potpuno preuzimanje kontrole nad sviješću i manifestiranje života u kojem ste potpuno svjesni i prisutni i uviđate što donosi harmoniju u vaš život, a eliminacija što je više moguće bilo koje disharmonije koja postoji izvana.

rascvetavanje.blogspot.com

banner za knjige BIOLOGIJA VJEROVANJA