Foto: pixabay.com

Bikovi su sjajni u čuvanju tajni i shvaćaju ih vrlo ozbiljno. Blizanci imaju najbolju namjeru sačuvati vašu tajnu, međutim, na kraju će je ipak odati. Blizanci, naime, vole tijekom razgovora ispričati sočan trač ili dobru priču pa se mogu zanijeti i ispričati vašu tajnu.

atma.hr – 52
Kada se nekome povjerimo želimo da ta osoba čuva našu tajnu. Međutim, nismo svi isti i postoje osobe koje jednostavno ne mogu izdržati, a da barem s jednom osobom ne podijele ono što ste im priznali.

Na to kako će i koliko dugo neka osoba čuvati tajnu utječu i zvijezde. Različiti horoskopski znakovi različito čuvaju tajne. Dok će neki s vašom tajnom otići u grob, drugima je bolje ništa ne govoriti – osim ako vi zapravo želite da to sazna cijeli svijet.

A tu su onda i oni znakovi koji su u sredini. Za njih čuvanje tajne ovisi o okolnostima. Ako misle da bi odavanje tajne moglo nanijeti šetu osobi bit će diskretni, a ako misle da tajna nije tako velika, podijelit će je sa svima s kojima se nađu u kontaktu.

U svakom slučaju, vjerovali vi u horoskop ili ne, uvijek se možete barem dobro zabaviti otkrivajući kakvi su horoskopski znakovi u čuvanju tajni.

Tko zna, možda u nekom od opisa na kraju i prepoznate sebe ili neku vama poznatu osobu.

atma.hr – 52
OVAN

Kako Ovan čuva tajnu? Jedina tajna koju će “sačuvati” ovaj znak je ona koju ne zna. Ne rade Ovnovi to iz zlobe, ali jednostavno se ne znaju suzdržati kada s njima podijelite nešto takvo, tako da će vašu tajnu nakon Ovna saznati i svi ostali.

Oni samo općenito nemaju previše tajni i smatraju da je najbolje ništa ne skrivati.

BIK

Bikovi su sjajni u čuvanju tajni i shvaćaju ih vrlo ozbiljno.

Kada nešto podijelite s Bikom on će šutjeti i odlučnost da sačuva vašu tajnu neće se smanjiti s vremenom.

BLIZANCI

Blizanci imaju najbolju namjeru sačuvati vašu tajnu, međutim, na kraju će je ipak odati. Blizanci, naime, vole tijekom razgovora ispričati sočan trač ili dobru priču pa se mogu zanijeti i ispričati vašu tajnu.

Dobra stvar je ta da su iskreni po tom pitanju pa će vas, prije nego im odate tajnu, upozoriti što bi se moglo dogoditi.

atma.hr – 52
RAK

Rakovi su osjetljivi i uvijek se trude biti rame za plakanje, međutim, čuvanje tajni za njih može biti izazovno kada su jako emocionalni.

Ako dijele neke svoje osjećaje postoji mogućnost da u zanosu podijele i neke vaše tajne. Rakovi su zapravo najsretniji kada ne moraju čuvati tajne.

LAV

Lavovi shvaćaju važnost čuvanja tajni. Ako pomisle da će doći u napast podijeliti nečiju tajnu, promijenit će temu razgovora i tako osigurati da tajna ostane tajna.

Lavovi su časni i tračanje smatraju neprihvatljivim.

DJEVICA

Djevice čuvaju tajne, posebno svoje. Međutim, iako će djevica čuvati tajnu, također će iskoristiti priliku da vidi može li riješiti problem ili olakšati situaciju.

Kada s Djevicom podijelite tajnu, ta tajna može postati njezin projekt.

atma.hr – 52
VAGA

Najbolji način na koji će vaga čuvati tajnu je taj da dobije dopuštenje da tu tajnu podijeli s još jednom osobom. Ako tajnu smiju podijeliti s još nekim, vaga lakše podnosi teret čuvanja tajne. Još jedna opcija je da tajna ima rok trajanja, odnosno da je vaga može podijeliti nakon nekog vremena.

Ako nijedna od ovih opcija nije moguća, nema garancije da Vaga neće podijeliti tajnu.

ŠKORPION

Škorpioni su majstori čuvanja tajni, posebno vlastitih. Zapravo, Škorpioni nikada ne dobiju poriv da podijele bilo čiju tajnu.

Naravno, Škorpioni u nekom trenutku mogu iskoristiti tu tajnu kako bi dobili nešto od vas, ali neće se izbrbljati.

atma.hr – 52
STRIJELAC

Strijelci nisu najbolji čuvari tajni. Nemaju zle namjere, ali lako se izbrbljaju. Jednostavno nemaju previše takta, a ni diskrecija im nije jača strana.

Strijelci često nisu ni svjesni da pričaju nešto što ne bi smjeli.

JARAC

Jarčevi su pouzdani i diskretni. Ako jarcu ispričate neku tajnu, možete biti sigurni da je nikad nitko neće saznati. Oni su jako disciplinirani i kada je to potrebno – šute.

Mudri su i ne žele se nositi s bilo kakvim neugodnim ispadima do kojih može doći ako otkriju nečiju tajnu.

VODENJAK

Nisu Vodenjaci zlonamjerni i ne žele hodati okolo i širiti tračeve. Oni samo ponekad ne čuju dio kada im netko kaže da je nešto povjerljivo i da ne pričaju o tome drugim ljudima.

Tako se u nekom trenutku mogu sjetiti nečije tajne i ispričati je nekome bez da razmišljaju o posljedicama.

RIBE

Ribe su toliko intuitivne da će saznati vašu tajnu prije nego ju s njima podijelite.

Osim toga, one su toliko dobre da ne žele nikoga povrijediti otkrivanjem tajne.

zadovoljna.hr