Drvo sreće Opsidijan snježni na morskom kamenu

71

Drvo sreće isprepleteno od sitnog poludragog kamena Opsidijana snježnog. Smješteno je na lijepom kamenom postolju pronađenom na zadarskoj obali. Stablo i grane vješto su napravljene od bakrene žice. Vjeruje se da Feng Shui drvce pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.

Prirodni kristali odlično energetski pročišćavaju stambene i poslovne prostore. Osim što su izvrstan ures za obitne prostore, pogodni su kao pokloni za svaku prigodu. Možete po svom ukusu namjestiti raspored grančica. Odlično se uklapa u sve interijere.

Ono se ponešto može razlikovati od prikazanog na fotografijama zbog svoje prirodnosti, veličine, težine ili nijansi boja.

Osim što je kao ukras lijepog izgleda, djeluje iscjeliteljski, smiruje um i tijelo. Iz tih razloga dobro je imati ga u svakodnevnom životu.

Opsidijan je kamen bez granica i ograničenja.

Pruža snažnu zaštitu, duboko iscjeljenje duše, te je odličan za uklanjanje negativnosti. Djeluje vrlo brzo i velikom snagom. Olakšava povratak u prošlost i iscjeljuje bolne emocije ili traume koja je još uvijek imamo u sadašnjosti.

Snažan je čistač psihičkog smoga stvorenog unutar aure, te je odličan kristal za duhovni ili iscjeljujući rad. Izvlači mentalni stres i napetost. Donosi jasnoću uma i briše konfuziju. Promiče osobine samilosti i snage.

Stvara uzemljujuću vrpcu iz donje zemaljske čakre do centra zemlje, upija negativnu energiju iz okruženja i daje snagu u trenucima kad je potrebna. Koristan je za naročito osjetljive ljude. Blokira psihičke napade i otklanja negativne spiritualne utjecaje.

Eliminira energetske blokade i opušta napetost, ugrađujući psihološku sjenku u cjelinu, da bi donio spiritualni integritet. Usidrava duh u tijelo. Ovaj kamen stimulira rast na svim nivoima.

Donosi jasnoću uma i razbistrava zbunjenost i ograničavajuća uvjerenja. Odbija negativnost i raspršuje misli koje nisu ispunjene ljubavlju. Olakšava otpuštanje starih ljubavi i pruža podršku tijekom preobražaja. Probija mentalne barijere i razgrađuje mentalno uvjetovanje. Može sakupiti rasutu energiju i potaknuti emotivno oslobađanje.

Drvo sreće Opsidijan snježni na morskom kamenu

Isprepleteno od poludragog kamena Opsidijana snježnog i bakrene žice. Smješteno je na lijepom kamenom postolju pronađenom na zadarskoj obali. Stablo i grane vješto su napravljene od bakrene žice.

Kristali su lijepe obrade, čips oblika i dobrog sjaja. Možete po svom ukusu namjestiti raspored grančica.

Visina: 14–17 cm/ Širina: 13–15 cm

Cijena: 180 kn

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.