Nije bitno tko si, odakle si. Nije bitno koliko trenutno imaš godina, nije ni bitno kako izgledaš s obzirom na društvene norme, kriterije. Nije bitno odakle potječeš. Nije ni bitno kako ti je ovaj priručnik dospio u ruke. Nije bitno koliko mnogo ili malo imaš novaca na računu trenutno. Nije bitno što okolina misli o tebi, (zašto to nije bitno u jednom od poglavlja ovog priručnika). Nije bitno što vjeruješ da te definira u ovom trenutku. Nije bitna krivnja koju guraš pod tepih. Nije bitno koliko si maski izgradio za prilagodbu okolini. Bitno je da znati da zaslužuješ najbolje, da smiješ željeti, sanjati, ostvarivati svoje snove, ispunjavati svoje ambicije, živjeti sretno i prosperitetno i voljeti. Bitno je znati da smiješ osjećati, njegovati svoje trenutke i uvijek stremiti raširiti svoja krila i postati ono što želiš postati. Oblikovati život po svojoj mjeri, po svojem tajmingu, bioritmu, po svojim željama. Bitno je znati da jest ovaj priručnik namijenjen ispitivanju sebe i svojih želja, neovisno u kulturi i pod okriljem kojim si odrastao ili stila života koji njeguješ baš danas, sada i ovaj tren. Bitno je znati da će ovaj priručnik biti tvoja odskočna daska u tvom osobnom uspjehu, poštujući tvoje želje, mogućnosti s kojima krećeš u ostvarenje svojeg uspjeha.

Eskalator uspjeha je priručnik da saznaš što za tebe osobno jest uspjeh, kako doprijeti do sebe, te unaprijediti svoje želje, namjere, stavove i uvjerenja životna u stil života koji tebe osobno ostavlja bez daha i čini te ispunjenim, bitnim i sretnim. Istina je kada sebe ostaviš bez daha, zbog svojih mogućnosti i drugi će ostati bez daha.

Jer ako ti danas još nitko nije spomenuo, bitan si! Bitan si ti, tvoja iskustva, tvoji usponi, padovi. Bitno je što te usrećuje, bitno je što ne želiš njegovati pored sebe više u životu, jer ti ne koristi. Ako nikome drugome barem je tebi bitno. Ili bi trebalo početi biti bitno, jer tvoj uspjeh, tvoja dobra volja, tvoj duh, tvoja energija, tijelo, um, i izražaj su neponovljivi, pa si pokloni malko vremena i rada na sebi da saznaš što uopće želiš u ovome svijetu. Doprinijeti, biti, pokazati ili jednostavno nonšalantno odživjeti svjesno i kvalitetno svoje zemaljske dane, sa zahvalom, dobrim iskustvima u okruženju koje ti odgovara.

ZAPAMTI: Ne pristaj na manje. Kada ti nešto ne odgovara izrazi to s lakoćom. Prestani ustezati vlastite emocije misleći da su iskustva koja nosiš ili proživljavaš ili nosiš teret. Kada si dobra osoba, razvijenih moralnih vrijednosti, koja ne ‘gazi preko leševa’ da dođe do cilja ili uspjeha, vjerojatno ti ni dugoročno kao ni kratkoročno druženje s ljudima koji ne cijene sebe, tebe, svoje emocije, tvoje emocije, svoja iskustva, kao ni tvoja neće odgovarati za prosperitet uma, duha i tijela. Nikako ne pristaj na manje od onoga što zapravo želiš, jer to nikada ne završi osobnim uspjehom. Završava destimulacijom sebe, na mnogim područjima života koji su bitni tebi. Ovaj priručnik će ti zaista pomoći da uniđeš u sebe i shvatiš koje su to tvoje istinske želje, koje stvari zapravo želiš i kako ih ostvariti. A jedna od zadaća eskalatora tvojeg uspjeha je ne pristajanje na manje od svojih snova.

Ovaj priručnik će ti pomoći da svoju dušu, svoje emocije, um, misli poravnaš s beskonačnom istinom koja je dio tebe i čeka da zaživi, da rezonira s tobom i tvojim uspjehom i ono što za tebe uspjeh jest.

Omogući si kratko i jasno putovanje u inspiraciju u kreativnost i iskroji životni stil koji te ispunjuje u svim područjima života. Svaku promjenu koju želiš kreiraj iz uma preplavljenim lijepim mislima i iz srca natopljenog prekrasnim emocijama.

Oslobodi svoj puni potencijal uz Eskalator uspjeha!

Prihvati ono što si, prihvati svoje talente, vrline, mane, Upoznaj se na ovom putovanju osobnog i spiritualnog uspjeha, razvoja, rasta.

Uključi se i ti!

Uz svaki kupljen priručnik Eskalator uspjeha pomažeš udruzi “Uz tebe sam” jer “i tvoja kaplja pomaže ga tkati”.

