Foto: pixabay.com

Iako je podjela znakova sasvim drugačija od one na koju smo navikli, uvid u egipatski horoskop zaista je fantastičan, a mnogi kažu i nevjerojatno točan! Kakva se sudbina vama sprema?

atma.hr – 78
Dugo je egipatski horoskop za javnost bio potpuna nepoznanica. Kada su ga astrolozi otkrili, shvatili su da je podijeljen na 12 znakova, a da svakim od njih gospodari neki od egipatskih bogova.

Iako je podjela znakova sasvim drugačija od one na koju smo navikli, uvid u egipatski horoskop zaista je fantastičan, a mnogi kažu i nevjerojatno točan! Kakva se sudbina vama sprema?

Amon – Bog proroka (01.01 – 02.02.)

Rođeni u ovom znaku posjeduju istinski talent da se zaljube na prvi pogled, i to u pravu osobu. Kada se to dogodi, a obično je u pitanju neko javno mjesto, a osobu svoga života osvojit ćete tako što ćete zračiti srećom.

Jednostavno, neće biti u stanju da odoli tolikoj pozitivnoj i privlačnoj energiji koju ćete emitirati.

Sebek – Bog svete rijeke (03.02 – 04.03)

Ovaj bog je poznatiji kao bog-krokodil, a njegova je sveta dužnost bila da čuva blago Egipta. Osobe rođene u ovom znaku opčinjene su ljepotom, ali im treba skrenuti pažnju da ne dozvole da ih ta ljepota zaslijepi.

Iza lijepe vanjštine treba zaviriti i pronaći krije li se još neki vrijedan kvalitet, ili čak možda i neka mana. Poslušajte i svoje srce, umjesto da vjerujete samo svojim očima.

atma.hr – 39

Oziris – Bog plodnosti, vegetacije i Nila (05.03 – 09.04)

Ako ste rođeni u ovom znaku skoro je sigurno da vaš izbor partnera za cijeli život neće biti definiran samo na osnovu prvog dojma.

Vama je potrebno dosta vremena da se zaljubite, ali će zato kada se rodi iskrena ljubav vrijeme raditi za vašu sreću. Vaša ljubav je čvrsta i pouzdana.

Ptah – Bog istine (10.04 – 02.05)

Osobe rođene u ovom znaku su jako iskrene i otvorene. Često zbog svoje prirode bivaju povrijeđene u ljubavi. Vrlo su praktične u izboru životnog partnera – bit će to obično neko koga dobro poznaju i tko je skoro stalno u njihovoj blizini.

Kako se obično radi o nekome tko čvrsto stoji na zemlji i tko vrlo cijeni iskrenost, samo je pitanje vremena kada će u vama ugledati ljubav svoga života. Ne morate mnogo inzistirati, jer će sve ići samo od sebe.

Horus – Bog života (03.05 – 16.06)

Ovaj bog s glavom sokola vlada ovim promjenjivim znakom. Osobe rođene u ovom znaku posjeduju strastvenu prirodu i oči koje uvijek lutaju. Život za njih predstavlja traganje i nalaženje partnera, a svaki od njih je u jednom trenutku ‘onaj pravi’.

Za pravu ljubav je potrebno da se pojavi snažna i stabilna osoba, netko tko može ukrotiti ovaj nemirni duh, a ipak mu pružiti uzbuđenja za kojima traga i žudi.

atma.hr – 75
Neftis – Boginja ljubavi (17.06 – 21.07)

Predivna Neftis vlada ovim najromantičnijim znakom. Njena djeca nevjerojatno su odana svojim ljubavima, postajući tako s onima koje vole jedno tijelo, jedna misao i jedna duša.

Iz tog razloga ove osobe moraju biti vrlo pažljive u izboru osobe sa kojom će provesti čitav život – moraju pronaći nekoga tko je jednako pažljiv i obziran kao što su i one same, jer u protivnom mogu biti okrutno iskorištene.

Set – Bog munje i oluje, bog zla (22.07 – 18.08)

Osobe rođene u ovom znaku imaju živ temperament, pa se ponekad moraju savladavati da bi se netko usudio da se u njih zaljubi.

Njima je potrebna osoba uravnoteženog temperamenta, puna razumijevanja i obzira koja će uspeti da izađe na kraj s povremenim eksplozijama temperamenta.

banner hemp ruksak 1

Anubis – Bog zaštitnik (19.08 – 21.09)

Ako ste imali sreće da budete rođeni u ovom znaku, možete se nadati ljubavi za cijeli život, koja će vremenom samo jačati i činiti vaš život svakim danom sve ispunjenijim.

Prava osoba za vas je ona koja u sebi krije bezbroj tajni, mnogo raznovrsnih ličnosti, u kojoj ćete uvijek otkrivati nove zadivljujuće osobine i zaljubljivati se iznova iz dana u dan.

atma.hr – 78
Ra – Bog Sunca (22.09 – 15.10)

Nećete imati problema naći osobu svoga života, jer vi ste ličnost kakvu čovjek samo poželjeti može – nježni, puni razumijevanja, strasni i vrlo odani. Bit ćete uvijek okruženi osobama suprotnog spola, pa možete sebi da dozvolite da budete izbirljivi.

Izaberite osobu koja je zaslužila da dobije nagradu – vas. Vaša jedina mana je što nikada niste sigurni jeste li ste napravili pravi izbor. Savjet vam je da se ne osvrćete na prošlost, već gledajte u svijetlu budućnost.

Izida – Boginja čuda (16.10 – 09.11)

Osobe rođene u znaku glavne egipatske boginje imaju magičnu moć. Njihov osmijeh je u stanju opčiniti svakoga, a posebno onoga koga oni žele osvojiti.

Naći pravu osobu, suputnika za čitav život, za njih je vrlo lako. Oni će svoju ljubav ugledati miljama daleko, a njihov šarm će učiniti sve ostalo.

Thoth – Bog svjetlosti, mudrosti i magije (10.11 – 03.12)

Djeca ovog boga imaju dosta teškoća u iskazivanju svojih osjećaja, naročito ljubavnih. Kada upoznate osobu rođenu u ovom znaku, pomozite joj.

Otkrijte joj svoje osjećaje, ne dozvoljavajući joj da nagađa što krije vaše ponašanje.

banner za knjige cvijet zivota

Hator – Boginja glazbe i umjetnosti (04.12 – 31.12)

Osobe rođene u ovom znaku zaljubljene su u ljubav. Događa im se da se zaljube u prvu osobu koja iskaže i malo naklonosti prema njima. Kada se jednom vežu za nekoga, teško im se odvojiti. Ipak, budite razumni u svom izboru voljene osobe.

Onaj tko vas voli, želio bi imati harmoničan ljubavni život. Morate ga uvjeriti kako ste u stanju to i pružiti.

Izvor: zena.blic