Image by Racool_studio on Freepik

Ovnovi, za rješavanje novčanih problema ne slušajte intuiciju već zdrav razum i iskusne ljude. Ovaj tjedan astrolozi vam preporučuju suzdržavanje od kupovine, osobito na internetu. Djevice, usporite: retrogradni Merkur i dalje ima negativan učinak pa je to dobar razlog da one važnije stvari stavite na čekanje.

atma.hr – 52
Ovaj tjedan obilježit će negativni aspekti planeta. Cijeli tjedan bit će energetski prilično negativan, no četvrtak i petak bit će šlag na torti – 28. prosinca/decembra očekuje nas najopasniji aspekt Merkura i Marsa, a 29. prosinca/decembra Venera će prijeći u znak Strijelca, što će loše utjecati na naše intelektualne sposobnosti i životnu energiju.

Stvari kreću na bolje 30. prosinca/decembra kad prestaje retrogradno kretanje Jupitera. Oni koji rade na ovaj dan moći će se pohvaliti dobrim rezultatima.

Ovan

Ovnovima će za rješavanje novčanih problema biti potrebno samo životno iskustvo, no bolje je ne slušati intuiciju.

Više vrijedi slušati zdrav razum i iskusne ljude. Bolje je kupovati i činiti samo ono što vam govori razum, a ne srce.

Ovog tjedna astrolozi preporučuju suzdržavanje od kupovine, osobito na internetu. Teško je to učiniti prije Nove godine, ali bolje je pokušati ne kupiti ništa nepotrebno.

Bik

Vrijeme financijskih pobjeda je iza Bikova. Postoji mogućnost povećanja plaće, ali samo za dosadašnje zasluge. Koliko god se trudili, sada, najvjerojatnije, nećete moći nikome ništa dokazati.

S druge strane, na samom kraju tjedna poboljšat će se atmosfera na radnom mjestu, ali to će samo pomoći onima koji rade vikendom.

Samo uz upornost moguće je obaviti važne zadatke i završiti projekte u tjedan dana.

atma.hr – 52
Blizanci

Razdoblje od 25. prosinca/decembra do 31. prosinca/decembra nije povoljno za napredovanje u karijeri. Prema tjednom financijskom horoskopu, Blizancima je bolje da svoje ideje drže u tajnosti i da marljivo ispunjavaju svoje obveze.

Možete se posavjetovati samo sa svojim najbližim suradnicima i to samo ako su profesionalci u predmetu koji vas zanima.

Pričajući javno o svojim planovima, Blizanci bi mogli propustiti financijski uspjeh u sadašnjem trenutku pa i u dogledno vrijeme – nakon Nove godine.

Rak

Sada je za Rakove bolje da ne troše energiju na prazne priče. Važno je djelovati, a ne biti besposlen.

Jupiter će vam 30. u mjesecu pomoći da sagledate financijsku situaciju iz drugog kuta: možda će baš na ovaj dan Rak učiniti važan korak da privuče bogatstvo.

Ipak, subota za njih neće biti dan za novac. Možete samo čekati da novac stigne u siječnju.

atma.hr – 52
Lav

Lavovi bi trebali početi raditi stvari u ponedjeljak ujutro bez odgađanja.

Isto vrijedi i za vrlo važne i hitne kupnje. Kupovina je strogo zabranjena u četvrtak i petak.

Što je život Lavova aktivniji, to će se kasnije pojaviti više novih prilika. Bolje je manje kupovati na tržnicama: sada je bolje dati prednost onoj robi koju prvo možete dodirnuti.

Djevica

Ako je moguće, Djevice se sada ne bi trebale prihvatiti novog posla: bilo bi im mnogo korisnije da malo uspore.

Retrogradni Merkur i dalje ima negativan učinak pa je to dobar razlog da Djevice važne stvari stave na čekanje, pogotovo ako trebaju dobro razmisliti i donijeti odluku.

Ne biste trebali djelovati brzopleto, pogotovo ako hitno morate kupiti nešto skupo.

atma.hr – 52
Vaga

Astrološki stručnjaci savjetuju Vagama da nikako ne daju prazna obećanja kod kuće ili na poslu.

Bolje je ugodno iznenaditi kupca ili upravu radeći sve prije roka nego obećati velike stvari i razočarati ih.

Vage bi svoje poslovanje za tjedan trebale planirati u ponedjeljak ujutro. Kupovina i drugi financijski poslovi moraju biti dovršeni do četvrtka. U četvrtak i petak bolje je raditi najjednostavnije poslove ili se potpuno odmoriti.

Škorpion

Škorpioni mogu planirati ​​kupnju i važne sastanke bilo kojim danom osim 28. i 29. prosinca/decembra.

Utjecaj planeta sada je vrlo negativan pa je Škorpionu važno preuzeti kormilo vlastitih financija. Predstavnicima ovog znaka ništa neće pomoći više od izdržljivosti i smirenosti.

Ako pokušate učiniti sve odjednom, samo ćete povećati broj grešaka, ali nikako ne i stanje na računu.

atma.hr – 52
Strijelac

Strijelci definitivno ne bi trebali sada razmišljati o promjeni posla. Točnije, možete planirati, ali ne i djelovati.

Također nije preporučljivo ništa zahtijevati od svojih nadređenih ili kolega. Ovo je dobro vrijeme da se riješite starih stvari.

Astrolozi savjetuju rješavanje financijskih pitanja korak po korak. Što se tiče kupnje, ne bi škodilo imati akcijski plan s detaljnim stavkama, koje stvari su prioritetne, gdje tražiti popuste i slično.

Jarac

U razdoblju od 25. prosinca/decembra do 31. prosinca/decembra, rad do kasnijih sati spriječit će Jarce u uobičajenim poslovima pa je važno pažljivije razmisliti o detaljima.

Astrolozi preporučuju da ne rasipate pažnju na nekoliko stvari odjednom.

Ako je ljubavna sfera prioritet, bolje je pauzirati financijska pitanja i obrnuto. Ovaj tjedan je preporučljivo ne trošiti energiju na razmišljanje o prošlim neuspjesima.

Strahovi i sumnje potpuno će blokirati financijske tokove.

atma.hr – 52
Vodenjak

Mnogi će Vodenjaci vjerojatno morati braniti svoje interese u zadnjem tjednu 2023. godine.

Prilikom sklapanja financijskih ugovora važno je još jednom provjeriti sve točke: sada morate jasno razumjeti što se točno potpisuje. Jednostavne stvari vezane uz depozite i štednju dobro će se odvijati.

Možete staviti novac u banku, ali ga morate mudro potrošiti. Važno je otplatiti dugove i otplatiti kredit unaprijed.

Ribe

Astrolozi preporučuju Ribama da ne nose posao sa sobom kući, pogotovo kada su u pitanju vikendi te četvrtak i petak.

Dakle, malo je vjerojatno da će se proračun značajno povećati, ali produktivnost će se definitivno smanjiti: sada bi se Ribe trebale potpuno odmoriti i prikupiti snagu.

U protivnom, bit će vam teže privući novac, a raspoloženje će vam se pogoršati, što nije dobro prije Nove godine.

ATMA/dailyhoro