Udruzi savjetovališta “Uz tebe sam” cilj je potpora u procesu deinstitucionalizacije odraslih osoba i mladih osoba s invaliditetom te djece s teškoćama u razvoju ili poremećajima u ponašanju, osobama u riziku od socijalne isključenosti, nepovoljnom socioekonomskom položaju, te njihovoj uključenosti u svakodnevni život zajednice.

Svrha udruge je pružanje usluga mladim i odraslim osobama s invaliditetom te djeci s teškoćama u razvoju za značajno podizanje kvalitete života.

Ciljevi svih projekata udruge pridonose demokratizaciji i društvenom razvoju.

Mladim osobama s najtežim stupnjem invaliditeta pružaju uslugu osobne asistencije. Projekt “Vjetar u leđa” je važan jer korisnici uče tehnike relaksacije te kako se nositi s izazovima svakodnevice i kroz yoga terapiju smijehom.

Djeci s teškoćama u razvoju omogućavaju da se likovno izraze te da razviju motoriku i koordinaciju. dugoročno gledano doprinose razvoju mentalnog zdravlja korisnika.

Provedbom projektnih aktivnosti ostvaren je doprinos povećanja kvalitete života djece, mladih s invaliditetom te članova njihovih obitelji.

Neki od ciljeva udruge “Uz tebe sam”:

  • planiranje rada, ostvarivanje, praćenje i istraživanje te promicanje znanja i prakse pružanja psihosocijalne pomoći djeci i roditeljima
  • organiziranje savjetovanja, seminara, tečajeva za pružanje socijalne, psihološke i pedagoške pomoći
  • poduka djece i mladeži za stjecanje vještina suočavanja s izazovima odrastanja, razvoj samopouzdanja i samoaktualizacije
  • osmišljavanje i provođenje aktivnosti i programa s područja psihosocijalnog rada za djecu, mlade i odrasle osobe kroz rekreativne, odgojno-obrazovne, kulturno-zabavne radionice, igraonice, kroz grupni ii individualni rad
  • praćenje problematike vezane za socijalno-zdravstvenu zaštitu osoba sa psihičkim smetnjama
  • upoznavanje javnosti kroz promidžbu, reklamiranje kao i objavljivanje znanstvene i stručne publikacije
  • suradnja s odgovarajućim nacionalnim i međunarodnim organizacijama u svrhu razmjene stručnih informacija, objavljivanja stručnih radova i publikacija, te organiziranja stručnih predavanja i savjetovanja

Ovaj priručnik izdaje udruga Ritam misli, koja svojom motivacijom ostvaruje izvrsne rezultate.

Recenzije:

Zaista me se dojmila temeljitost i opširnost ovog priručnika. To znači da njegovo čitanje lišava potrebe za dodatnim pitanjima ili nedoumicama onoga tko je započeo rad na sebi.

Osobno mi se najviše sviđa dio o zapisivanju svojih strahova, želja, očekivanja. Koliko god to imala u glavi, napisano dobiva neku drugu dimenziju.

Tanja Novak, modni dizajner

***

Priručnik ispred vas predstavlja svojevrstan test, ali ne onu vrstu testa kakvu dobivate u školi. Ovo je test koji se ne ocjenjuje, ne osuđuje vas zbog toga tko ste i ne osuđuje vašu trenutnu poziciju u životu.

Zbog ovog priručnika skinut ćete nogu sa „životnog gasa“ kojim surovo jurite kroz život jer vam je tako netko rekao.

Kristijan Kašić, komercijalist

***

Motivacijski, inspiracijski, sažeti priručnik koji osvještava pojedinca i lišava ga okova prošlosti.

Kratka, jasna i direktna pitanja potiču na iskrenu introspekciju i pogled u samoga sebe, ali i na kolektiv te svijet oko nas!

Neo Turković, magistar primijenjenih umjetnosti

***

Priručnik je uskoro u prodaji za 129 kuna, a prednarudžbu tiskanog primjerka možete napraviti na [email protected]

Nera Crnčić, trener za osobni i spiritualni razvoj
Reiki Master i hipnoterapeut

https://www.facebook.com/Skillenergycoach/

Prethodna objavaZauzdaj ego putem Duše
Slijedeća objavaKad ti ljudi kažu: “Lako je tebi, ti imaš sve!”
Nera Crnčić
Oduvijek sam znala da je mnoštvo energije, izvan spektra poimanja naših osjetila kojima se inače služimo. Oduvijek sam i svoj život pokušavala kreirati po tome sebe. No u jednom trenutku sam to ostavila po strani i okrenula se kreaciji društvenog marketinga, koji me gotovo stajao života. I zatim sam se vratila na put koji slijedi energetsko duhovni put, pomogla sebi, a nastavila pomagati i ljudima oko sebe u raznim područjima života. Uvijek sam se bavila i umjetnošću i znanošću i nisam razdvajala ta polja. I svakime sa kim radim, radim individualno, jer svaka je duša, energija, tijelo i um poseban.