Drvo sreće Opsidijan snježni na morskom kamenu

653

drvo sreće Opsidijan 2a

Drvo sreće isprepleteno od sitnog poludragog kamena Opsidijana snježnog. Smješteno je na lijepom kamenom postolju pronađenom na zadarskoj obali. Stablo i grane vješto su napravljene od bakrene žice. Vjeruje se da Feng Shui drvce pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.

Prirodni kristali odlično energetski pročišćavaju stambene i poslovne prostore. Osim što su izvrstan ures za obitne prostore, pogodni su kao pokloni za svaku prigodu. Možete po svom ukusu namjestiti raspored grančica. Odlično se uklapa u sve interijere.

Ono se ponešto može razlikovati od prikazanog na fotografijama zbog svoje prirodnosti, veličine, težine ili nijansi boja.

Osim što je kao ukras lijepog izgleda, djeluje iscjeliteljski, smiruje um i tijelo. Iz tih razloga dobro je imati ga u svakodnevnom životu.

Opsidijan je kamen bez granica i ograničenja.

Pruža snažnu zaštitu, duboko iscjeljenje duše, te je odličan za uklanjanje negativnosti. Djeluje vrlo brzo i velikom snagom. Olakšava povratak u prošlost i iscjeljuje bolne emocije ili traume koja je još uvijek imamo u sadašnjosti.

Snažan je čistač psihičkog smoga stvorenog unutar aure, te je odličan kristal za duhovni ili iscjeljujući rad. Izvlači mentalni stres i napetost. Donosi jasnoću uma i briše konfuziju. Promiče osobine samilosti i snage.

Stvara uzemljujuću vrpcu iz donje zemaljske čakre do centra zemlje, upija negativnu energiju iz okruženja i daje snagu u trenucima kad je potrebna. Koristan je za naročito osjetljive ljude. Blokira psihičke napade i otklanja negativne spiritualne utjecaje.

Eliminira energetske blokade i opušta napetost, ugrađujući psihološku sjenku u cjelinu, da bi donio spiritualni integritet. Usidrava duh u tijelo. Ovaj kamen stimulira rast na svim nivoima.

Donosi jasnoću uma i razbistrava zbunjenost i ograničavajuća uvjerenja. Odbija negativnost i raspršuje misli koje nisu ispunjene ljubavlju. Olakšava otpuštanje starih ljubavi i pruža podršku tijekom preobražaja. Probija mentalne barijere i razgrađuje mentalno uvjetovanje. Može sakupiti rasutu energiju i potaknuti emotivno oslobađanje.

Drvo sreće Opsidijan snježni na morskom kamenu

minioIsprepleteno od poludragog kamena Opsidijana snježnog i bakrene žice. Smješteno je na lijepom kamenom postolju pronađenom na zadarskoj obali. Stablo i grane vješto su napravljene od bakrene žice.

Kristali su lijepe obrade, čips oblika i dobrog sjaja. Možete po svom ukusu namjestiti raspored grančica.

Visina: 14–17 cm/ Širina: 13–15 cm

Cijena: 180 kn