“Ova ideja da je mladost jedina stvar koja je lijepa ili atraktivna jednostavno nije istina”, tvrdi Sharon.

atma.hr – 78
“Ne želim biti “bezvremenska ljepotica”, želim biti najbolja žena koja mogu biti za svoje godine. Da, nešto izgubiš, ali zato nešto i dobiješ. Zrele godine mogu biti fantastičan početak za nešto novo!”

Mnogi se slažu da je Sharon Stone još uvijek jedna od najzgodnijih holivudskih glumica, koja nikada nije imala prevelike oscilacije u izgledu te je jedna od rijetkih koja se može pohvaliti da se ni u ‘zlatnim godinama’ ne podvrgava estetskoj kirurgiji.

No, zato jako pazi na svoje zdravlje i kako se odnosi prema vlastitom tijelu što je rezultiralo fenomenalnim i prirodnim izgledom.

Glumica s najvišim IQ u Hollywoodu tvrdi kako je najvažnija sposobnost da se živi u skladu sa sobom i svojim godinama.

atma.hr – 39

Za razliku od većine zvijezda, Stone ne “pegla” svoje bore botoksom, ali koristi filere radi simetrije lice, nakon što je imala problem s aneurizmom i izljevom krvi u mozak. Devet dana trajalo je to teško krvarenje u mozgu.

“To je zauvijek promijenilo moj život. Imala sam pet posto šansi za preživljavanje. Kada sam se vratila kući nakon bolnica, jedva sam hodala. Kuk mi je bio nestabilan. Izgubila sam vid na lijevom oku i sluh na lijevom uhu. Tri godine nisam mogla napisati svoje ime. Nisam mogla natjerati svoju ruku da posluša moj um. Morala sam ponovo naučiti pisati i čitati. Morala sam ponovo naučiti govoriti. Trebalo je mnogo godina da se vrati osjećaj u lijevoj nozi, ali to se naposljetku dogodilo”, kazala je Sharon.

Sharon koristi kozmetiku u malim količinama, preferirajući prirodnu ljepotu.

Također je poznata po tome kako rijetko ili skoro nikada ne nosi grudnjak (priznala je doduše operaciju podizanja grudi).


Widget not in any sidebars

maxresdefault 1 2Jede zdravu organsku hranu, ne jede poslije 19 sati i pije najmanje 2 litre vode dnevno.

Ne pije alkohol, ponekad si dopuštajući samo čašu vina na večeri.

Sharon ima i 3 posvojena sina u tinejdžerskim godinama. Zbog autoimune bolesti je imala nekoliko spontanih pobačaja i nije nikada mogla imati “svoju” biološku djecu.

Preferira pilates, yogu, jahanje, ples i šetnje.

‘Ne jedem umjetno tretiranu hranu, ne pijem kavu i vrlo rijetko konzumiram gazirana pića i alkohol’, rekla je poznata plavuša te dodala:

‘Ali zato jedem tamnu čokoladu i bez problema dodajem šećer u čaj ako poželim’.

atma.hr – 78
“Sharon Stone je nevjerojatno lijepa, ali uz to je i briljantna, neustrašiva, šarmantna, humoristična, apsolutno divlja i istinska zvijezda. Kada ona uđe u prostoriju, promijeni se energija”, kazao je redatelj Martin Scorsese kad joj je 2013. godine na Filmskom festivalu u Marakešu uručivao priznanje za životno postignuće.

Sharon je otkrila i kako je rijetko ili nikada na dijeti.

‘Volim jesti kao i svaka normalna osoba i jedem kad god sam gladna’, kazala je bez imalo suzdržavanja te objasnila zašto je za nju unutarnja ljepota puno važnija od vanjskog izgleda.

maxresdefault 3
Nezaboravna scena iz Sirovih strasti

‘Važno je u životu imati neku filozofiju ili vjeru koja će vratiti ravnotežu u vaš život. Za mene je to bio budizam.

To je nešto što me vraća u središte i u čemu pronalazim mir i ljepotu – unutarnju eleganciju i skladnost’, govori zvijezda nezaboravnog filma ‘Sirove strasti’.

Jednom je rekla kako se svojevremeno zaključala u wc s bocom vina i odlučila da neće izaći dok ne prihvati svoje starenje. Pomno je promatrala svaki dio svog tijela, pomalo plakala i na kraju sebi rekla: “Ok, stariš. Kako želiš to izvesti?”

“Odlučila sam da ostarim kao plesačica. Vitka i u formi.”

atma.hr – 39

Sharon tvrdi kako obožava kupke s morskim solima i rado koristi eterična ulja. Prigušena svjetla, ugodna glazba i knjige pomažu joj da se opusti, ublaži stres i razveseli.

Preferira prirodni make-up. Svakog dana koristi hidratantnu kremu s retinolom, i s rezervom primjenjuje dekorativnu kozmetiku.

Glumica obično koristi tekuću podlogu umjesto pudera u kamenu ili prahu, maskaru, rumenilo prirodnih nijansi, ruž ili sjaj.

Voli kratke frizure za koje smatra kako joj dobro otvaraju lice.

Bez obzira na sve gore spomenuto, posebnost koju je Sharon Stone uvijek imala je nevjerojatno samopouzdanje – graciozan stav, lagani hod, svaki pokret pun samouvjerenosti i šarma.

atma.hr – 78
Ovo samopouzdanje u kombinaciji s njenom prirodnom ljepotom, opuštenošću i inteligencijom jednostavno privlači i plijeni desetljećima.

“Mislim kako je u umjetnosti “dobrog starenja” prisutna jedna vrsta seksualnosti u načinu dobrog nošenja s tim “nesavršenostima”. Po meni je to jako senzualno”, mišljenja je Sharon.

ATMA

60 OSHO – STRAH

banner za knjige osho strah